Πώς να αποκτήσετε μια άδεια ακίνητης περιουσίας στην Αριζόνα

Θέλετε να μπείτε στο πραγματικό Biz?

Σε μια περιοχή όπως το Greater Phoenix που έχει βιώσει μια τέτοια εκπληκτική ανάπτυξη, η ακίνητη περιουσία είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια εύκολη επιχείρηση, ή ότι ο καθένας μπορεί να είναι επιτυχής. Το να είσαι κτηματομεσίτης απαιτεί γνώσεις, πειθαρχημένη επιχειρηματική προσέγγιση, δεξιότητες ανθρώπων και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι η ακίνητη περιουσία η σωστή καριέρα για σας ;

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την άδεια πώλησης ακίνητων περιουσιών σας, εδώ μπορείτε να το κάνετε.

Λάβετε υπόψη ότι η Αριζόνα είναι μη αμοιβαία άδεια κατάσταση. η άδειά σας από άλλο κράτος δεν σας δίνει δικαιώματα να ενεργείτε ως Realtor στην Αριζόνα.

Η απόκτηση άδειας πωλήσεων ακινήτων στην Αριζόνα προϋποθέτει φυσική μελέτη, προκειμένου να κατανοηθούν οι έννοιες και οι νόμοι σχετικά με την αγορά και πώληση ακινήτων και σπιτιών. Εκτός από τα μαθήματα, υπάρχουν φόρμες και αμοιβές - είναι μια διαδικασία. Πιθανότατα θα πάρει τους περισσότερους ανθρώπους αρκετούς μήνες για να συμμορφωθεί επιτυχώς με τις απαιτήσεις. Η Αριζόνα είναι μια μη αμοιβαία κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν έχετε άδεια σε άλλο κράτος, πρέπει να πάρετε μια άδεια ακίνητης περιουσίας της Αριζόνα για να διεξάγετε την επιχείρηση εδώ.

Μπορείτε να πάρετε μια άδεια ακίνητης περιουσίας στην Αριζόνα;

  1. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών όταν υποβάλλετε αίτηση για άδεια ακίνητης περιουσίας.
  2. Πρέπει να είστε νόμιμα στις ΗΠΑ.
  3. Μπορεί να μην είχατε αρνηθεί μια άδεια ακίνητης περιουσίας εντός ενός έτους ή να την ακυρώσετε εντός δύο ετών αμέσως πριν από την υποβολή αίτησης.
  1. Εάν είχατε άδεια ακίνητης περιουσίας της Αριζόνα που έληξε και δεν ανανεώθηκε εντός ενός έτους από τη λήξη της, μπορείτε να ζητήσετε πιστοποίηση προηγούμενης άδειας της Αριζόνα.
  2. Εάν δεν είχατε ποτέ άδεια ακίνητης περιουσίας, πρέπει να ολοκληρώσετε ένα κύκλο μαθημάτων εκπαίδευσης πριν από τη χορήγηση άδειας τουλάχιστον 90 ωρών στην τάξη σε εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχει εγκριθεί από την Αριζόνα και να περάσετε μια σχολική εξέταση στο μάθημα.
  1. Αφού περάσει το μάθημα, απαιτείται κρατική εξέταση της Αριζόνα. Οι εξετάσεις δίνονται σε διάφορες πόλεις της Αριζόνα, μόνο κατόπιν ραντεβού.
  2. Εάν είχατε αρχικά άδεια στην Αριζόνα πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, ίσως πρέπει να αρχίσετε ξανά σαν να ήσαστε πρώτος αιτών.
  3. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς, ειλικρινείς, καλός και ικανός. Πληροφορίες και τεκμηρίωση σχετικά με το ιστορικό του αιτούντος πρέπει να παρέχονται σε μια αίτηση.
  4. Πρέπει να αποκαλύψετε καταδίκες κακούργημα και καταδίκες DUI, οποιαδήποτε πειθαρχική ενέργεια εναντίον οποιασδήποτε επαγγελματικής άδειας που κρατήσατε και τυχόν αποφάσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον σας.
  5. Θα σας ζητηθεί να αποκαλύψετε την ημερομηνία γέννησής σας και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.
  6. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για άδεια μέσα σε ένα έτος από τη λήψη της κρατικής εξέτασης. Εάν δεν το κάνετε, θα χρειαστεί να πάρετε και να περάσετε ξανά τις κρατικές και εθνικές εξετάσεις πριν γίνει επιλέξιμη για να ζητήσετε άδεια.
  7. Υπάρχουν απαιτούμενες αμοιβές για να γίνουν κρατικές εξετάσεις στην Αριζόνα. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ $ 400 και $ 500 για την άδειά σας, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής για το μάθημα. Οι ανανεώσεις ξεκινούν από περίπου 75 δολάρια.
  8. Η συνεχής εκπαίδευση είναι σημαντική σε αυτόν τον τομέα και απαιτείται για να διατηρηθεί η άδειά σας. Κάθε δύο χρόνια πρέπει να κερδίσετε έναν ορισμένο αριθμό πιστώσεων για να ανανεώσετε την άδειά σας. Αποκτήστε τα στοιχεία σχετικά με τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση.

Πολλές από τις απαιτήσεις για την απόκτηση άδειας διαμεσολάβησης είναι οι ίδιες με την άδεια του πωλητή. Για να λάβετε την άδεια ενός μεσίτη πρέπει να έχετε χρόνια πραγματική εμπειρία πλήρους απασχόλησης ως πωλητής ή μεσίτης κατά τη διάρκεια των αμέσως πέντε ετών που προηγούνται της αίτησης.