Πριν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο στο Μπαλί

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη διαμονή στο Μπαλί

Πριν από την κράτηση ενός ξενοδοχείου στο Μπαλί, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη - ειδικά εάν κάνετε αγορές για διαμονή στο διαδίκτυο ενώ είστε ακόμα στο σπίτι.

Παραδοσιακό ξενοδοχείο ή ξενώνα; Homestay ή Airbnb; Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών εξυπηρετεί πάνω από 4 εκατομμύρια επισκέπτες που φθάνουν στο νησί κάθε χρόνο . Τα ξενοδοχεία κυμαίνονται από πολυτελή και απομονωμένα έως κλιμακοστάσια που κοστίζουν λιγότερο από $ 10 ανά διανυκτέρευση.

Το Μπαλί είναι κορυφαίος προορισμός στην Ασία .

Στην πραγματικότητα, είναι το πιο επισκέφθηκε από την Ινδονησία εκτιμάται 922 κατοικημένα νησιά. Μην διακινδυνεύετε τις διακοπές των ονείρων σας με το να κολλήσετε σε ένα μέρος που δεν σας αρέσει.

Το καλύτερο μέρος για να μείνετε στο Μπαλί

Υπάρχουν πολλά μέρη για διαμονή στο Μπαλί , αλλά ορισμένοι τομείς τείνουν να προσελκύουν συγκεκριμένα είδη ταξιδιωτών και προϋπολογισμών.

Δηλαδή, επιλέγοντας μια περιοχή δεν σημαίνει ότι είστε κολλημένοι εκεί! Ο κοινός bemos του Μπαλί γίνεται θέμα του παρελθόντος. οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν ταξί, υπηρεσίες οχηματαγωγών ή τουριστικά λεωφορεία (το Περάμα είναι μια δημοφιλής επιλογή) για να φτάσετε ανάμεσα σε μέρη.

Αρπάξτε, μια app rideshare παρόμοια με Uber και Lyft, είναι μια δημοφιλής επιλογή στο νησί. Αν είστε άνετοι που οδηγείτε σε πολλή κίνηση , το Μπαλί είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να νοικιάσετε μια μοτοσικλέτα (σκούτερ) .

Χάρη σε πέντε χιλιόμετρα ευρύχωρες παραλίες και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, το Kuta είναι το σημείο όπου η δράση είναι - για καλύτερα ή χειρότερα. Οι περισσότεροι επισκέπτες περάσουν τουλάχιστον λίγο χρόνο στο Νότιο Μπαλί προτού φτάσουν σε πιο ήσυχα μέρη πιο μακριά.

Παρόλο που δεν είναι εξαντλητική, εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη για διαμονή στο Μπαλί:

Πρέπει να κάνετε κράτηση μπροστά ή σε πρόσωπο;

Το παλιό αίνιγμα για το κατά πόσον θα κρατηθεί η διάρκεια μιας διαμονής ή μόνο τις πρώτες νύχτες πριν από την άφιξη είναι μια πραγματική πρόκληση στο Μπαλί.

Αν και κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο στο Μπαλί πριν φτάσετε δεν θαυμάζετε για την ηρεμία του μυαλού σας, μπορείτε να πληρώσετε για αυτό με περισσότερους από έναν τρόπους. Η ανακάλυψη ότι υπάρχει ένα πολύ καλύτερο / πιο ήσυχο / φιλικό ξενοδοχείο δίπλα από το ξενοδοχείο με τα προεξοφλητικά επιτόκια είναι απογοητευτικό, ειδικά όταν είστε ήδη κλειδωμένοι σε μια ιδιοκτησία που έχει κλείσει από το σπίτι. Η διαπίστωση ότι υπάρχει ένα θορυβώδες κατασκευαστικό έργο και το δωμάτιό σας δεν είναι αποζημίωση είναι ακόμα πιο απογοητευτικό!

Δυστυχώς, οι φωτογραφίες του ξενοδοχείου μπορούν να φτιαχτούν για να κάνουν τους να φαίνονται πιο ελκυστικοί για τους ανθρώπους που κάνουν κρατήσεις από χιλιάδες μίλια μακριά. Η αναθεώρηση των διαδικτυακών αναθεωρήσεων είναι κοινή πρακτική στο Μπαλί. Μην πιστεύετε ό, τι βλέπετε ή διαβάζετε.

Υποθέτοντας ότι δεν είστε ένας από τους πολυάριθμους νεόνυμφους που ταξιδεύουν στο Μπαλί κάθε χρόνο και είναι πρόθυμοι να πάρουν ένα μικρό παίγνιο, θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση μόνο την πρώτη νύχτα ή δύο και στη συνέχεια να αλλάξετε ξενοδοχεία εάν είναι απαραίτητο.

Ζητήστε από τη ρεσεψιόν να επεκταθεί εάν ο χώρος ικανοποιεί τις προσδοκίες. Αυτή είναι προφανώς μια επικίνδυνη στρατηγική κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής. Επιβεβαιώστε ότι θα λάβετε την αρχική προσφερόμενη online τιμή αν αποφασίσετε να επεκτείνετε - αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε.

Ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια της εποχής αιχμής στο Μπαλί κάνει την αναμονή για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας λίγο πιο ακριβό, αλλά θα μπορείτε ακόμα να βρείτε ένα δωμάτιο.

Συμβουλή: Θα χρειαστείτε το όνομα και τη διεύθυνση ενός ξενοδοχείου όταν βγαίνετε από το αεροδρόμιο. Εάν δεν κάνετε κράτηση μπροστά, κάντε τουλάχιστον αρκετές έρευνες για να μάθετε από πού να ξεκινήσετε. Ποτέ μην πάρετε τη σύσταση του οδηγού ταξί για ένα ξενοδοχείο στο Μπαλί.

Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία σε απευθείας σύνδεση

Όχι όλα τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες έχουν μια ηλεκτρονική λίστα. Μην αποθαρρύνεστε από τις τιμές ή την έλλειψη διαθεσιμότητας με βάση αυτό που βλέπετε από τους χώρους κράτησης.

Για κάθε ξενοδοχείο που βρίσκετε διαθέσιμο στις δημοφιλείς ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, υπάρχουν πιθανώς τρία πιο ανεξάρτητα ιδιόκτητα οικονομικά ξενοδοχεία κοντά, τα οποία δεν έχουν συσταθεί για online κρατήσεις.

Επιπλέον, δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα δωμάτια σε κάθε ξενοδοχείο ως διαθέσιμα στους χώρους κράτησης. Στην πραγματικότητα, τα ξενοδοχεία μπορούν μόνο να ανοίξουν μια χούφτα από τα πολλά δωμάτια τους σε online κρατήσεις. Ακριβώς επειδή μια τοποθεσία κρατήσεων σας λέει ότι ένα ξενοδοχείο είναι γεμάτο δεν σημαίνει πάντοτε ότι δεν υπάρχουν δωμάτια.

Δεν εξασφαλίζει ότι μπορούν να βρεθούν σε απευθείας σύνδεση έξυπνες επιχειρήσεις για ξενοδοχεία στο Μπαλί; Ναι, αλλά μερικοί στερούνται την τεχνογνωσία. άλλοι δεν θέλουν να χάσουν το 15 τοις εκατό ή έτσι διατηρούνται ως προμήθεια από τα ταξιδιωτικά sites. Η εξαιρετική τους θέση θα μπορούσε να σημαίνει ότι λαμβάνουν αρκετές επιχειρήσεις και δεν ασχολούνται με online καταχωρήσεις.

Η ρεσεψιόν μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο

Αναπόφευκτα, το Μπαλί είναι ένα από τα λίγα μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου η διαχείριση ξενοδοχείων μερικές φορές προτιμά να κάνετε κράτηση δωματίου σας online και όχι στη ρεσεψιόν! Οι τιμές των διανυκτερεύσεων και του διαδικτύου ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά λόγω του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των ξενοδοχείων σε ταξιδιωτικούς χώρους.

Αντί να ταιριάζει με την τιμή για ένα δωμάτιο που παρατίθεται στο διαδίκτυο, η διεύθυνση θα προτιμά μερικές φορές να πληρώσει την προμήθεια και να ζητήσει από τους επισκέπτες να καθίσουν στη ρεσεψιόν - μέσα σε λίγα βήματα από τη ρεσεψιόν - να κλείσουν τα δωμάτιά τους!

Συμβουλή: Η τιμή για την επέκταση του δωματίου σας μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερη από ό, τι έχετε κρατήσει online. Συχνά θα σας ζητείται να πληρώσετε την τιμή για το περπάτημα ή να παλεψετε το διαβόητο αργό Wi-Fi του Μπαλί για να παρατείνετε την διαμονή σας στο διαδίκτυο.

Οι κριτικές δεν είναι πάντα ειλικρινείς

Όπως συμβαίνει με σχεδόν όλες τις online κριτικές, να είστε λίγο σκεπτικοί σχετικά με αυτό που διαβάζετε. Οι κριτικές παίρνουν ντροπή στο Μπαλί.

Οι ξενώνες διαγράφουν τακτικά κακές κριτικές ή συμμετέχουν σε απευθείας σύνδεση "επιρροές" για να αφήσουν πολλές θετικές κριτικές. Οι φίλοι και η οικογένεια βρίσκονται και στο παιχνίδι. Ένας τρόπος να πούμε είναι ότι αυτοί οι τύποι κριτικών είναι συχνά τόσο λαμπεροί ξεχωρίζουν από τους άλλους με έναν τεχνητό τρόπο.

Το παλαιότερο τέχνασμα στο βιβλίο; Αφήστε μια κριτική σε μια σελίδα του αγωνιζόμενου σχετικά με τους στυλοβάτες. Αν και δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στο Μπαλί και ίσως μόνο τρύπημα κάποιου στο ξενοδοχείο, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να ελέγξετε το δωμάτιό σας για τα σκουλήκια κρεβάτι αμέσως μετά το check in.

Airbnb λειτουργεί καλά στο Μπαλί

Η Airbnb εξερράγη με δημοτικότητα στο Μπαλί. Οι πολλοί κάτοικοι των εκπατρισμένων που εγκαταστάθηκαν στο Μπαλί ταξιδεύουν συχνά ή επιστρέφουν στις χώρες καταγωγής τους. Μερικοί από αυτούς τους κατοίκους επιλέγουν να νοικιάσουν τα σπίτια τους και τα σπίτια τους όταν φύγουν. Άλλοι μπορούν απλά να νοικιάσουν ένα επιπλέον δωμάτιο ενώ ζουν ακόμα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση ενός ξενοδοχείου στο Μπαλί, προτιμάτε να έχετε κουζίνα ή θέλετε να μείνετε σε μια πιο κατοικημένη περιοχή, σκεφτείτε να αναζητήσετε ένα Airbnb. Πολλές επιλογές Airbnb βρίσκονται λίγο έξω από την τουριστική περιοχή. Για περισσότερη κινητικότητα, αναζητήστε θέσεις σε κοντινή απόσταση από το εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο της KL.

Ο θόρυβος μπορεί να είναι ένα ζήτημα

Τα προβλήματα θορύβου έρχονται και πηγαίνουν στα ξενοδοχεία στο Μπαλί. Αν παραμείνετε σε ξενώνες στο Kuta όπου τα πάρτι τρέχουν αργά ή κοντά στο νότιο άκρο του Jalan Legian - η πιο ζωντανή λωρίδα για τη νυχτερινή ζωή - περιμένετε να ακούσετε όλη την νύχτα την ολίσθηση της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ωστόσο, ακόμη και η στρατηγική επιλογή του τόπου παραμονής στο Μπαλί μπορεί ακόμα να σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθούμε με το θόρυβο. Στους μήνες του Μαρτίου και του Απριλίου, τα ξενοδοχεία μπορεί να βιάζονται να ολοκληρώσουν τις εργασίες ανακαίνισης και κατασκευής πριν αρχίσει το καλοκαίρι η πολυάσχολη περίοδος . Η καταιγίδα του πρώιμου ωραρίου μπορεί να προέλθει από το σφυρί του εργολάβου και όχι από την τεχνική διαδρομή του DJ.

Η κυκλοφορία είναι ένα σοβαρό ζήτημα γύρω από το νησί και οι οδηγοί έχουν πραγματικά την τάση να χρησιμοποιούν τα κέρατά τους. Εάν δοθεί μια επιλογή, ζητήστε πάντα ένα δωμάτιο που δεν αντιμετωπίζει το δρόμο. Πληρώνοντας τη διαφορά για μια αίθουσα "θέα στον κήπο" μπορεί να αξίζει τη διαφορά. Εκτός από την ετήσια Ημέρα Σιωπής , η φραγή μοτοσικλετών δεν σταματά ποτέ κατά μήκος σημαντικών αρτηριών στο Μπαλί.

Επιλέξτε τις τοποθεσίες του ξενοδοχείου προσεκτικά

Πριν από τη δέσμευση σε ξενοδοχείο απλώς και μόνο επειδή μια τοποθεσία κράτησης θέσης το έθεσε ως ".04 μίλια στην παραλία", φέρνει τους Χάρτες Google και σχεδιάζει τη διαδρομή ως πεζό με πόδια και όχι φτερά. Ίσως να μπορείτε να κάνετε μια βόλτα Street View από τη διεύθυνση στην παραλία.

Πολλά οικονομικά ξενοδοχεία στο Μπαλί βρίσκονται κάτω από σκοτεινά, στενά σοκάκια και άβολα μέρη για να φτάσετε με τα πόδια. Μερικές φορές η εύκολη πρόσβαση στην παραλία είναι αποκλεισμένη από τα πολυτελή ξενοδοχεία που δεν επιτρέπουν στους μη καλεσμένους να περνούν. Η ασφάλεια δημοσιεύεται συνήθως.

Παρόλο που το έγκλημα είναι αρκετά χαμηλό στο Μπαλί , το περπάτημα των αλεξίπτωτων περασμάτων πίσω στο ξενοδοχείο μετά το ηλιοβασίλεμα μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Μην βασίζεστε απλώς σε αναγραφόμενες γεωγραφικές αποστάσεις, οι οποίες συχνά είναι όπως το αεροπλάνο πετάει.

Όχι όλες οι κατοικίες είναι ιδανικές

Οι οικογενειακές οικογένειες είναι δημοφιλείς στο Μπαλί . Μερικές φορές η λέξη "homestay" χρησιμοποιείται εναλλακτικά με τον "ξενώνα" ή τον "ξενώνα", έτσι ώστε το πρωινό μπορεί ή όχι να συμπεριληφθεί. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κράτηση μιας "homestay" δεν σημαίνει ότι θα είστε σε ένα ψηλό ξενοδοχείο.

Αν και η διαμονή σε μια homestay θα πρέπει θεωρητικά να παρέχει μια καλύτερη ευκαιρία για μια γραφική, πολιτιστική εμπειρία , δεν είναι πάντα η πιο άνετη επιλογή. Πολλές οικογένειες είναι οικογενειακές, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που αναγκάζονται να "κερδίσουν" μπορούν να είναι λιγότερο ενθουσιασμένοι με τον καθαρισμό ή την ανταπόκριση σε καταγγελίες. Για προφανείς λόγους, οι οικογένειες είναι συνήθως παλαιότερες ιδιοκτησίες με περισσότερα προβλήματα. Το γλωσσικό εμπόδιο μπορεί να είναι ένα ζήτημα όταν τα αγγλόφωνο μέλη του προσωπικού δεν είναι γύρω.

Προσέξτε για τις καλύτερες επιλογές

Οι οικογενειακές κατοικίες και οι ξενώνες που κέρδισαν την πολυπόθητη λίστα με κορυφαία επιλογή σε δημοφιλείς οδηγούς για την Ασία υποφέρουν επίσης μερικές φορές από έλλειψη ενέργειας. Το λεγόμενο "Effect Guide" εξασφαλίζει ότι θα λαμβάνουν σταθερή ροή πελατών ανεξάρτητα από την προσπάθεια. Ένα υπερβολικά εργαζόμενο προσωπικό καθίσταται λιγότερο εγκάρδιο όταν οι επιχειρήσεις τετραπλακούν αλλά οι μισθοί παραμένουν οι ίδιοι. Η κατάρρευση δεν αποτελεί συνήθη πρακτική στην Ινδονησία.

Αν και η επιλογή ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του νησιού μοιάζει με ένα σίγουρο στοίχημα, εξαρτάται από τη διοίκηση. Σίγουρα θα έχετε έναν σκληρότερο χρόνο να διαπραγματευτείτε για μια έκπτωση δωματίων όταν παραμείνετε στην κορυφή επιλογές.

Συμβουλή: Κατά τη διαπραγμάτευση μιας τιμής δωματίου , προσφέρετε να εγκαταλείψετε το δωρεάν πρωινό. Κάτι τέτοιο είναι μια παραχώρηση και επιτρέπει στη διοίκηση να εξοικονομήσει πρόσωπο .

Δοκιμή Wi-Fi πριν από τη δέσμευση

Εάν το Wi-Fi είναι πολύ σημαντικό για εσάς (π.χ., θα εργάζεστε ή θα κάνετε πολλές κλήσεις στο διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε στο ξενοδοχείο), σίγουρα θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί καλά πριν πάρετε ένα δωμάτιο. Ακόμα και μεγάλα, πολυτελή ξενοδοχεία μαστίζονται από αργές συνδέσεις Wi-Fi , μια πολύ γνωστή πηγή απογοήτευσης για τους ψηφιακούς νομάδες στο Μπαλί.

Δοκιμάστε να ζητήσετε τη λήψη μιας αίθουσας πιο κοντά στο σημείο πρόσβασης, αν και αυτό μπορεί να μην κάνει τη διαφορά τη νύχτα και τις βροχερές μέρες όταν περισσότεροι επισκέπτες γυρίσουν σε φορητούς υπολογιστές και smartphones για ψυχαγωγία.

Ελέγξτε για μια μυρωδιά καπνού

Το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους είναι κοινό στο Μπαλί. Ακόμη και αν έχετε κλείσει δωμάτιο μη καπνιστών, ένα δωμάτιο μπορεί να έχει μετατραπεί σε "μη καπνιστήριο" λίγο πριν φτάσετε. Μερικές φορές ο καπνός από κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί να εισέλθει σε δωμάτια.

Εάν είστε ευαίσθητοι στον καπνό τσιγάρων, ελέγξτε το δωμάτιο πριν από τη δέσμευση. Η μετακίνηση σε ένα δωμάτιο χωρίς τη μυρωδιά μπορεί να μην είναι επιλογή αν ο καπνός συνεχίζει να έρχεται από το λόμπι.

Δεν είναι όλα τα ποτά καλωσορίσματος είναι τα ίδια

Μην πάρετε πολύ ενθουσιασμένοι εάν η περιγραφή της κράτησης σας περιλαμβάνει ένα ποτό καλωσορίσματος ενώ κάνετε check in. Πολλοί νεόνυμφοι έχουν μάθει τον σκληρό τρόπο ότι το "ποτό καλωσορίσματος" δεν σημαίνει πάντα "κοκτέιλ".

Μερικές φορές τα ποτά καλωσορίσματος είναι ζαχαρούχα, μοβ παρασκευάσματα που εκτιμώνται περισσότερο από το μέσο όρο ηλικίας 8 ετών. Το ίδιο ισχύει και για τα δελτία "ένα δωρεάν ποτό στην ευτυχισμένη ώρα" που δίνεται. Ακόμα και τα ποτά καλωσορίσματος που περιέχουν αλκοόλ μπορεί να γίνουν με arak επειδή είναι η φθηνότερη επιλογή.

Συμβουλή: Το Arak , ένα χαμηλού κόστους τοπικό φεγγάρι , έχει ευθύνη για πολυάριθμους θανάτους στο Μπαλί λόγω δηλητηρίασης από μεθανόλη - οδηγεί καθαρά.

Οι κανόνες είναι κανόνες

Η Ινδονησία έχει μια φήμη ως ένα από τα πιο φιλικά μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία . Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι σχεδόν πάντα συντριπτικό και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες.

Γνωρίζοντας πώς να πω γεια σε Μπαχάσα Ινδονησία σωστά σίγουρα θα σας πάρει κάποια χαμόγελα γύρω από τον ξενώνα. Αλλά θα διαπιστώσετε επίσης ότι τα μέλη του προσωπικού εκτιμούν την εργασία τους και τηρούν αυστηρά τις πολιτικές και το πρωτόκολλο του ξενοδοχείου, περισσότερο από το προσωπικό του ξενοδοχείου στη Δύση.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δεν είναι πάντα σωστός - αλλά ο προϊστάμενος ελέγχου του χρηματοοικονομικού τομέα είναι πάντα σωστός. Εάν το πρωινό τελειώσει στις 10 π.μ., μην φτάνετε στις 10:10 π.μ. και περιμένετε να λάβετε κάτι περισσότερο από ένα γλυκό χαμόγελο και "Λυπάμαι".

Χρησιμοποιήστε το δίχτυ

Όχι το διαδίκτυο, το δίχτυ κουνουπιών! Ο ύπνος κάτω από ένα δίχτυ κουνουπιών δεν είναι μόνο μια ρομαντική ιδέα. αν το δωμάτιό σας έχει ένα, υπάρχει για κάποιο λόγο. Χρησιμοποιησετο. Κρατήστε το δίχτυ κλειστό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ενδέχεται να παγιδευτεί στο εσωτερικό.

Τα υπαίθρια μπανγκαλόου και τα δωμάτια με μπαλκόνια αποτελούν μέρος της γοητείας σε ένα εξωτικό νησί με τροπικό καιρό, αλλά το Μπαλί έχει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό κουνουπιών που πεινάει τη νύχτα .