Πού να αγοράσετε το μεγάλο εργαλείο για υπαίθριες περιπέτειες στο Music City

Θέλετε να έχετε το σωστό εργαλείο όταν θα εξερευνήσετε τη φύση του Nashville.

Τα πουλιά τραγουδούν, οι αζαλέες ανθίζουν, αλλά η υγρασία δεν είναι ακόμα καταπιεστική και τα κουνούπια είναι ακόμα ΜΙΑ. Ναί! Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να βρίσκεστε έξω στην Music City.

Πεζοπορία, ποδηλασία, κωπηλασία, τρέξιμο, το ονομάζεις, το Νάσβιλ το προσφέρει. Το Νάσβιλ δεν παίρνει πάντα την πίστωση για υπαίθριες δραστηριότητες που ο γείτονάς μας προς τα νότια (Chattanooga), έχουμε πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε με τη φύση.

Είτε είστε ένας ενθουσιώδης υπαίθριος σκληρός πυρήνας είτε ένας περιστασιακός περιπατητής Greenway, ένας ανεμιστήρας ομαδικής γυμναστικής ή ένας σόλο εξερευνητής, υπάρχει μια επιλογή για εσάς.

Και, ξέρετε τι σημαίνει αυτό, πολλές ευκαιρίες (δικαιολογίες;) για να αγοράσετε νέα υπαίθρια εργαλεία. Δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα μεγάλο κουτί κατάστημα ή να αγοράσετε online. Υπάρχουν ντόπιοι που γνωρίζουν τα πράγματα και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Εδώ είναι τρία από τα καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε για το μεγάλο ύπαιθρο στο Music City.

LifeView Outdoors: Αυτό δεν είναι μόνο ένα blink-and-you-θα χάσετε-αυτό το είδος της θέσης. Αυτό είναι ένα I-είχε-δεν-ιδέα-εκεί-ήταν-ένα-κατάστημα-εκεί είδος της θέσης. Το LifeView βρίσκεται στο Logan, μακριά από το Thompson Lane, κοντά, αλλά όχι αρκετά στο Berry Hill. Αλλά μόλις βρεθεί αυτό το off-the-χτυπημένο κατάστημα κομμάτι, θα χαρούμε να το κάνατε. Η LifeView έχει εδώ και χρόνια λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου από αυτήν την τοποθεσία και τώρα διαθέτει ένα κατάστημα λιανικής πώλησης με χιλιάδες προϊόντα και πολλά εμπορικά σήματα για την απόσπαση των στοιχείων ενώ βγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους.

Το εμπορικό σήμα Craghopper, το οποίο διαθέτει βρόχους στεγνώματος και προστασία από τα έντομα και τον ήλιο, καθώς και τα Kavu, Chacos, Marmot, Hydroflask και μία από τις μεγαλύτερες συλλογές του Kuhl στο Τενεσί.

Cumberland Transit. Από το 1971, το Cumberland Transit αποτέλεσε το στήριγμα της υπαίθριας ελίτ της πόλης. Τώρα υπάρχουν δύο τοποθεσίες, το ένα στο West End κοντά στο Vanderbilt και το άλλο στο East Nashville.

Στις εφοδιασμένες μάρκες περιλαμβάνονται οι Eno, Patagonia και Nalgene. Το κατάστημα του East Nashville φαίνεται μικρό σε τετραγωνικά μέτρα, αλλά θα εκπλαγείτε πόσα πράγματα μπορείτε να βρείτε στο μικρό χώρο. Ελέγξτε τις προσφορές του προγράμματος Cumberland Transit, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής αλιείας μύγας στις 7 Μαΐου.

Βουνό υψηλό Outfitters. Για όσους βρίσκονται στα προάστια, η τοποθεσία του Franklin στο MHO είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέξιμο, κάμπινγκ, γιόγκα και άλλα όργανα εξωτερικού χώρου, από μάρκες όπως το OtterBox και το GoPro. Μια νότια υπαίθρια αλυσίδα, Mountain High χορηγεί μια σειρά από δωρεάν και αμειβόμενες υπαίθριες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Γάντζοι 1 Outfitters. Αν βρίσκεστε στη βόρεια πλευρά και αν έχετε ενδιαφέρον για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την αλιεία με καγιάκ, το Hook1 είναι η φέτα του υπαίθριου ουρανού. Το κατάστημα είναι εφοδιασμένο με ό, τι χρειάζεστε για να το ξεδιπλώσετε και το προσωπικό που γνωρίζει τις καλύτερες τρύπες αλιείας και άλλα μυστικά.

FlySouth. Όπως το όνομά του υποδηλώνει, αυτό το κατάστημα Midtown είναι το μέρος για να ετοιμαστείτε για μύγες ψάρεμα escapades. Επίσης προσφέρονται εργαστήρια σχετικά με τις μύγες και άλλα βασικά στοιχεία.

Χρειάζεστε κάποιους φίλους για να εξερευνήσετε; Θα διοργανώνουμε στρογγυλές εκδηλώσεις υπαίθριων δραστηριοτήτων όλο το καλοκαίρι. Αλλά ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε είναι αυτό το Σαββατοκύριακο Cumberland River Paddlefest, που χρηματοδοτείται από Paddle Adventures Unlimited.

Αυτή είναι μια δωρεάν εκδήλωση στο πάρκο Old Hickory Park, με μουσική και δωρεάν demos από καγιάκ, καγιάκ και paddleboards. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε άλλους που μοιράζονται τις υπαίθριες ευαισθησίες σας.

Το Team Green Adventures της Lightning 100 απομακρύνει τους ανθρώπους από τα γραφεία τους και κινείται όλο το χρόνο, χάρη σε εξαιρετικές συνεργασίες σε όλη την πόλη. Κάνουν τα πάντα, από τη σφυρηλάτηση μέχρι το βόλεϊ με αμμοβολή.

Το υπαίθριο τμήμα Nashville του Metro Parks είναι το go-to για δωρεάν τοπικές περιπέτειες.