Εκδηλώσεις της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Albuquerque

Γαμήλια Συμβάντα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Albuquerque έχει ειδικές εκδηλώσεις του Αγίου Βαλεντίνου όλο το μήνα Φεβρουάριο. Συναντήστε να συζητήσετε μυθιστορήματα ρομαντισμό, να ακούσετε τη μουσική της αγάπης, ή να δείτε τι αγάπη μοιάζει με τα ζώα στο ζωολογικό κήπο. Βρείτε μια εκδήλωση που θα γιορτάσει τη δύναμη της αγάπης και του ρομαντισμού.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Βαλεντίνο Καμπαρέ
Η χορωδία ομοφυλοφίλων του Νέου Μεξικού θα έχει ένα καμπαρέ του Βαλεντίνου που χαρακτηρίζει σόλο, ντουέτα, σύνολα και το πλήρες χορό τραγουδώντας ρομαντικές μελωδίες.


Πότε: 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου
Πού: Las Puertas, 1512 1st Street NW

Carnaval: Εισιτήριο στον Παράδεισο
Πάρτε μια περιήγηση στο Carnaval καθώς ο Frank Leto και η ομάδα PANdemonium συνεργάζονται με το συγκρότημα χορού Odara για μια γιορτή των προορισμών του Carnaval.
Πότε: 5 Φεβρουαρίου και 6 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ.
Πού: Εθνικό ισπανικό πολιτιστικό κέντρο

Εκδρομές με ποδήλατα Velo-tine
Πάρτε μέρος σε μια επαγγελματική ξενάγηση κατά μήκος του ποταμού Paseo del Bosque. Οι διαδρομές, οι ενοικιάσεις και οι εκδρομές θα σας δώσουν ένα ποδήλατο για να περιηγηθείτε στο γραφικό bosque. Φτάστε στο Casa Rodena για μια γευστική δοκιμή, το Los Poblanos Historic Inn και το βιολογικό αγρόκτημα για μια περιοδεία, το New Mexico Pinon Coffee για καφέ και τρώτε νόστιμα μπισκότα Rude Boy. Η διαδρομή διαρκεί 3,5 ​​ώρες. Οι αναβάτες που συμμετέχουν στη δοκιμή οίνου πρέπει να είναι 21 ετών ή μεγαλύτεροι με έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας.
Πότε: 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου
Πού: Ξεκινήστε στο 404 San Felipe NW, # B-1

Νοτιοδυτική βιτρίνα βιτρίνα
Η ετήσια βιτρίνα φέρνει σε επαφή τους καλλιτέχνες του burlesque με το στυλ της κλασικής δεκαετίας του '40 και της δεκαετίας του '50 και είναι γεμάτη τραγούδι, χορό και λίγο άτακτος διασκεδασμός.

Για εκείνους 18 ετών και άνω.
Πότε: 12 Φεβρουαρίου και 13 μ.μ., 8 μ.μ.
Πού: Θέατρο KiMo, 423 Central

Chispa: Cascada de Flores
Η θεατρική συναυλία γιορτάζει τη χρυσή εποχή του ραδιοφώνου της Λατινικής Αμερικής. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Πότε: 13 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.
Πού: Εθνικό ισπανικό πολιτιστικό κέντρο, 1701 τέταρτη SW

Love Bugs
Μια ειδική αγάπη bugs, μόνο ενηλίκων εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Bugarium στο Βοτανικό Κήπο. Θα έχετε ζωντανές συναντήσεις σφάλματος, ορεκτικά από 6 έως 7 ετών και μπορείτε να γευματίσετε στο Cafe Shark Reef. 30 δολάρια για την είσοδο στο BUGarium, μιλήστε με τζάκι και ορεκτικά και 45 δολάρια με δείπνο. Απαιτείται εγγραφή.
Πότε: 13 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.
Πού: BUGarium στους Βοτανικούς Κήπους

Κυνηγετικό Chase 5K Run
Το τρέξιμο του Cupid's Chase είναι ένα εθνικό 5Κ γεγονός που λαμβάνει χώρα σε 24 πόλεις, την ίδια μέρα, την ίδια στιγμή. Οι παροχές που ωφελούνται από κοινοτικές επιλογές, οι οποίες παρέχουν υποστήριξη σε άτομα με αναπηρίες. Θα υπάρξουν δώρα και βραβεία και, φυσικά, η ευκαιρία να δούμε μπαλόνια! Πεζοπόρους είναι ευπρόσδεκτοι.
Πότε: 13 Φεβρουαρίου
Πού: Park Balloon Fiesta Park, 5000 μπαλόνι Fiesta Parkway και Villa Linda Park στη Σάντα Φε

Salsa Love Fest
Το Salsa Love Fest περιλαμβάνει μαθήματα χορού με εκπαιδευτές επισκέψεων και χορό το βράδυ του Σαββάτου. Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο και μεταβείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης El Rey. Θα υπάρχουν σιντριβάνια σοκολάτας, επιδόρπια, ποτά και ταμειακές μπάρες καθώς και τεράστιο πάτωμα χορού. Πρόκειται για γεγονός 18+.
Πότε: 13 Φεβρουαρίου
Πού: Θέατρο El Rey, 622 Central SW

Τραγουδώντας Βαλεντίνου
Awww ... αν έχετε σκεφτεί ποτέ το να σαρώνετε το βαλεντίνι σας, αλλά δεν έχετε τη φωνή γι 'αυτό, τότε ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε να στείλετε ένα κουαρτέτο κουρέα για να εκφράσετε τις ειλικρινείς σας ευχές.

Αποκτήστε δύο τραγούδια αγάπης, ένα τριαντάφυλλο μακρύ, ένα κουτί σοκολάτας και μια εξατομικευμένη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου με αυτό το πακέτο. Η επιλογή των τραγουδιστών περιλαμβάνει άντρες ή γυναίκες.
Πότε: 13 ή 14 Φεβρουαρίου
Πού: Παραδίδεται στο αγαπημένο σας σπίτι, στο χώρο εργασίας, στο εστιατόριο, όπου θέλετε, στην ευρύτερη περιοχή ABQ.
Κόστος: $ 60 για δύο τραγούδια αγάπης, σοκολατάκια, ένα τριαντάφυλλο και ένα εξατομικευμένο φύλλο.

Τσάι του Βαλεντίνου
Το St. James Tearoom θα έχει ένα τριπλό απογευματινό τσάι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τριαντάφυλλα, τρούφες και ένα σκηνικό για ρομαντισμό.
Πότε: 13 Φεβρουαρίου και 14 Φεβρουαρίου, καθίσματα στις 4 μ.μ. και 6:30 μ.μ.
Πού: 320 Osuna NE (γωνιά Osuna και Edith)

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ζωολογικό κήπο
Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ζωολογικό κήπο, όπου θα μάθετε για τα σχέδια επιβίωσης των ειδών και τις αναπαραγωγικές συνήθειες των ζώων. Τα ζώα περιλαμβάνουν λεοπάρδαλα χιονιού, δικτυωτά καμηλοπαρδάλεις και κοάλα.


Πότε: 14 Φεβρουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Πού: Ζωολογικός κήπος του Albuquerque

Εμπλουτισμός του Αγίου Βαλεντίνου
Τα ζώα του ζωολογικού κήπου θα λάβουν ειδικά δώρα και απολαύσεις του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε πώς τα ζώα αντιδρούν και μιλάνε με τον τροφοδότη, ο οποίος θα εξηγήσει τη σημασία του εμπλουτισμού.
Πότε: 14 Φεβρουαρίου από τις 9:30 έως τις 11:00
Πού: Ζωολογικός κήπος του Albuquerque

Αυτό είναι A-Moray!
Η περιοδεία μόνο για ενήλικες στο Ενυδρείο θα εξετάσει την εξωτική και ερωτική συμπεριφορά των υδρόβιων ζώων. Απολαύστε ορεκτικά και ένα ποτό ενηλίκων και μετά δείπνο στο Cafe Reef Shark.
Πότε: 14 Φεβρουαρίου από τις 6 έως τις 8 μ.μ.
Πού: Ενυδρείο του Albuquerque

Φίλοι και λάτρεις του ράλι με αερόστατο
Η πρώτη εκδήλωση μπαλόνι του Αγίου Βαλεντίνου στο Albuquerque ήταν το 1976. Αυτό το δημοφιλές λανσάρισμα περιλαμβάνει μέχρι 100 μπαλόνια ζεστού αέρα που ανεβαίνουν στον ουρανό για δύο πρωινά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η πρόσβαση στο πάρκο είναι από τη βορειοανατολική γωνία του Balloon Park. Δωρεάν για παρακολούθηση / παρακολούθηση.
Πότε: 14 Φεβρουαρίου και 15 Φεβρουαρίου, 7 π.μ. λανσάρισμα, 6 π.μ. εγγραφή
Πού: Balloon Park, 5000 Balloon Parkway NE

Γυρίστε τρέχει
Αυτή η αγαπημένη οικογένεια λαμβάνει χώρα στη σχολή Bosque κατά μήκος του ποταμού. Πρόκειται για μια επίπεδη και γρήγορη πορεία, με ποικίλες επιλογές διαδρομής, από τις ομάδες K Kids to Sweetheart Couples.
Πότε: 14 Φεβρουαρίου, 9 π.μ.
Πού: Σχολή Bosque, 4000 Learning NW

Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού
Το ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού περιλαμβάνει ιταλικές ταινίες, φαγητό και πολιτισμό. Ποιος ξέρει πόσο ήσυχοι είναι οι Ιταλοί; Θα υπάρχει ένα πρόγραμμα ιταλικών ταινιών και δύο ειδικές εκδηλώσεις, καθώς και δείπνο για μια υπόθεση.
Πότε: 16-21 Φεβρουαρίου
Πού: Ο Κινηματογράφος Guild για ταινίες

Ο Ιησούς Munoz Flamenco
Γιορτάστε την αγάπη με τρόπο Flamenco. Ο Munoz θα εκτελέσει φλαμένκο στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Πότε: 26 Φεβρουαρίου και 27 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ.
Πού: Εθνικό ισπανικό πολιτιστικό κέντρο, 1701 τέταρτη SW