Παιδικά Μαθήματα Γιόγκα στο Χιούστον

Τα μαθήματα γιόγκα έχουν γίνει βασικά μεταξύ των moms ποδοσφαίρου, των αθλητών και των κατασκευαστών σώματος. Τώρα τα παιδιά μπορούν να μπουν στην ευδαιμονία καθώς και με μαθήματα γιόγκα για παιδιά που προσφέρονται σε όλη την πόλη. Όπως και τα μαθήματα ενηλίκων, τα μαθήματα γιόγκα για παιδιά προσφέρονται συχνά σε μηνιαία βάση, καθώς και μια μοναδική, drop-in κατηγορία. Η παιδική γιόγκα έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εστίαση, την αυτοπεποίθηση και το συντονισμό στα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών.

Ελέγξτε έξω ένα από τα συμμετέχοντα κέντρα γιόγκα για παιδιά παρακάτω.

YogaOne

Με πολλά στούντιο σε όλη την περιοχή του Χιούστον, το YogaOne προσφέρει μαθήματα για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, καθώς και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών για γονείς που παρακολουθούν μαθήματα γιόγκα. Σημείωση: Οι γονείς δεν επιτρέπονται στην κλάση γιόγκα για παιδιά, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να εξασκήσουν το χώρο τους και οι δάσκαλοι να απελευθερωθούν για να αφιερώσουν τις οδηγίες τους στους μικρούς γιόγκι.

Γιόγκα 4 παιδιά

Στην Yoga 4 Kids in Humble, παιδιά σχολικής ηλικίας μαθαίνουν γιόγκα θέτοντας μέσα από παιχνίδια, μουσική, ιστορίες και τέχνη. Τα μαθήματα όλο το χρόνο λαμβάνουν χώρα μετά τη σχολική και καλοκαιρινή κατασκήνωση. Επεκτείνετε την κατάρτιση γιόγκα για τα μικρά παιδιά με συμπληρωματικά υλικά όπως το Yoga 4 Kids Game και το Yoga 4 Kids DVD (αγορά στην ιστοσελίδα τους). Προσφέρονται επίσης ιδιωτικά μαθήματα.

Μεγάλη Γιόγκα

Το Big Yoga βρίσκεται στην περιοχή του ποταμού Oaks, δίπλα στο Allen Parkway. Το στούντιο αυτό στοχεύει στην καλλιέργεια αυτοπεποίθησης και δημιουργικότητας σε παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών.

Περιμένετε τα παιχνίδια, τις δομημένες ασκήσεις και το περιστασιακό σκάφος. Τα μαθήματα για παιδιά προσφέρονται ταυτόχρονα με τα μαθήματα ενηλίκων, καθιστώντας εύκολη την εμπλοκή ολόκληρης της οικογένειας.

Παιδικά Γιόγκα της Γης

Οφέλη από τα μαθήματα παιδιών γιόγκα στη Γη Kids Yoga καλύπτουν από τις βελτιώσεις του λόγου στο φυσικό συντονισμό.

Χρησιμοποιώντας παιχνίδια, μουσική και φανταστικά ταξίδια, τα παιδιά θα μάθουν τα βασικά στάσεις γιόγκα και τις τεχνικές αναπνοής. Διατίθενται μαθήματα πάρκου, ιδιωτικά μαθήματα και πάρτι γενεθλίων.

Happy Belly Studios

Αυτό το στούντιο Oak Forest προσφέρει ιδιωτική κατάρτιση, μικρή ομάδα και οικογενειακή γιόγκα όπου τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Για τις οικογένειες που ασχολούνται σοβαρά με την πρακτική της γιόγκα ή που θέλουν λίγο πιο εξατομικευμένη προσοχή, οι ιδιωτικές τάξεις επιτρέπουν στους εκπαιδευτές να προσαρμόζουν τις θέσεις και τις θέσεις για να ταιριάζουν με τις ατομικές ανάγκες κάθε παιδιού και να εξασφαλίζουν την κατάλληλη τεχνική καθώς προχωρούν στην εκπαίδευσή τους.

Κέντρο Μητρότητας

Στο Κέντρο Μητρότητας, προσφέρονται μαθήματα γιόγκα για τις μητέρες μετά το τοκετό και τα μωρά τους για την επισκευή του σώματος μετά τον τοκετό, για να συναντήσουν άλλες μητέρες σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και να ενισχύσουν τον δεσμό μεταξύ μητέρας και μωρού. Οι εκπαιδευτές κατανοούν το γεγονός ότι τα μωρά μπορεί να χρειαστούν πολλά διαλείμματα σε όλη την τάξη και να ενθαρρύνουν τις μητέρες να τις καταπραΰνουν όσο χρειάζεται. Κάθε τάξη τελειώνει με ένα απαλό μασάζ μωρών. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία γιόγκα για αυτά τα μαθήματα.

YMCA Χιούστον

Αρκετές τοποθεσίες YMCA σε ολόκληρο το Χιούστον προσφέρουν μαμά και εμένα και μαθήματα οικογένειας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο που ενσωματώνουν συχνά γιόγκα και pilates θέτει.

Οι γονείς πρέπει να παρακολουθήσουν τα μαθήματα με τα παιδιά τους και ορισμένοι απαιτούν να είστε μέλος του YMCA του Χιούστον και / ή να προκαταχωρίσετε, αλλά οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλές όσο τα παραδοσιακά στούντιο γιόγκα. Οι χρόνοι, οι τιμές και οι προσφορές τείνουν να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπο κάθε τοποθεσίας για λεπτομέρειες.