Οδηγός αεροδρομίου του Μεξικού

Διεθνές Αεροδρόμιο Benito Juarez

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πόλη του Μεξικού είναι η κύρια πύλη στη χώρα και πολλοί ταξιδιώτες προσγειώνονται εκεί πριν πάρουν πτήσεις για τον τελικό προορισμό. Αυτός ο σύγχρονος και αποδοτικός αερολιμένας λαμβάνει περισσότερους από 40 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Μπορεί να βρείτε μακριές παρατάξεις για τα τελωνεία και ο γραμμικός σχεδιασμός του αεροδρομίου μπορεί να κάνει πολλά περπάτημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε το δρόμο σας μεταξύ των πτήσεων που συνδέονται, ειδικά εάν πρέπει να περάσετε από τα τελωνεία ή / και να αλλάξετε τερματικά.

Τερματικά του αεροδρομίου της πόλης του Μεξικού:

Το αεροδρόμιο του Μεξικού διαθέτει δύο τερματικούς σταθμούς. Το AeroMexico λειτουργεί εκτός του τερματικού 2 (T2). Οι περισσότερες πτήσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες φθάνουν και αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό 1 (Τ1). Για να ταξιδεύετε μεταξύ τερματικών, υπάρχουν δύο επιλογές. Οι ταξιδιώτες με αεροπορικά εισιτήρια ή κάρτες επιβίβασης μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δωρεάν σιδηροδρομική γραμμή που ονομάζεται Aerotren, η οποία διαρκεί κάθε 15 λεπτά μεταξύ 6 π.μ. και 10 μ.μ. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα από τα λεωφορεία λεωφορείων που τρέχουν μεταξύ των τερματικών που χρεώνουν ένα μικρό τέλος. Θα βρείτε λεωφορεία λεωφορείων κοντά στην Puerta 6 στο T1 και στην Puerta 4 στο T2, και το Aerotren από το Sala D στο T1 ή το Hall M στο T2.

Εγκαταστάσεις επιβατών:

Μέσα στο αεροδρόμιο υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα γρήγορου φαγητού καθώς και πάνω από 160 καταστήματα. Θα βρείτε επίσης τράπεζες, ΑΤΜ και θαλάμους ανταλλαγής συναλλάγματος καθώς και επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων και γραφεία πληροφοριών για τουριστικές πληροφορίες.

Μάθετε για τις επιλογές για WiFi στο αεροδρόμιο .

Οι αριθμοί πύλης αναχώρησης συνήθως ανακοινώνονται μόνο τριάντα λεπτά πριν την επιβίβαση, οπότε ενημερωθείτε για το χρόνο και ελέγξτε τις οθόνες αναχώρησης για τον αριθμό της πύλης σας για να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε στην πύλη σας εγκαίρως.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Μεξικού:

Η πύλη των διεθνών αφίξεων βρίσκεται στο πιο δυτικό άκρο του τερματικού σταθμού 1.

Υπάρχουν καροτσάκια αποσκευών στην περιοχή ανάκτησης αποσκευών, αλλά αυτά δεν επιτρέπονται πέρα ​​από την πύλη αφίξεων. Εκεί θα βρείτε φορτωτές που θέλουν να σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας (φορτίζοντας μεταξύ 10 και 20 πέσος ανά τσάντα, ανάλογα με το μέγεθος και το βαθμό που τα μεταφέρουν).

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Μεξικού:

Το αεροδρόμιο του Πόλη του Μεξικού βρίσκεται περίπου 13χλμ. Ανατολικά της κεντρικής πόλης του Μεξικού. Ο χρόνος ταξιδιού θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κυκλοφορία, οπότε φροντίστε να αφήσετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε εκεί πριν την πτήση σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Επίσημη επωνυμία: Διεθνής Αερολιμένας του Μεξικού Μπενίτο Χουάρες (AICM)

Κωδικός Αεροδρομίου: MEX

Ιστοσελίδα αεροδρομίου: Ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Μεξικού

Διεύθυνση:
Av. Capitan Carlos León S / N
Col Πενόν ντε Λος Μπάνος
Delegacion Venustiano Carranza, DF
CP 15620, Μεξικό

Αριθμός τηλεφώνου: (+52 55) 2482-2424 και 2482-2400 ( πώς να καλέσετε το Μεξικό )

Πληροφορίες πτήσης:

Μεσημβρινές αφίξεις και αναχωρήσεις αεροδρομίου

Κοντινά Ξενοδοχεία:

Αν είστε κολλημένοι στο αεροδρόμιο του Πόλη του Μεξικού μια μέρα στην άλλη, ή αν χρειαστεί να πάρετε μια νωρίς το πρωί πτήση, μπορεί να θέλετε να μείνετε σε ένα από τα κοντινά ξενοδοχεία. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

Το Hilton Mexico City Airport βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο της πύλης F1 στην περιοχή των διεθνών αφίξεων. Διαβάστε κριτικές και πάρτε τιμές.

Το Camino Real Mexico Aeropuerto βρίσκεται σε ένα πεζόδρομο από το τερματικό σταθμό Β. Διαβάστε κριτικές και βαθμολογήστε ..

Το Courtyard Mexico City Airport βρίσκεται κοντά στον τερματικό σταθμό 1 (με τα πόδια από τη γέφυρα του ουρανού για να φτάσετε στο ξενοδοχείο) και προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το Terminal 2.

Διαβάστε κριτικές και πάρτε τιμές.

Το Fiesta Inn Aeropuerto βρίσκεται περίπου 5 λεπτά από το αεροδρόμιο και προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Διαβάστε κριτικές και πάρτε τιμές.

Εάν έχετε μια παραμονή στο Μεξικό που είναι για αρκετές ώρες, φροντίστε να δείτε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα του Mexico City !