Πού να παρακολουθήσετε το Μεγάλο Ποτάμι του Λονδίνου

Ο μεγάλος ποταμός του ποταμού είναι ένας ετήσιος αγώνας κωπηλασίας στον ποταμό Τάμεση του Λονδίνου, γνωστός μερικές φορές ως ποταμός μαραθωνίου του Λονδίνου. Η πορεία είναι μια εξαντλητική 21,6 μίλια και τρέχει upstream από την περιοχή Docklands στα ανατολικά να Ham στο Ρίτσμοντ στα δυτικά. Πάνω από 300 παραδοσιακά σκάφη σειράς και σκάφη σκάφη λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών βάρκες δράκο, Χαβάης πολεμικά καγιάκ, και Viking longboats.

Το γεγονός προσελκύει ανταγωνιστές από όλο τον κόσμο.

Πολλοί ανταγωνίζονται για να κερδίσουν, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα που συμμετέχουν για διασκέδαση ή για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ιστορία του γεγονότος

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε το 1988 όταν 72 νεοεισερχόμενοι οδηγήθηκαν στο νερό σε 20 σκάφη που εκπροσωπούσαν έξι διαφορετικές χώρες. Οι αγωνιζόμενοι συμπεριλάμβαναν νέους θαλάσσιους κωπηλάτες, βετεράνους κωπηλασίας και ενθουσιώδες βαρκών. Η εκδήλωση έχει τετραπλασιαστεί στο μέγεθος και έχει προσελκύσει μια σειρά από σκάφη, όπως η ελληνική μαγειρεία ρεπλίκα χάλκινων χρόνων και το παλαιότερο κωπηλατικό σκάφος του κόσμου που χρονολογείται από το 1800. Η διεθνής εκδήλωση έχει προσελκύσει μερικά αστέρια στην πορεία, συμπεριλαμβανομένων των Sting και Jerry Hall και είναι το πιο διάσημο γεγονός αυτού του είδους στην Ευρώπη.

Διαδρομή φυλής

Έναρξη: Κέντρο Ιστιοπλοΐας Docklands, Millwall Riverside, Westferry Road, Λονδίνο Docklands
Φινίρισμα: Ham House, Ρίτσμοντ

Πότε συμβαίνει

Αυτό το ετήσιο γεγονός πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο κοντά στο φεστιβάλ του Δημάρχου του Τάμεση . Η ώρα έναρξης είναι συνήθως γύρω στις 10 π.μ.

Πού να προσέχεις

Tower Bridge είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία θεατών, γι 'αυτό συνιστάται να παρακολουθήσετε από το London Bridge, την επόμενη γέφυρα κατά μήκος του ποταμού Τάμεση.

Άλλες δημοφιλείς γέφυρες περιλαμβάνουν: