Προσέξτε για αυτές τις 10 απάτες στο Μπαλί

Όπως και αλλού στη Νοτιοανατολική Ασία, πολλές από τις απάτες στο Μπαλί είναι οι ίδιες παλιές δοκιμασμένες και αληθινές παγίδες που συνεχίζουν να εργάζονται, ίσως με μερικές μικρές τσιμπήματα κατά τη διάρκεια των ετών. Η ατελείωτη εναλλαγή των τουριστών κρατά τους χριστιανούς να μην είναι πολύ δημιουργικοί.

Το Μπαλί είναι το πιο πολυσύχναστο νησί των πολλών χιλιάδων νησιών της Ινδονησίας, οπότε οι τουρίστες αναγκάζονται να κυνηγούν αναπόφευκτα από απατεώνες που ψαρεύουν για μέρα και νύχτα.

Βασικές αρχές διακριτικής ευχέρειας να τρέχετε πολύ μακριά, όταν κάποιος αναφέρει χρυσό, πολύτιμους λίθους, φάρμακα (ψεύτικο Viagra και άλλα φάρμακα που πωλούνται από σακίδια) και τα πιο δυσοίωνη όλων των χρονομεριστικών. Επίσης, να είστε προσεκτικοί σε όποιον διασχίζει το δρόμο με τέλεια υπολογιζόμενη τριγωνομετρία για να σας παρακαλέσει, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το χαμόγελο.

Πάνω απ 'όλα, γνωρίζετε ότι κάθε προορισμός διαθέτει καμπύλη μάθησης. Όλοι τελικά πιάνονται στο Μπαλί. Ακόμα και οι επαγγελματίες χτυπάνε. Η εκτέλεση του γαντιού είναι μια τελετή διέλευσης, μέρος του εισιτηρίου, για να απολαύσετε ένα θεαματικό νησί και έναν πολιτισμό .