Εξερευνήστε το Dupont Circle: Μια γειτονιά Ουάσινγκτον, DC

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη του κύκλου Dupont

Το Dupont Circle είναι μια κοσμοπολίτικη γειτονιά με μερικά από τα καλύτερα μουσεία της Ουάσινγκτον, τα ιστορικά σπίτια και ξένες πρεσβείες της Ουάσιγκτον, καθώς και μια ποικιλία εθνοτικών εστιατορίων, βιβλιοπωλείων και ιδιωτικών γκαλερί τέχνης. Αυτή η γειτονιά είναι η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Ουάσινγκτον. Η κοινότητα Dupont Circle είναι διαφορετική και έχει ζωντανή ενέργεια. Υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια πολυκατοικιών και πολλά rowhouses έχουν μετατραπεί σε διαμερίσματα.

Ο Κύκλος είναι ένας χώρος συγκέντρωσης με παγκάκια, γρασίδι και μοναδικό σιντριβάνι στο κέντρο. Είναι ένα ενδιαφέρον μέρος για να περπατήσετε και να εξερευνήσετε. Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών του Dupont Circle και της γύρω περιοχής.

Μετάβαση στον Κύκλο Dupont

Ο Dupont Circle βρίσκεται βόρεια του Downtown Washington, DC, ανατολικά του Rock Creek Park, νότια του Adams Morgan και Kalorama, και δυτικά του Logan Circle. Οι κύριοι δρόμοι που περνούν από τον κύκλο είναι η λεωφόρος Connecticut Ave., η λεωφόρος New Hampshire Ave και η Μασαχουσέτη Ave. Δείτε ένα χάρτη του Dupont Circle

Η περιοχή Dupont Circle είναι πολύ απασχολημένη και ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Οι δημόσιες συγκοινωνίες συνιστώνται ιδιαίτερα.

Με το μετρό: Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Dupont Circle. Δείτε έναν οδηγό για τη χρήση της Washington DC Metrorail.

Με λεωφορείο: Οι διαδρομές Metrobus περιλαμβάνουν 42, G2, L2, N2-N6. Το λεωφορείο DC Circulator Bus διαρκεί κάθε 10 λεπτά μεταξύ του Dupont Circle, του Georgetown και του Rosslyn. Η στάση βρίσκεται στο 19ο και στο Ν.

ΒΔ Ουάσιγκτον

Με Bike: Το Capital Bikeshare σας επιτρέπει να πάρετε ένα ποδήλατο από έναν από τους 180 σταθμούς στο DC και το Arlington και να το επιστρέψετε σε κοντινό σταθμό σύνδεσης. Οι κοντινότεροι σταθμοί βάσης βρίσκονται δύο τετράγωνα μακριά στη λεωφόρο Massachusetts & Dupont Circle, NW και 20th & O Street, NW.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στον κύκλο Dupont

Δείπνο και νυχτερινή ζωή

Ο Dupont Circle είναι μια εκλεκτική γειτονιά με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια που κυμαίνονται από το γρήγορο φαγητό έως τα μοναδικά εθνοτικά εστιατόρια. Δείτε έναν οδηγό για τα καλύτερα εστιατόρια της Dupont Circle. Η περιοχή είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της πόλης για νυχτερινή ζωή. Δείτε έναν οδηγό για μπαρ και νυχτερινά κέντρα Dupont Circle.

Ξενοδοχεία κοντά σε Dupont Circle

Υπάρχει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα μέρη για να μείνετε σε αυτή τη δημοφιλή γειτονιά. Δείτε οδηγό ξενοδοχείων στην Dupont Circle . Μάθετε για μια ποικιλία καταλυμάτων που κυμαίνονται από φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία μέχρι άνετα bed and breakfasts.