Εξερευνήστε το Mansion on O Street στην Ουάσιγκτον, DC

Το Mansion on O Street είναι ένα ασυνήθιστο μέρος και ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της Ουάσινγκτον. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα μουσείο , ένα bed and breakfast, ένας χώρος συνεδρίων και εκδηλώσεων και ένας ιδιωτικός σύλλογος. Το Αρχοντικό δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια από τον HH Leonards-Spero ως καταφύγιο καλλιτεχνών και ένα μέρος που επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να είναι δημιουργικοί.

Το βικτοριανό στυλ κατοικίας βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά του Dupont Circle και είναι στην πραγματικότητα πέντε διασυνδεδεμένα σπίτια σειράς με περισσότερα από 100 δωμάτια.

Ολόκληρη η ιδιοκτησία είναι διακοσμημένη με δωρεά και διατηρεί πολλές λεπτομέρειες της περιόδου από τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Όλα είναι προς πώληση (εκτός από τις κιθάρες που έχουν υπογραφεί από διάσημους μουσικούς). Η διακόσμηση είναι πολύχρωμη και περιλαμβάνει μια εκλεκτική συλλογή από αντίκες και αναμνηστικά. Τα έπιπλα αλλάζουν συχνά. Με την πάροδο των ετών, το αρχοντικό O ήταν ένα καταφύγιο για αρχηγούς κρατών, ξένους αξιωματούχους, ηγέτες επιχειρήσεων, συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικούς και επιστήμονες.

Οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και Μουσείο

Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί κυρίως με δωρεές, το Ίδρυμα Οδικών Μουσείων ενθαρρύνει και αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα μέσω προγραμμάτων όπως ο καλλιτέχνης-κατοικός, ζωντανές συναυλίες, εργαστήρια και προγράμματα για παιδιά. Με περισσότερα από 100 δωμάτια, 32 μυστικές πόρτες, 15.000 έργα τέχνης και 20.000 βιβλία, το Αρχοντικό είναι ένα ενδιαφέρον μέρος για να εξερευνήσετε. Ένα ευρύ φάσμα περιηγήσεων είναι διαθέσιμες, όπως κυνήγι θησαυρού, ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές εκδρομές, περιηγήσεις βιβλίων, περιηγήσεις μουσικής, εκδρομές πρωινού, απογευματινό τσάι επιδορπίων, εκδρομές με σαμπάνια και πολλά άλλα.

Απαιτούνται επιπρόσθετες online κρατήσεις.

Διαμονή με πρωινό

Το Mansion on O Street προσφέρει 23 δωμάτια, που κυμαίνονται από 350 έως 6000 δολάρια ανά διανυκτέρευση (για μια μονάδα 5.000 τετραγωνικών που χωρίζει 18 άτομα). Τα καταλύματα είναι αντισυμβατικά και μπορεί να μην απευθύνονται σε άτομα που προτιμούν τα standard δωμάτια του ξενοδοχείου .

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του θέμα και ξεχωριστή διακόσμηση. Ορισμένα από τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνες, ενώ όλα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και σύγχρονες ανέσεις, πρόσβαση στο internet και δωρεάν πρωινό. Οι ημερήσιες αποζημιώσεις είναι αποδεκτές για τους κυβερνητικούς υπαλλήλους. Διατίθενται μακροχρόνιες διαμονές και ομαδικές τιμές. Το Mansion βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά μουσεία, εστιατόρια, βιβλιοπωλεία και ιδιωτικές γκαλερί τέχνης. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Dupont Circle.

Συνέδρια και Ειδικά Γεγονότα

Το χαλαρωτικό περιβάλλον του Mansion on O καθιστά ένα μοναδικό μέρος για να φιλοξενήσει ένα συνέδριο, επαγγελματική συνάντηση, γάμο, δεξίωση ή άλλη ειδική εκδήλωση. Υπάρχουν 12 αίθουσες συνεδριάσεων και ιδιωτικοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν μικρές συγκεντρώσεις ή μέχρι 300 άτομα για ένα μεγάλο γεγονός. Υπάρχουν υπηρεσίες εστίασης και προγραμματισμού εκδηλώσεων. Υπάρχει μια μεγάλη εμπορική κουζίνα και ένας σεφ πέντε αστέρων.

Ιδιωτική λέσχη

Το Mansion on O προσφέρει ετήσιες συνδρομές που προσφέρουν αποκλειστικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων στα δωμάτια του ξενοδοχείου, brunch champagne brunch και υπηρεσία τσαγιού, δωρεάν περάσματα σε εβδομαδιαίες εκδηλώσεις, βραδινό δείπνο, πρόγραμμα δανεισμού βιβλιοθήκης, ιδιωτικά γεύματα, / ή συμβουλές τέχνης και πολλά άλλα.