Πώς να ασφαλίσετε μια ράβδο ρυμούλκησης σε ένα ζεύκτη

Συμβουλές από ειδικούς για την ασφάλιση του βραχίονα ρυμουλκούμενου στο ζεύκτη

Ήμασταν όλοι αρχαίοι RVers ταυτόχρονα. Είτε μάθαμε τους τρόπους ρυμούλκησης από έναν γονέα είτε το πήραμε στο δρόμο για τα ταξίδια μας, έπρεπε να μάθουν και τα πιο απλά καθήκοντα. Ένα από αυτά τα πρώτα μαθήματα που πολλοί άνθρωποι στον κόσμο της RVing πρέπει να μάθουν είναι πώς να εξασφαλίσουν ένα ρυμουλκούμενο σε μια μπάλα μπάλα.

Μετά από να διαβάσετε αυτό το άρθρο και κάποια πρακτική, θα πρέπει να είστε κύριος hitcher. Εδώ είναι πώς μπορείτε να στερεώσετε έναν συζεύκτη ρυμουλκούμενου σε ένα μπαστούνι, έναν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους ρυμούλκησης.

Τι είναι μια ράβδος ρυμούλκησης και ζεύξης;

Ας μιλήσουμε με κάποιους όρους, οπότε δεν μπερδεύετε αμέσως από το ρόπαλο. Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία με τα οποία θα δουλέψετε: Το μπαστούνι και το ζεύκτη.

Ο αναστολέας σφαίρας θα προσαρτηθεί στον δέκτη του αναστολέα. ο δέκτης αναστολής είναι η συσκευή που είναι προσαρτημένη στο όχημα έλξης.

Ο συζεύκτης είναι το μέρος που συνδέεται με το ρυμουλκούμενο.

Ο τελικός στόχος είναι να εξασφαλίσετε αυτά τα δύο αντικείμενα μαζί ώστε να μπορείτε να ρυμουλκείτε όσο το δυνατόν λιγότερο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ρύθμισης αναρτήσεων για ρυμουλκό και ρυμουλκούμενο . Τα περισσότερα ρυμουλκούμενα στο δρόμο - εκτός από τα RVs του πέμπτου τροχού - θα έχουν αυτή τη βασική ρύθμιση ρυμούλκησης.

Οδηγός για να ασφαλίσετε μια ράβδο ρυμούλκησης σε ένα ζεύκτη

Εδώ είναι ένας οδηγός για αρχάριους για την εξασφάλιση ενός ρυμουλκούμενο μπάλα μπάλα σε έναν συζεύκτη:

Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω βήματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο ρυμουλκούμενου ή τροχόσπιτου. Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή σας για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό τύπο αναρτήρα και ρυμουλκού για την εγκατάστασή σας.

Αφού συνδέσετε το ρυμουλκούμενο και το ρυμουλκό σας, βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται καλά πριν πιάσετε το κάθισμα του οδηγού. Κάντε ένα ταξίδι γύρω από το μπλοκ και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι φυσιολογικά για εσάς. Θα ξέρετε αν κάτι είναι ανοικτό κατά τη ρυμούλκηση, συνήθως αμέσως, το οποίο σας επιτρέπει να τραβήξετε και να προσαρμόσετε για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή εμπειρία ρυμούλκησης.

Pro Tip: Εξετάστε το ενδεχόμενο διπλασιασμού στις αλυσίδες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε αυτό το βασικό τύπο συστήματος ρυμούλκησης. Ενώ μια σφαίρα ρυμουλκούμενου και το σύστημα ζεύξης είναι ασφαλή, μπορεί να μην έχει τον ίδιο έλεγχο πάνω στο ρυμουλκούμενο όπως θέλετε. Οι αλυσίδες ασφαλείας μπορούν να προσθέσουν ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας στο δρόμο σε περίπτωση που η σφαίρα και η ανάρτηση σας ανατραπούν.

Τώρα είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το δρόμο. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν πολλά να κάνει την πρώτη φορά γύρω, αλλά όσο περισσότερο εργάζεστε σε αυτό, τόσο πιο εύκολο παίρνει. Θυμηθείτε, ποτέ δεν πονάει να διπλασιάσετε και να ελέγξετε τριπλά για να βεβαιωθείτε ότι το ρυμουλκούμενο είναι ασφαλές πριν από την επόμενη εκδρομή σας.