Φαγητό στο Παρίσι για έναν προϋπολογισμό

Το φαγητό στο Παρίσι με έναν προϋπολογισμό μπορεί να φανεί σαν ένας άξιος αλλά υψηλός στόχος. Μετά από όλα, τα τρόφιμα είναι ακριβά εδώ.

Φιλικές συμβουλές: πρέπει να δοκιμάσετε γαλλική κουζίνα ως μέρος της συνολικής σας ταξιδιωτικής εμπειρίας. Είναι ένα ουσιαστικό μέρος του ταξιδιού σας. Αυτό μπορεί να ειπωθεί στους περισσότερους προορισμούς, αλλά η δήλωση ακούγεται στα σύνορα της Γαλλίας. Οι Γάλλοι παίρνουν το μαγείρεμα και το Ταξίδι προϋπολογισμού ορίζονται από την αξία, οπότε προσέξτε να παραλείψετε μια εξαιρετική γευστική εμπειρία μόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Για να γνωρίσετε πραγματικά αυτή την πόλη, θα πρέπει να δοκιμάσετε το φαγητό.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τρώτε σε κάθε εστιατόριο πέντε αστέρων που συναντάτε, αλλά αυτό σημαίνει να επιλέξετε την αυθεντική κουζίνα και να απολαύσετε την εμπειρία. Θα εξοικονομήσετε πολλά από αυτά τα γεύματα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στη χώρα.

Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσετε εστιατόρια στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις που προσφέρουν ποιοτικά τρόφιμα σε μεσαίες τιμές, σε λογικές τιμές. Αυτά είναι μέρη όπου θα φάτε ένα γεύμα κάθε μέρα. Μην hestitate να ξεκινήσετε με μερικά αλυσίδα εστιατόρια, όπως το Chez Clément, που σερβίρουν νόστιμη γαλλική κουζίνα σε λογικές τιμές. Στη συνέχεια, υποκατάστημα σε τοπικά ιδιόκτητα, αγαπημένα γειτονιά.

Ακόμα κι αν ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ σφιχτός, ένα γαλλικό γεύμα εστιατορίων δεν πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που χτυπάτε από τη λίστα "να κάνεις". Κάποιοι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στον προϋπολογισμό τρώνε τα μεγαλύτερα γεύματα τους κατά το μεσημέρι, όταν οι τιμές είναι χαμηλότερες από ό,

Μπορείτε να πάρετε τη γαλλική κουζίνα χωρίς να πληρώσετε ένα λογαριασμό για εστιατόριο.

Ο καιρός το επιτρέπει, απολαύστε ένα από τα απίστευτα πάρκα του Παρισιού με ένα μεσημεριανό πικνίκ στο χέρι. Οι περισσότερες γειτονιές προσφέρουν χώρους όπου μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα φρούτα, νόστιμο γαλλικό ψωμί (μπαγκέτες) και άλλα συστατικά. Στην πραγματικότητα, οι πωλητές των δρόμων τα πωλούν συχνά μαζί με νόστιμα γέμιση. Όσο περισσότερο είστε από ένα τουριστικό αξιοθέατο, τόσο πιο πιθανό είναι οι τιμές να είναι λογικές για τέτοιες απολαύσεις.

Αν κοιτάξετε γύρω από τα πάρκα, θα βρείτε τους Παρισιάνους να τρώνε γεύματα πικνίκ με χαλαρό τρόπο.

Δείτε το πρότυπο; Θα πρέπει να έχετε λίγη δυσκολία δημιουργώντας τουλάχιστον ένα αξέχαστο γεύμα στο Παρίσι, και κατά προτίμηση αρκετές, ακόμα κι αν είστε σε αρκετά αυστηρό προϋπολογισμό. Επενδύστε κάποια προσπάθεια σε αυτόν τον στόχο και δεν θα το μετανιώσετε.

Οι φοιτητές ταξιδεύουν με τους πιο στενούς προϋπολογισμούς. Οι μαθητές στο Παρίσι θα βρουν οικονομικά γεύματα με ευκολία. Τα πολλά πανεπιστήμια της περιοχής προσφέρουν βασικά γεύματα. Θα χρειαστεί πιθανώς ένα αναγνωριστικό φοιτητή για να φάει στα κτίρια πανεπιστημιουπόλεων, αλλά οι πωλητές τροφίμων που φροντίζουν πελάτες σε σχολεία συνήθως προσφέρουν λογικές τιμές από αναγκαιότητα.

Ακόμα και τα λεγόμενα συνηθισμένα τρόφιμα μπορεί να είναι εξαιρετικά εδώ. Τα πολυκαταστήματα, όπως το Printemps, διαθέτουν καφετέριες και μικρά εστιατόρια. Τα περισσότερα από αυτά τα μέρη δεν εξυπηρετούν τίποτα πάρα πολύ φανταχτερό, αλλά τα στοιχεία όπως σαλάτες και brownies εδώ είναι κατασκευασμένα με τέτοια φροντίδα και τέτοια ωραία συστατικά που οι επισκέπτες συχνά αφήνουν αρκετά ικανοποιημένοι.

Θυμηθείτε ότι στο Παρίσι (και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης) θα πληρώσετε περισσότερα για οτιδήποτε σερβίρεται σε ένα τραπέζι. Εάν θέλετε μόνο ένα ποτό και δεν σας πειράζει να στέκεστε σε ένα μπαρ, θα πληρώσετε λιγότερα από ό, τι εάν σερβίρεται σε ένα τραπέζι. Μιλώντας για ποτά, να είστε προσεκτικοί όταν ζητάτε νερό με τα γεύματά σας.

Ζητήστε μια καράφα με νερό της βρύσης ( carafe de l'eau ) ή ο σερβιτόρος σας είναι πιθανό να σας φέρει ένα δυνητικά ακριβό μπουκάλι μεταλλικό νερό.