Ένας οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Παρίσι με έναν προϋπολογισμό

Καθώς σχεδιάζετε τα ταξίδια σας, βοηθάει να συμβουλευτείτε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για το πώς να επισκεφθείτε μια πόλη όπως το Παρίσι. Αυτή η διάσημη και όμορφη πόλη προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους για να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας. Αυτή η σελίδα θα σας συνδέει με περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα επισκεφθείτε, στρατηγικές για φαγητό και πληροφορίες για προσιτά ξενοδοχεία τριών αστέρων και άλλες στρατηγικές στέγασης , χερσαίες μεταφορές , αξιοθέατα και πολλές χρήσιμες συμβουλές .

Μπορείτε επίσης να δείτε 10 γρήγορες συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για το Παρίσι.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι ρομαντικοί θα πουν την άνοιξη, οι περισσότεροι θα πάρουν το καλοκαίρι. Για τα χρήματά μου, ο καλύτερος χρόνος μπορεί να είναι η επονομαζόμενη «εκτός εποχής» μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου. Οι γραμμές είναι συντομότερες, τα καταλύματα του προϋπολογισμού είναι ευκολότερο να βρεθούν και οι αεροπορικές πτήσεις είναι σε θέση να μειωθούν σημαντικά.

Αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν περιορισμένες δυνατότητες για τέτοιες επισκέψεις. Εάν πρέπει να πάτε σε ένα βράδυ, βεβαιωθείτε ότι οι παράγοντες σχεδιασμού σας σε μεγαλύτερες γραμμές και υψηλότερες τιμές. Ο χρόνος θα γίνει ένα πολύτιμο εμπόρευμα. Χρησιμοποιήστε το προσεκτικά.

Ένας σύνδεσμος με τις στρατηγικές Dining σε Παρίσι

Οι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό είναι μερικές φορές πρόθυμοι να τρώνε συνηθισμένα τρόφιμα και να σώζουν άλλες εμπειρίες Το φαγητό στο Παρίσι είναι ένα τεράστιο μέρος της εμπειρίας του τοπικού πολιτισμού και δεν πρέπει να χάσετε.

Για το λόγο αυτό, οι στρατηγικές τραπεζαρίας είναι πιο σημαντικές στο Παρίσι από τις περισσότερες άλλες πόλεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοικονομήσει λίγα ωραία εστιατόρια.

Μια άλλη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε εδώ είναι να αγοράσετε ένα γεύμα σε μια υπαίθρια αγορά. Πωλούν φρέσκα προϊόντα σε τιμές που δεν περιλαμβάνουν τις προσαυξήσεις που προστίθενται τόσο συχνά στα εστιατόρια. Είναι μια κοινή εμπειρία για τους Παρισινούς, και μία που θα απολαύσετε.

Σύνδεση με πληροφορίες διαμονής

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό διαμονής σας στο Παρίσι με μερικά απλά γεγονότα: τα μεγάλα πρωινά και τα ευρύχωρα δωμάτια δεν είναι πάντα μέρος της εξίσωσης ταξιδιού του προϋπολογισμού εδώ.

Σε αντίθεση με τα πανδοχεία κρεβατιού και πρωινού του Ηνωμένου Βασιλείου, η αξία των καταλυμάτων εδώ συχνά επικεντρώνεται αποκλειστικά στην τοποθεσία. Πόσο κοντά θα είναι η διαμονή σας στη γραμμή του μετρό ή σε σημαντικά αξιοθέατα;

Εξετάστε κάτι περισσότερο από τις λίστες ξενοδοχείων καθώς ψωνίζετε για ένα μέρος για να μείνετε. Οι ενοικιάσεις διαμερισμάτων είναι ένας οικονομικός τρόπος να πάνε για μεγαλύτερα μέρη που ταξιδεύουν μαζί.

Σύνδεσμος προς πληροφορίες εδάφους

Εκείνοι που πιστεύουν ότι το Παρίσι είναι υπερβολικά δαπανηρό είναι συχνά αρκετά έκπληκτοι για να μάθετε ότι η μεταφορά εδώ είναι διαθέσιμη σε πολύ προσιτές τιμές. Το μετρό του Παρισιού είναι από τα πιο εξελιγμένα και εκτεταμένα μαζικά συστήματα διαμετακόμισης στον κόσμο. Διασχίζει την πόλη τόσο εντελώς ότι θα βρείτε μια στάση σε κοντινή απόσταση από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος.

Ένας σύνδεσμος για τις συμβουλές του προϋπολογισμού για τα αξιοθέατα

Οι πληροφορίες έλξης στο Παρίσι έρχονται με γενικά καλά νέα για ταξιδιώτες του προϋπολογισμού. Πολλές από τις καλύτερες εμπειρίες είναι είτε δωρεάν είτε μετριοπαθώς. Και ξέρατε ότι υπάρχει ένα δελτίο που θα σας επιτρέψει να παραλείψετε γραμμές σε γεμάτα αξιοθέατα του Παρισιού και να παρέχουν δωρεάν μεταφορά;

Μια σύνδεση με περισσότερες συμβουλές του Παρισιού

Γνωρίζατε ότι η καλύτερη θέα του Παρισιού δεν είναι αυτή για την οποία πληρώνετε πολλά χρήματα και παραμένετε στη γραμμή;

Ξέρετε πώς δουλεύουν τα παρηγοριά στα εστιατόρια του Παρισιού; Αυτές είναι ερωτήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για τις οποίες χρειάζεστε απαντήσεις πριν την επίσκεψή σας στο Παρίσι.