Τι να κάνετε τον Απρίλιο στο Τορόντο

Εδώ είναι τα καλύτερα γεγονότα του Τορόντο για να προσθέσετε στο ημερολόγιό σας τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος είναι ένας πολυάσχολος μήνας στο Τορόντο και όχι μόνο επειδή οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι για την άφιξη του ανοιξιάτικου καιρού. Ο Απρίλιος είναι επίσης ένας μήνας όπου το Τορόντο κατακλύζεται με διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Από τη διασκέδαση που επικεντρώνεται σε φαγητό και ποτό σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, συμβαίνουν πολλά πολλά αυτό το μήνα. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία γεγονότα της 10ης Απριλίου για να δείτε το Τορόντο.

1. Έκθεση Cottage Life (1-3 Απριλίου)

Η καλοκαιρινή εποχή θα είναι εδώ πριν να την ξέρετε - να είστε έτοιμοι με ένα ταξίδι στο φετινό Cottage Life Show, την 23η ετήσια έκδοση του event-ready έτοιμου καλοκαιριού.

Ελέγξτε πάνω από 550 εκθέτες που παρουσιάζουν όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε το εξοχικό σας στυλ, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών, εργολάβων, παιχνιδιών νερού, διακοσμητικών αντικειμένων και ψυχαγωγικών λύσεων, μεταξύ άλλων χρήσιμων εργαλείων, συμβουλών και προϊόντων. Εκτός από τους εκθέτες θα υπάρχει επίσης μια εξωτερική ζώνη διασκέδασης, κέντρο οικογενειακής δραστηριότητας, μοντέλο εξοχικό σπίτι, μια ζώνη δενδροφύτευσης, ηχεία και ένα κέντρο άγριων ζώων.

2. Gin-A-Palooza (6-20 Απριλίου)

Οι φίλοι του τζιν χαίρονται - υπάρχει ένα φεστιβάλ που γιορτάζει το ποτό σας επιλογής. Η δεύτερη ετήσια εκδήλωση που επικεντρώνεται σε τζιν συμβαίνει σε τέσσερις καναδικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Τορόντο, και περιλαμβάνει 10 από τα εστιατόρια και τα μπαρ της πόλης, δημιουργώντας μοναδικά κοκτέιλ με τζιν υπογραφή, από τα οποία θα υπάρχουν 30 δείγματα στο Τορόντο. Μπορείτε να πάρετε ένα "G-Pass" σε κάθε συμμετέχοντα χώρο και στη συνέχεια να το σφραγίσετε για κάθε κοκτέιλ τζιν που δοκιμάζετε. Οι χώροι που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση περιλαμβάνουν τους Montauk, Peter Pan, Thompson Toronto, Πολιτικές Ελευθερίες και Rush Lane μεταξύ άλλων.

3. Τα καλύτερα εστιατόρια του Toronto Life (7 Απριλίου)

Για άλλη μια φορά το Toronto Life συγκεντρώνει ένα γεγονός που γιορτάζει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Τα εστιατόρια που προβάλλονται είναι εκείνα που το περιοδικό εμφανίζεται στο ετήσιο τεύχος «Πού θα φάει» και όλη η διασκεδαστική διασκέδαση θα πραγματοποιηθεί στο Sony Center for Performing Arts.

Η εκδήλωση ξεκινάει γρήγορα και περιλαμβάνει σεφ από τα κορυφαία εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα υπογραφής από τις 6:30 έως τις 22:00. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά και βιοτεχνική μπύρα για να συνδυάσουν την ποικιλία των εξαιρετικών τροφίμων που προσφέρονται.

4. Φεστιβάλ Κινηματογράφου TIFF για παιδιά (8-24 Απριλίου)

Το Τορόντο φιλοξενεί ένα πλήθος κινηματογραφικών φεστιβάλ, αλλά αυτό έχει τη διάκριση ότι είναι μόνο για παιδιά - και συμβαίνει επίσης να είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Το TIFF Kids θα περιλαμβάνει 100 ταινίες από όλο τον κόσμο, καθώς και δωρεάν δραστηριότητες και περισσότερα για παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών. Οι ταινίες που προσφέρονται δεν προορίζονται μόνο να είναι διασκεδαστικές για τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και να προκαλέσουν συζήτηση, να παρουσιάσουν νέες ιδέες και να τονίσουν σημαντικά ζητήματα με τρόπο που τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν.

5. Curryfest (9 Απριλίου)

Αν σας αρέσει το φαγητό σας με μια υγιεινή δόση μπαχαρικών, τότε ίσως θελήσετε να σκεφθείτε να σας φέρει την όρεξη στο Μουσείο του Aga Khan στις 9 Απριλίου για το Curryfest. Οι προβολείς των εκδηλώσεων εστίασης φαγητού σε όλες τις μορφές και τις ενσαρκώσεις τους προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου και από περιφέρειες όπως η Ασία, η Αφρική και η Καραϊβική. Οι εορτασμοί ξεκινούν στις 7 μ.μ. και η ποικιλία του καταλόγου πωλητών περιλαμβάνει τα εστιατόρια του Τορόντο όπως η Little Sister, η Rickshaw Food, η Indian Street Food Co., η Pai Northern Thai Kitchen και η Gabardine μεταξύ άλλων.

Μπόνους : Όλοι όσοι αγοράζουν ένα εισιτήριο για το Curryfest μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση στα εκθέματα του Μουσείου Aga Khan από τις 18:15 έως τις 19:15 την ημέρα της εκδήλωσης.

6. Η αγορά τροφίμων και ποτών στο Τορόντο (8-10 Απριλίου)

Μια άλλη εκδήλωση με θέμα τα τρόφιμα που συμβαίνει τον Απρίλιο είναι η Αγορά Τροφίμων και Ποτών στο Τορόντο που πραγματοποιείται στο Enercare Center στο Exhibition Place (πρώην το Direct Energy Center). Σίγουρα θα θέλετε να φέρετε την όρεξή σας σ 'αυτή τη στιγμή, καθώς θα υπάρχει φαγητό για να δοκιμάσετε και να αγοράσετε. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν για τα τρόφιμα μέσω διαφόρων δειγμάτων και φροντισμένων γευστικών δοκιμών καθώς και να γεμίσουν στο Food Truck Alley, το οποίο παρουσιάζει μερικά από τα νεότερα και καλύτερα φορτηγά τροφίμων στο Τορόντο.

7. TD Story Jam (9-10 Απριλίου)

Το Harbourfront Center θα φιλοξενήσει το TD Story Jam, το οποίο θα κυκλοφορήσει από κοινού με το Toronto Storytelling. Το διήμερο γεγονός που συμβαίνει στις 9 και 10 Απριλίου είναι μέρος του φεστιβάλ του Toronto Storytelling Festival και διαθέτει μια σειρά από αφηγητές από μια ποικιλία πολιτισμών, υπόβαθρα και με μοναδικές εμπειρίες ζωής και είναι ιδανική για τους οπαδούς όλων των ηλικιών.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ένα πικ-νικ (όπου τα αρκουδάκια είναι ευπρόσδεκτα), συναυλίες και ένα εργαστήριο ομιλίας.

8. Fashion Art Τορόντο (12-16 Απριλίου)

Το Fashion Art Toronto (FAT) θα φιλοξενήσει 200 ​​καναδούς και διεθνείς σχεδιαστές και καλλιτέχνες μόδας και θα διεξαχθεί στο Daniels Spectrum (πρώην Regent Park Arts & Cultural Centre). Το θέμα της πολύπλευρης εκδήλωσης μόδας και τέχνης φέτος εξετάζει το μοναδικό ρόλο η μόδα παίζει στην οικοδόμηση της ταυτότητας, κάτι που θα εξερευνηθεί για την πενθήμερη εκδήλωση μέσω διαδρομών με αεροσκάφη, μικρού μήκους ταινίες, εκθέσεις, εγκαταστάσεις τέχνης, ζωντανές λήψεις φωτογραφιών, εκθέσεις φωτογραφίας και παραστάσεις. .

9. Πράσινη έκθεση διαβίωσης (15-17 Απριλίου)

Επισκεφθείτε το Συνεδριακό Κέντρο του μετρό Toronto τον Απρίλιο για το ετήσιο Green Living Show. Το δημοφιλές πρόγραμμα υγιεινής διαβίωσης και οικολογικής γιορτής γιορτάζει 10 χρόνια φέτος και είναι ο τόπος που θα είναι για πράσινες συμβουλές, προϊόντα και ευκαιρίες μάθησης. Θα λειτουργούν εργαστήρια γυμναστικής και δωρεάν μαθήματα γυμναστικής και γιόγκα, αειφόρου ομορφιάς και εκθέτες μόδας, 20 τεχνίτες ξύλου του Οντάριο που παρουσιάζουν χειροποίητα προϊόντα, τοπικά φαγητά και ποτά για να ψωνίζουν και να δοκιμάζουν, διαλέξεις, την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο πρόσφατα υβριδικά, οχήματα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, παρουσιάσεις για παρακολούθηση και πολλά άλλα.

10. Hot Docs (28 Απριλίου-8 Μαΐου)

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Βόρειας Αμερικής είναι πίσω και θα παρουσιάσει πάνω από 200 ταινίες από τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο τα Hot Docs συνθέτουν ένα πρόγραμμα προγραμματισμού με μοναδικά ντοκιμαντέρ που ψυχαγωγούν, εμπνέουν, εκπαιδεύουν και προκαλούν συζήτηση. Ανεξάρτητα από το τι σας ενδιαφέρει ή θέλετε να μάθετε περισσότερα, θα υπάρχει πιθανώς μια ταινία ή αρκετές ταινίες που θα θέλετε να προσθέσετε στη λίστα σας. Το αντικείμενο κυμαίνεται από τη θρησκεία και τις οικογένειες, μέχρι τον ακτιβισμό, την υγεία, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.