Πόσο είναι οι ηλεκτρικοί λογαριασμοί στο Φοίνιξ;

Πόσο κοστίζουν οι χρησιμότητες στο Phoenix;

Αυτή είναι μια κοινή και εύλογη ερώτηση για τους ανθρώπους που σκέπτονται να μετακομίσουν στην περιοχή του Φοίνικα. Μετά από όλα, είναι πολύ ζεστό για αρκετούς μήνες του έτους . Ψύχετε το σπίτι σας πιο δαπανηρά από ό, τι θέρμανση μέσα από χειμώνα του Σικάγο;

Ο τεράστιος αριθμός μεταβλητών που συνδέονται με το κόστος κοινής ωφέλειας καθιστούν αδύνατη τη γενίκευση. Ακόμα κι αν επρόκειτο να έχετε το ακριβές σπίτι τετραγωνικού σκηνικού ως κάποιος άλλος στην περιοχή, οι λογαριασμοί σας μπορεί να μην είναι συγκρίσιμοι.

Ίσως να μπορείτε να έχετε μια αίσθηση για το τι πληρώνουμε για την ηλεκτρική ενέργεια ελέγχοντας τι λένε οι αναγνώστες μας ότι πληρώνουν για την ηλεκτρική ενέργεια στην έρημο. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μερικές από τις μεταβλητές που έρχονται στο μυαλό είναι:

Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν να ποικίλουν με ...

Τώρα που συμφωνείτε πόσο δύσκολο είναι να εκτιμήσετε τι ηλεκτρικούς λογαριασμούς κάποιου θα είναι όταν μετακινούνται στην ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ, λέτε ότι εξακολουθείτε να θέλετε απλώς μια φιγούρα, μόνο ένας αριθμός που γνωρίζετε ότι δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, αλλά θα σας δώσει κάποια βάση αναφοράς.

Το Salt River Project, ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές ενέργειας μας στην περιοχή, διαθέτει ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε τι είναι μερικοί από τους μέσους ηλεκτρικούς λογαριασμούς για διαφορετικά στυλ ζωής. Ονομάζεται "Home Energy Manager". Εδώ μπορείτε να καταχωρίσετε δεδομένα σχετικά με το σπίτι και τον τρόπο που χρησιμοποιείτε ενέργεια και να λάβετε ένα μέσο εκτιμώμενο ετήσιο κόστος. Παρόλο που μπορώ να εγγυηθώ λίγο ότι το κόστος σας δεν θα ταιριάζει με αυτόν τον αριθμό, τουλάχιστον θα έχετε κάποια βάση προσέγγισης.

Ενοικιαστές και λογαριασμοί χρησιμότητας

Η λέξη "χρησιμότητα" σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο ενοίκιο και ποιες όχι. Συνήθως, οι υπηρεσίες που πρέπει να ρωτήσετε είναι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, αερίου ή προπανίου, λογαριασμός νερού / αποχέτευσης, συλλογή απορριμμάτων.

Ισοσταθμιστής και Χρόνος Χρήσης

Ανάλογα με την εταιρεία που έχετε ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, ίσως μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένα προγράμματα που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας. Τα προγράμματα "Χρόνος Χρήσης" ή "Χρόνος Πλεονέκτημα" επιτρέπουν σε άτομα που μπορούν να αλλάξουν πολύ τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας σε μη ώρες αιχμής για να εξοικονομήσουν χρήματα και ενέργεια. Τα σχέδια ισοσταθμιστή επιτρέπουν στους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει ένα πρότυπο κατανάλωσης ενέργειας να εξισορροπούν τις πληρωμές τους για το έτος έτσι δεν υπάρχουν τόσα πολλά υψηλά λογαριασμούς το καλοκαίρι, διευκολύνοντας τον προϋπολογισμό των μηνιαίων δαπανών.

Ένα Λόγο Σχετικά με το Ηλεκτρικό έναντι του Αερίου

Μερικοί άνθρωποι αρέσουν να έχουν φυσικό αέριο στα σπίτια τους για θέρμανση, μαγείρεμα, θερμοσίφωνα, τζάκι και ακόμη και το μπάρμπεκιου. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να έχουν ένα ηλεκτρικό σπίτι. Ζήτησα από έναν ενεργειακό εμπειρογνώμονα σχετικά με αυτό και, γενικά, δεν υπάρχει αισθητή διαφορά στο κόστος μεταξύ ενός ηλεκτρικού σπιτιού και ενός σπιτιού διπλής ενέργειας όταν συμπεριλαμβάνετε χρεώσεις υπηρεσιών και διάφορες χρεώσεις. Είναι απλά θέμα προτίμησης.

Δέκα τρόποι για να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι σας

Το κόστος ενέργειας είναι τόσο υψηλό που το καλοκαίρι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σώσουμε. Και εδώ στην Αριζόνα, έχουμε πολύ καλοκαίρι ! Εδώ είναι μερικά από τα απλούστερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τις δραστηριότητες παραγωγής θερμότητας στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει καμία επένδυση, καμία κατασκευή, καμία συσκευή για αγορά.

Ακριβώς κοινή λογική.

  1. Μη χρησιμοποιείτε το φούρνο. Χρησιμοποιήστε φούρνο μικροκυμάτων ή χρησιμοποιήστε ψησταριά για μπάρμπεκιου.
  2. Χρησιμοποιήστε μια βραδεία κουζίνα για να προετοιμάσετε ένα γεύμα πιάτων χωρίς να προσθέσετε θερμότητα στο σπίτι.
  3. Τοποθετήστε τα καπάκια στις κάψες για να κρατήσετε τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
  4. Οι περισσότεροι θερμαντήρες ζεστού νερού έχουν θερμοστάτες που μπορούν να ρυθμιστούν σε 140 μοίρες για ζεστό νερό. Αυτό συνήθως δεν είναι απαραίτητο - γυρίστε το θερμοστάτη σε 120 ή 115.
  5. Έχετε ακούσει πιθανώς ότι το μπάνιο χρησιμοποιεί λιγότερο νερό από το ντους. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά αν πάρετε ένα μικρό ντους, πείτε περίπου 5 λεπτά, θα χρησιμοποιήσετε μόνο το ένα τρίτο της ποσότητας ζεστού νερού από ό, τι θα κάνατε με ένα μπάνιο.
  6. Μη χρησιμοποιείτε τη λειτουργία στεγνώματος στο πλυντήριο πιάτων. Αφήστε τα πιάτα να στεγνώσουν στον αέρα.
  7. Πλύνετε μόνο πλήρη φορτία πιάτων και ρούχων. Στεγνώστε τα ρούχα σας σε υπόστεγα ή έξω.
  8. Προσπαθήστε να κάνετε σιδέρωμα ταυτόχρονα για να αποφύγετε να θερμαίνετε το σίδερο αρκετές φορές.
  9. Κάνετε "υγρές" δουλειές νωρίς το πρωί ή τη νύχτα όταν είναι πιο δροσερό. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί η υγρασία κάτω. Αυτό περιλαμβάνει πλύσιμο ρούχων ή πιάτων, στίλβωση δαπέδων, πότισμα εσωτερικών φυτών κ.λπ.
  10. Απενεργοποιήστε τους υπολογιστές, τους εκτυπωτές, τα φωτοαντιγραφικά και τα οικιακά ηλεκτρονικά όταν δεν χρησιμοποιούνται. Τα προστατευτικά προστασίας από υπερτάσεις που σας επιτρέπουν να συνδέσετε πολλά αντικείμενα σε μια λωρίδα με διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης καθιστούν ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτηση.

Χάρη στο έργο Salt River για την παροχή πληροφοριών σε αυτό το άρθρο.