Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ: Μεγαλύτερο + Καλύτερο Φεστιβάλ Jazz, κάθε καλοκαίρι

Αν αγαπάτε τζαζ ή φεστιβάλ το καλοκαίρι, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι

Γιατί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάτε στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ;

Το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1980, θεωρείται τώρα από τους περισσότερους "jazzbos" ως το μεγαλύτερο και καλύτερο jazz fest του κόσμου. (Πλήρης αποκάλυψη: πηγαίνω κάθε χρόνο.)

Το 2016, το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ θα ταλαντευτεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου.

Στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου - η ωραιότερη και πιο ζωντανή εποχή του Γαλλικού Καναδά - το φεστιβάλ αναλαμβάνει μια ολόκληρη συνοικία του κέντρου του Μόντρεαλ, μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.


• Παρακολουθήστε το slideshow μας για τις καλύτερες γειτονιές και αξιοθέατα του Μόντρεαλ

Οι εκατοντάδες συναυλίες του φεστιβάλ - δωρεάν και με εισιτήριο - αντλούν τους πιο ευχάριστους, swingin'est λάτρεις του κόσμου της αιώνια δροσερής μουσικής γνωστής ως τζαζ.

Ποιος παίζει στο φεστιβάλ τζαζ του Μόντρεαλ

Όλοι όσοι έχουν τζαζ έχουν παίξει το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ. Οι συναρπαστικές συναυλίες της φεστιβάλ παρουσιάζουν τα σεβαστά λιοντάρια της τζαζ καθώς και τα αναδυόμενα αστέρια. Τα προηγούμενα χρόνια θα μπορούσατε να πιάσετε άγνωστα στοιχεία όπως η Norah Jones, ο Michael Bublé, η Diana Krall και ... να δούμε τι άλλα σούπερ σταρ ξεκίνησαν εδώ.

Η μουσική στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ

Οι Μόντρεαλ παίρνουν σοβαρά την τζαζ τους. Η ποικιλία των μουσικών στυλ του φεστιβάλ είναι αναζωογονητική, το επίπεδο του παιχνιδιού είναι στρατοσφαιρικό και το η ακουστική είναι η τελειότητα. Εκτός από ένα τεράστιο θέατρο (το Wilfred Pelletier), οι χώροι συναυλιών του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ είναι οικείοι.

Ανεξάρτητα από το είδος της τζαζ που σκάβετε, θα βρείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο στο Montreal Jazz Fest: ευθεία, bebop, big band, swing, blues, Dixieland, Νέα Ορλεάνη, τζαζ-ροκ σύντηξη, τσιγγάνικη κιθάρα, καμπάρε, salsa, reggae, klezmer, Afrobeat, CuBop, bossa nova, ska, scat, ψυχή, funk, techno, electronica, σπίτι, DJ overdubs ... και πολλά άλλα.

Τι είναι το Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ

Η δίγλωσση μητρόπολη του Καναδά, γνωστή ως Μόντρεαλ, είναι μία από τις πιο διεθνείς πόλεις του κόσμου. Το βιοτικό επίπεδο του είναι υψηλό και οι απολαύσεις του είναι εξελιγμένες. Το φαγητό του Μόντρεαλ είναι τολμηρό, οι κορυφαίες καλλιτεχνικές του στιγμές, τα καινοτόμα μουσεία, η εμπνευσμένη σχεδιαστική σκηνή και τα πάθη του τόσο για τζαζ όσο και για χόκεϊ (ναι) είναι ένθερμες.

Το Φεστιβάλ Τζαζ στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου είναι μια στιγμή εμπνευσμένη για να επισκεφθείτε το Μόντρεαλ. Οι ηλιόλουστες μέρες, οι ηλιόλουστες μέρες και οι νόστιμες δροσιστικές νύχτες αποπλανήσουν ολόκληρη την πόλη σε πάρτυ, ενώ οι φανταστικοί Montrealers χαίρονται όλο το χρόνο - στο γήπεδο του φεστιβάλ, στο Mont-Royal Park, στις γειτονιές της οθωμανικής πλατείας και του St-Henri, προκυμαία του ποταμού St. Lawrence.

Έρχονται από τις ΗΠΑ, και αν οδηγείτε, Φέρτε το κατοικίδιο ζώο σας!

Με λίγα λόγια: το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ στα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου είναι μια φανταστική στιγμή για να επισκεφθείτε αυτή τη μεγάλη πόλη. Και επειδή το jazz fest πάντα συμπίπτει με το τέταρτο του Ιουλίου το Σαββατοκύριακο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι εύκολο για τους Αμερικανούς να επισκεφτούν.
• Το Μόντρεαλ απέχει μόλις λίγες ώρες με το αυτοκίνητο από τα βορειοανατολικά (πέντε από τη Βοστώνη, έξι από τη Νέα Υόρκη
• Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αεροπορική πτήση Air Canada χωρίς μετακίνηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dorval του Μόντρεαλ
• Και αν οδηγείτε, φέρτε το κατοικίδιο ζώο σας! Το Μόντρεαλ είναι μια θαυμάσια πόλη φιλική προς τα κατοικίδια. Πολλά από τα ξενοδοχεία του παρατηρούν πολύ φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα ξενοδοχείο policie s. Και το μόνο που χρειάζεστε για να δείξετε ότι το τελωνείο σας φέρνει το σκυλί ή τη γάτα σας πάνω από τα καναδικά σύνορα είναι πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της λύσσας από τον κτηνίατρο του κατοικίδιου ζώου σας, που χρονολογείται τα τελευταία τρία χρόνια

Τι άλλο συμβαίνει στο Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια του Jazz Fest Time

Το Μόντρεαλ βρίσκεται στις πιο ζωντανές εκκλησίες του, με υπαίθριες εκδηλώσεις - καφέ, συναυλίες, εκθέσεις, παρελάσεις, πυροτεχνήματα της Ημέρας του Καναδά την 1η Ιουλίου, και - κυρίως - τις ελεύθερες συναυλίες του φεστιβάλ.

Ένα ήμισυ εκατομμύριο Montrealers και επισκέπτες πλήττουν το Place des Arts για το "Grand Spectacle", μια υπαίθρια υπερβολή με τίτλο superstar και παγκόσμια προσοχή. Να είσαι εκεί.

Όπου οι πολυάριθμοι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν κοντά στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ

Τα ξενοδοχεία του Μόντρεαλ είναι μερικά από τα καλύτερα στη Βόρεια Αμερική. Αυτά τα φιλόξενα και εκλεπτυσμένα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους χώρους του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ: στο
• Sunny, κομψά ανακαινισμένο InterContinental Μόντρεαλ, ένα γραφικό 15 λεπτά με τα πόδια από το φεστιβάλ
• Το πολύ δροσερό (αλλά ζεστό) σοφίτα boutique ξενοδοχείο Gault στην ατμοσφαιρική, κομψή περιοχή Old Port
Πλατεία Phillips φιλική προς τα κατοικίδια, σε τρία τετράγωνα από το κέντρο του φεστιβάλ, το Place des Art

Πού να μάθετε περισσότερα για το Θαυμάσιο Μόντρεαλ και το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ

• Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Τζαζ Μόντρεαλ
• Πληροφορίες προγράμματος και εισιτηρίων: dial 85jazzfest (855.299.3378)
• Επίσημο site του ταξιδιού στο Μόντρεαλ
• Φεστιβάλ Τζαζ Μόντρεαλ στο Facebook
• Στο Twitter (@MtlJazzFestival)
• Στο YouTube (@MtlJazzFestival)
• Από τους κριτικούς φαγητού του Luxury Travel, πού να φάτε στο Μmmontreal!