Φεβρουάριο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων για το Albuquerque

Μάθετε τι συμβαίνει στο Albuquerque αυτό το μήνα

Ο Φεβρουάριος στο Albuquerque δείχνει σημάδια της άνοιξης, από τις ανθισμένες φυτείες μέχρι τις αστραφτερές ρομαντικές στιγμές που έφερε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Εάν γνωρίζετε κάποιο γεγονός που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο, παρακαλώ στείλτε μου email στο albuquerque@aboutguide.com.

Δείτε τι συμβαίνει τον Φεβρουάριο με εκδηλώσεις για το Μήνα Μαύρης Ιστορίας.
Μάθετε περισσότερα για τα γεγονότα του Αγίου Βαλεντίνου που συμβαίνουν στην πόλη.

Γιώργος Ουίνστον
Ο Γιώργος Ουίνστον θα εμφανιστεί στο Center Stage της Σάντα Φε στις 5 και 6 Φεβρουαρίου και στο Outpost στο Albuquerque στις 3 Φεβρουαρίου.


Για το 2016: 3 Φεβρουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Τέχνη και επιστήμη συναντιούνται κάτω από τον πλανήτη θόλο για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις. Το Fractals Rock έχει περισσότερη ροκ μουσική και λιγότερη ομιλία. Δείτε την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού.
Για το 2016: 5 Φεβρουαρίου

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές. Το δωρεάν Artscrawl συμβαίνει την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα.
Για το 2016: 5 Φεβρουαρίου

Carnaval Celebration
Η ετήσια γιορτή του Carnaval στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο είναι μια εορταστική βραδιά μουσικής και χορού. Δείτε το συγκρότημα χορού Odara και τη μουσική ομάδα PANdemonium.
Για το 2016: 5 Φεβρουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

Riverdance
Αποδράστε από τους απλούς και δείτε Riverdance στην παγκόσμια περιοδεία 20 χρόνων. Δείτε το στο Popejoy Hall για πέντε συναυλίες.


Για το 2016: 5 - 7 Φεβρουαρίου

Δύο Eagles Premiere
Το ντοκιμαντέρ για τους δύο αετούς και διασχίζοντας τον Ειρηνικό με μπαλόνι θα γίνει πρεμιέρα στο θέατρο KiMo.
Για το 2016: 6 Φεβρουαρίου

Εργαστήρια οικογενειακής τέχνης
Το Μουσείο του Albuquerque προσφέρει χέρια σε εργαστήρια που ενθαρρύνουν τη δημιουργική σκέψη και τις εξερευνήσεις στην τέχνη. Τα εργαστήρια είναι ελεύθερα με τακτική είσοδο.


Για το 2016: 6 Φεβρουαρίου, 13, 20, 27

Κυριακή Chatter
Κάθε εβδομάδα στην Κυριακή Chatter, οι λαοί συγκεντρώνονται για να ακούσουν κλασική μουσική, ποίηση και πολλά άλλα. Άφιξη στο κέντρο εκδηλώσεων Las Puertas. Κάθε πρόγραμμα μουσικής και ποίησης / ομιλούμενης λέξης αρχίζει στις 10:30 π.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο. Υπάρχουν συχνά περάσματα.
Για το 2016: 7 Φεβρουαρίου, 14, 21, 28

Χρώμα φωτιάς χειμώνα
Το Μεσογειακό Ωδείο στους Βοτανικούς Κήπους θα διαθέτει μια λουλούδια με ζεστά χρώματα για να ζεσταθεί τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Δωρεάν με είσοδο.
Για το 2016: Μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου

Μεγάλη Count Bird Backyard
Ενώστε τους παρατηρητές πουλιών για αυτό το ετήσιο πανεπιστημιακό γεγονός. Οι επιστήμονες των πολιτών θα συλλέξουν πληροφορίες για τα αποδημητικά πουλιά στον Βοτανικό Κήπο. RSVP / Εγγραφή καλώντας την Εκπαίδευση BioPark στο (505) 848-7180.
Για το 2016: 12 Φεβρουαρίου

Νοτιοδυτική βιτρίνα βιτρίνα
Η ετήσια βιτρίνα φέρνει σε επαφή κορυφαίους ερμηνευτές από τη δύση καθώς και μερικούς από το Νέο Μεξικό. Το στυλ είναι κλασικό 40s και 50s και είναι γεμάτο τραγούδι, χορό, και λίγο άτακτος διασκέδαση. Δείτε το στο KiMo.
Για το 2016: 12 έως 13 Φεβρουαρίου

Τείχος του Νέου Μεξικού Τσίρκο
Τα τρία δακτυλίδια Circus Shrine τρέχουν για τρεις ημέρες και οκτώ παραστάσεις. Όλα τα έσοδα ωφελούν το Ballut Abayd Shrine Centre, το οποίο δίνει στα παιδιά που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Δείτε το στο New Mexico Expo. έχετε οκτώ παραστάσεις για να διαλέξετε.
Για το 2016: 12 - 14 Φεβρουαρίου

KlezmerQuerque
Το 14ο ετήσιο KlezmerQuerque είναι ένα φεστιβάλ συναυλιών, εργαστηρίων και χορευτικών πάρτι στο τριήμερο Σαββατοκύριακο του Προέδρου. Απολαύστε τον παραδοσιακό χορό και τη μουσική των Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης - klezmer. Τα πάρτι χορού είναι για όλες τις ηλικίες. Οι τρεις ημέρες συναυλιών, χορευτικών πάρτι και εργαστηρίων πραγματοποιούνται στο Nahalat Shalom.
Για το 2016: 12 - 14 Φεβρουαρίου

Το περίεργο ζευγάρι
Ο περίεργος ζευγάρι του Neil Simon είναι η ιστορία ενός κακοποιημένου συνόλου συγκάτοικων. Δείτε το στο Adobe Theatre.
Για το 2016: 12 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου

Love Bugs
Μια ειδική αγάπη bugs, μόνο ενηλίκων εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Bugarium στο Βοτανικό Κήπο. Θα έχετε ζωντανές συναντήσεις σφάλματος, ορεκτικά από 6 έως 7 ετών και μπορείτε να γευματίσετε στο Cafe Shark Reef. 30 δολάρια για την είσοδο στο BUGarium, μιλήστε με τζάκι και ορεκτικά και 45 δολάρια με δείπνο.

Απαιτείται εγγραφή.
Για το 2016: 13 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.

Salsa Love Fest
Το Salsa Love Fest περιλαμβάνει μαθήματα χορού με εκπαιδευτές επισκέψεων και χορό το βράδυ του Σαββάτου. Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο και μεταβείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης El Rey. Θα υπάρχουν σιντριβάνια σοκολάτας, επιδόρπια, ποτά και ταμειακές μπάρες καθώς και τεράστιο πάτωμα χορού. Πρόκειται για γεγονός 18+.
Για το 2016 : 13 Φεβρουαρίου

Κυνηγετικό Chase 5K Run
Το τρέξιμο του Cupid's Chase είναι ένα εθνικό 5Κ γεγονός που λαμβάνει χώρα σε 24 πόλεις, την ίδια μέρα, την ίδια στιγμή. Οι παροχές που ωφελούνται από κοινοτικές επιλογές, οι οποίες παρέχουν υποστήριξη σε άτομα με αναπηρίες. Θα υπάρξουν δώρα και βραβεία και, φυσικά, η ευκαιρία να δούμε μπαλόνια! Πεζοπόρους είναι ευπρόσδεκτοι. Το τρέξιμο θα είναι στο πάρκο Fiesta Balloon στο Albuquerque και στο Villa Linda Park στη Σάντα Φε.
Για το 2016: 13 Φεβρουαρίου

Harlem Globetrotters
Οι παγκοσμίου φήμης γελοιότητες των Globetrotters έρχονται στο Santa Ana Star Center στο Rio Rancho.
Για το 2016: 13 Φεβρουαρίου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό ή μια μέρα έξω ή ακόμα και μόνο ένα ρομαντικό εστιατόριο; Υπάρχει κάτι για όλους,
Για το 2016: 14 Φεβρουαρίου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ζωολογικό κήπο
Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ζωολογικό κήπο, όπου θα μάθετε για τα σχέδια επιβίωσης των ειδών και τις αναπαραγωγικές συνήθειες των ζώων. Τα ζώα περιλαμβάνουν λεοπάρδαλα χιονιού, δικτυωτά καμηλοπαρδάλεις και κοάλα.
Για το 2016: 13 Φεβρουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Εμπλουτισμός του Αγίου Βαλεντίνου
Τα ζώα του ζωολογικού κήπου θα λάβουν ειδικά δώρα και απολαύσεις του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε πώς τα ζώα αντιδρούν και μιλάνε με τον τροφοδότη, ο οποίος θα εξηγήσει τη σημασία του εμπλουτισμού.
Για το 2016 : 14 Φεβρουαρίου από τις 9:30 έως τις 11:00

Αυτό είναι A-Moray!
Η περιοδεία μόνο για ενήλικες στο Ενυδρείο θα εξετάσει την εξωτική και ερωτική συμπεριφορά των υδρόβιων ζώων. Απολαύστε ορεκτικά και ένα ποτό ενηλίκων και μετά δείπνο στο Cafe Reef Shark.
Για το 2016 : 14 Φεβρουαρίου από τις 6 έως τις 8 μ.μ.

Φίλοι και εραστές Ράλλυ μπαλόνι
Το ράλι μπαλονιών πραγματοποιείται στο Park Balloon Fiesta.
Για το 2016: 13 - 14 Φεβρουαρίου

Rickie Lee Jones
Ο μουσικός θρύλος Rickie Lee Jones θα εμφανιστεί στο KiMo στις 7:30 μ.μ.
Για το 2016: 16 Φεβρουαρίου

Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού
Το ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού χαρακτηρίζει ιταλικές ταινίες, τρόφιμα και πολιτισμό, στο Albuquerque.
Για το 2016: 16-21 Φεβρουαρίου

Σε διάθεση
Οι χορευτές swing θα χορέψουν σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του 1930 και του '40 στην αίθουσα Popejoy στις 8 μ.μ.
Για το 2016: 19 Φεβρουαρίου

Μανταρίνι
Η εσωτερική θερμή ράβδος και προσαρμοσμένη εκδήλωση αυτοκινήτου διαθέτει φορτηγά τέρας και πολλά άλλα. Δείτε το στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 19-21 Φεβρουαρίου

Ailey II
Οι χορευτές του Alvin Ailey παρουσιάζονται με νέο ρεπερτόριο και μερικά από τα κλασσικά του Ailey. Δείτε τους στο στάδιο Popejoy στις 8 μ.μ.
Για το 2016: 20 Φεβρουαρίου

Nakamatsu και Manasse
Ο Jon Nakamatsu και ο Jon Manasee θα εκτελέσουν πιάνο και κλαρινέτο στην εκκλησία Old Ysidro στο Corrales στις 7:30 μ.μ.
Για το 2016: 20 Φεβρουαρίου

Σειρά Protege
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα εμφανιστεί με τον νεαρό Φοίνιξ Αβαλον στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο στις 2 μ.μ.
Για το 2016: 21 Φεβρουαρίου

Παιδική Αίθουσα Αλιείας
Τα παιδιά, ηλικίας 4-12 ετών, μπορούν να μάθουν για την αλιεία επισκέπτοντας τους διαδραστικούς σταθμούς ανακάλυψης. Δεν απαιτείται εγγραφή. Η ελεύθερη εκδήλωση πραγματοποιείται στην παραλία Tingley και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μαθήματα πεταλούδας για παιδιά.
Για το 2016: 21 Φεβρουαρίου

MarchFourth
Η επευφημημένη παράσταση είναι μια έκρηξη 20 μουσικών, χορευτών και τεχνιτών που έβαζαν μια ποδοκίνητη παράσταση. Δείτε το στο Dirty Bourbon.
Για το 2016: 24 Φεβρουαρίου

Κινέλο σταφίδας - Μια Οδύσσεια της Αναγέννησης του Χάρλεμ
Το Χάρλεμ ήταν κέντρο τέχνης και πολιτισμού στις αρχές του εικοστού αιώνα. Το Raisin 'Cane γιορτάζει εκείνη την εποχή με ποίηση, τραγούδι, χορό και πολλά άλλα, σε μια βαθμολογία τζαζ. Δείτε το στο Popejoy Hall στις 8 μ.μ.
Για το 2016: 26 Φεβρουαρίου

Αρχική σελίδα Albuquerque και αναδιαμόρφωση
Βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σπίτι και το τοπίο στο show remodeling στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 27 και 28 Φεβρουαρίου

Μια νύχτα με το Nakamatsu
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα εκτελέσει Barber, Saint-Saens και Rachmaninoff με τον Jon Nakamatsu στο πιάνο και την υπόθεση Scaglione. Δείτε το στο Popejoy Hall στις 6 μ.μ.
Για το 2016: 27 Φεβρουαρίου

Φεστιβάλ χειμωνιάτικου μαλλιού
Μάθετε για το μαλλί, τις βαφές, τα υφάσματα και τα φυτά και πώς να μετατρέψετε το μαλλί προβάτου Navajo Churro σε κουβέρτες και πουλόβερ. Γνωρίστε τα πρόβατα churro στο Farm Heritage. Τα χέρια για διαδηλώσεις και περισσότερα γίνονται στον Βοτανικό Κήπο, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Για το 2016: 27 Φεβρουαρίου

Η Μικρή Γοργόνα
Το θέατρο ρεπερτορίου μπαλέτου θα εκτελέσει το γνωστό μπαλέτο παραμυθιού στο θέατρο KiMo.
Για το 2016: 27 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου