Αεροπορική εταιρεία Volaris

Η Volaris είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Μεξικό, μετά την AeroMexico. Πρόκειται για αεροπορική εταιρεία με έκπτωση που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα διαδρομών. Τα τελευταία χρόνια η αεροπορική εταιρεία αύξησε τις διαδρομές της με ταχύ ρυθμό, ιδίως μεταξύ των πόλεων των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Η αεροπορική εταιρεία Volaris άρχισε να λειτουργεί το 2006, με βάση το αεροδρόμιο Toluca. Για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η αεροπορική εταιρεία δεν προσέφερε πτήσεις προς το αεροδρόμιο του Μεξικού , αλλά μετά τη διάλυση της αεροπορικής εταιρείας Mexicana το 2010, άρχισε να προσφέρει πτήσεις προς τον κύριο κόμβο της χώρας, αναλαμβάνοντας μερικές από τις διαδρομές που εξυπηρετούσε το Mexicana.

Αγορά εισιτηρίων:

Μπορείτε να κλείσετε την πτήση Volaris στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή στο αεροδρόμιο. Κατά την αναζήτηση των ναύλων στην ιστοσελίδα του Volaris, πρώτα πρέπει να επιλέξετε την εθνικότητά σας (μεξικάνικο ή μη μεξικάνικο) και τον τύπο πληρωμής. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε τις πόλεις αναχώρησης και προορισμού σας και τις ημερομηνίες ταξιδιού σας, για να κάνετε αναζήτηση για πτήσεις. Ο ιστότοπος Volaris δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή online τραπεζικής ασφάλειας PayPay. Μπορείτε επίσης να κλείσετε την πτήση σας στο διαδίκτυο ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε την πληρωμή σε ένα από τα πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης στο Μεξικό που αποδέχονται τις πληρωμές Volaris, όπως Oxxo, Sears ή Sanborns.

Επιλογές Εισιτηρίου και Επίδομα Αποσκευών:

Το Volaris προσφέρει τρεις τρόπους:

Κάρτες επιβίβασης

Εάν μπορείτε, εκτυπώστε το φύλλο επιβίβασης πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο. Για τις εθνικές πτήσεις μπορείτε να το εκτυπώσετε από τις 24 ώρες και μέχρι μία ώρα πριν την πτήση, για διεθνείς πτήσεις, μπορείτε να το εκτυπώσετε μέχρι και 72 ώρες πριν. Αν δεν το εκτυπώσετε μπροστά από το χρόνο, αναζητήστε ένα από τα περίπτερα Volaris στο αεροδρόμιο όπου μπορείτε να το εκτυπώσετε δωρεάν, αλλιώς θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος 30 pesos ανά εισιτήριο για να εκτυπώσετε το προσωπικό της Volaris την κάρτα επιβίβασής σας.

Υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο:

Το Volaris προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο σε μερικούς προορισμούς. Η υπηρεσία διατίθεται μεταξύ του αεροδρομίου του Κανκούν και της ζώνης του ξενοδοχείου, της πόλης του Κανκούν και της Playa del Carmen. Το Puebla προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ του αεροδρομίου, του σταθμού λεωφορείων CAPU και του τερματικού σταθμού λεωφορείων Estrella Roja στο κέντρο της πόλης Puebla. Στην Tijuana υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ του αεροδρομίου και του Σαν Ντιέγκο, καθώς και του Ensenada. Μπορείτε να αγοράσετε εκ των προτέρων το λεωφορείο στην ιστοσελίδα του Volaris ή στο αεροδρόμιο ή το σταθμό λεωφορείων.

Οικιακές Προορισμοί Volaris:

Το Volaris εξυπηρετεί περίπου 30 μεξικάνικους προορισμούς, όπως το Acapulco, το Aguascalientes, το Κανκούν, το Τσιουάουα, το Ciudad Juárez, το Ciudad Obregon, το Colima, το Culiacán, το Guadalajara, το Hermosillo, το La Paz, Μοντερέι, Μορέλια, Οαχάκα, Πουέρτο Βαγιάρτα, Κουρετάρο, Σαν Λουίς Ποτόσι, Τεπίτ, Τολούκα, Τούξτλα Γκουτιέρρε, Ουρουπαάν και Ζακατέκας.

Διεθνείς προορισμοί Volaris:

Η Volaris προσφέρει διεθνείς πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες: Σικάγο Midway, Ντένβερ, Φρέσνο, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Ορλάντο, Φοίνιξ, Σακραμέντο και Σαν Φρανσίσκο / Όκλαντ.

Ο στόλος της Βόλταρης:

Ο στόλος Volaris αποτελείται από 55 αεροπλάνα στην οικογένεια Airbus, συμπεριλαμβανομένων 18 A319s, 36 A320s και 2 A321s. Η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να αποκτήσει αρκετά Airbus A320neo μέχρι το 2018.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Χωρίς χρέωση από τις ΗΠΑ: 1 855 VOLARIS (1 855 865-2747)
Στο Μεξικό: (55) 1102 8000
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tuexperiencia@volaris.com

Ιστοσελίδα Volaris και Κοινωνικά Μέσα:

Ιστοσελίδα: www.volaris.mx
Twitter: @viajaVolaris
Facebook: facebook.com/viajavolaris