Γκαλερί Θέση στο Downtown Washington, DC

Ψώνια, εστιατόρια, κινηματογραφικές αίθουσες, συγκυριαρχίες και χώρο γραφείου

Το Gallery Place είναι ένα κτίριο πολλαπλών χρήσεων στην Ουάσιγκτον, που συνδυάζει τις επιχειρήσεις, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, την ψυχαγωγία και τις συγκυριαρχίες, όλα κάτω από την ίδια στέγη. Το Gallery Place, δίπλα στην Chinatown και την πρωτεύουσα One Arena , βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα του DC και αποτελεί πρωταρχικό προορισμό για τους ντόπιους και τους επισκέπτες. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης περιλαμβάνουν το Ann Taylor LOFT, το κρεβάτι Bath & Beyond, τους Urban Outfitters, τις αθλητικές και health clubs της Ουάσινγκτον και πολλά άλλα.

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το Clydes, το Zengo και το Bar Louie. Το Regal Cinema Stadium 14 φέρνει τη μεγάλη οθόνη στους επισκέπτες με καθίσματα στυλ σταδίου. Το Lucky Strike Lanes & Lounge είναι ένα μοναδικό μπαρ και εστιατόριο ψυχαγωγίας που προσφέρει κανάλια μπόουλινγκ. Το Gallery Place έχει επίσης 192 πολυτελείς συγκυριαρχίες, χώρους γραφείων 230.000 τετραγωνικών μέτρων και υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Πως φτάνετε στο χώρο της γκαλερί

Τοποθεσία: Έβδομος και οδός H στην συνοικία Penn Quarter . Το Gallery Place βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από τη στάση του σταθμού Gallery / Chinatown του μετρό, το Verizon Centre και την Εθνική Πινακοθήκη και Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης του Smithsonian. Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον βρίσκεται επίσης σε απόσταση λίγων τετραγώνων και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Δείτε ένα χάρτη και κατευθύνσεις προς το Penn Quarter .

Στάθμευση: Το Gallery Place διαθέτει ένα τετράποδο πάρκινγκ με την είσοδο στην 6η οδό, ΒΔ μεταξύ H Street και G Street. Το γκαράζ είναι βολικό για το Capital One Arena και είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα.

Βρείτε επιπλέον γκαράζ στάθμευσης στην περιοχή.

Χώροι διασκέδασης

Σταθμός Regal Cinema 14 - Το κινηματογραφικό στάδιο του σταδίου, που λειτουργεί από το Regal Entertainment Group, προσφέρει τις νεότερες ταινίες σε ένα άνετο περιβάλλον με υπερσύγχρονη κινηματογραφική μηχανή. Το Regal Gallery Place αποτελείται από 14 οθόνες με καθίσματα στο στάδιο.

Lucky Strikes - Η ευημερία των πολυσύχναστων διασταυρώσεων της ζωντανής μουσικής, η κουζίνα βασισμένη στον σεφ, η νυχτερινή ζωή και το μπόουλινγκ, το Lucky Strike προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

Επισκέψεις Συμβουλές

Σημαντικές Αξιοθέατα Κοντά στη Γκαλερί