Το Φεστιβάλ Χριστουγεννιάτικων Πλοίων του Argosy είναι η τέλεια Παραδοσιακή Παράδοση

Ένα από τα πιο δροσερά Χριστουγεννιάτικα Γεγονότα του Σιάτλ

Το Φεστιβάλ Χριστουγεννιάτικων Πλοίων είναι μια ετήσια παράδοση διακοπών στην περιοχή του Σιάτλ από το 1949 - και ένας μοναδικός τρόπος για να γιορτάσουμε την εποχή των Χριστουγέννων. Κάθε χρόνο, οι κρουαζιέρες Argosy καταστρέφουν τα Χριστουγεννιάτικα πλοία και τα εκτοξεύουν από τα λιμάνια γύρω από τον Puget Sound για να φέρνουν τα Χριστούγεννα σε όλους. Είναι διασκεδαστικό για οικογένειες, ζευγάρια, ομάδες φίλων και οποιονδήποτε άλλον που απολαμβάνει νυχτερινή κρουαζιέρα γεμάτη με χαρούμενες διακοπές.

Το χριστουγεννιάτικο πλοίο ξεκινά το ταξίδι του στο λιμάνι αναχώρησης από τη νύχτα και στη συνέχεια παίρνει συνήθως περίπου μία ώρα ταξίδι σε ένα δεύτερο λιμάνι όπου επιπλέει καθώς η χορωδία στο σκάφος εκτελεί τόσο για το πλοίο όσο και για το Parade Boat, , και μια ομάδα ανθρώπων που περιμένουν στην ακτή για να χαιρετήσουν τον στολίσκο. Οι χορωδίες στο σκάφος είναι διαφορετικές κάθε βράδυ και κυμαίνονται από τοπικές παιδικές χορωδίες μέχρι ομάδες ενηλίκων. Ενώ υπάρχουν τόνοι διαφορετικών τρόπων για να μπείτε στο πνεύμα των διακοπών, κανένας δεν μοιάζει αρκετά με αυτό το φεστιβάλ.

Ένα από τα πιο ωραία πράγματα για το Φεστιβάλ Χριστουγεννιάτικων Πλοίων είναι ότι μπορείτε να συμμετάσχετε με μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Σταθείτε στην ακτή και περιμένετε να έρχονται τα σκάφη και ακούστε τη χορωδία δωρεάν! Υπάρχουν συχνά πολλοί άλλοι εκεί να περιμένουν μαζί σας. Μέσα από το Argosy, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το Χριστουγεννιάτικο Πλοίο ή για το Parade Boat. Ή μπορείτε ακόμη να φέρετε το δικό σας σκάφος μαζί. βγείτε στο φως και ενταχθείτε στην παρέλαση! Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγετε να πάτε.

Σε αντίθεση με τις επιδείξεις Χριστουγεννιάτικου φωτός της περιοχής, όπως τα Zoolights του Tacoma ή το Snowflake Lane της Bellevue , το Χριστουγεννιάτικο Σκάφος έρχεται σε διαφορετικές πόλεις - το Χριστουγεννιάτικο Σκάφος έρχεται σε σας!