Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Αλμπουκέρκη

Γιορτάστε τον ιταλικό πολιτισμό στο Albuquerque

Το Φεστιβάλ Ιταλικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου & Πολιτισμού του Νέου Μεξικού (πρώην Φεστιβάλ Ιταλικών Κινηματογράφου NM) έχει γίνει μια παράδοση του Albuquerque. Το 8ο ετήσιο φεστιβάλ θα κυκλοφορήσει και πάλι από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. Ο ετήσιος έφορος για το παιδικό νοσοκομείο της UNM παρουσιάζει το καλύτερο του σύγχρονου ιταλικού κινηματογράφου μαζί με πολλά από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά στοιχεία της Ιταλίας. Αναμείνετε τρόφιμα, τέχνη, μουσική, παράδοση και πολλά άλλα.

Στο Albuquerque, το φεστιβάλ θα ανοίξει με μια ειδική εκδήλωση στο Scalo Northern Italian Grill που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. Η δεξίωση kickoff θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των ιταλικών φεστιβάλ του Νέου Μεξικού και να συναντήσουν και να χαιρετήσουν καλούς επισκέπτες από το Λος Άντζελες, να συμπεριλάβει τον Antonio Verde, Γενικό Πρόξενο της Ιταλίας, και την Valeria Rumori, Διευθυντή του Ιταλικού Ινστιτούτου Πολιτισμού. Το kickoff περιλαμβάνει ορεκτικά, κρασί και μια ταινία kickoff στο Guild Theatre. .

Η υπόλοιπη εβδομάδα θα περιλαμβάνει ιταλικές ταινίες και ειδικές εκδηλώσεις. Η εκδήλωση για το κλείσιμο του φεστιβάλ, La Festa Finale, θα αποτελείται από μια ταινία που θα ακολουθήσει τρόφιμα, μπύρα, μουσική και κρασί στο Scalo's. Οι ταινίες θα προβληθούν μέσα από την εβδομάδα στο Guild Cinema στο Nob Hill .

Όλες οι ταινίες που παρουσιάζονται στο φεστιβάλ είναι στα ιταλικά με αγγλικούς υπότιτλους. Οι ταινίες είναι ένα μείγμα από είδη, όπως η κωμωδία, το ρομαντισμό και το δράμα. Οι ταινίες περιλαμβάνουν τα αστέρια και τους σκηνοθέτες των σύγχρονων ιταλικών ταινιών, καθώς και μερικά ιταλικά κινηματογραφικά κλασικά.

Πολλοί έχουν κερδίσει και έχουν οριστεί για βραβεία κορυφαίου κινηματογράφου.

Όλα τα καθαρά έσοδα για το φεστιβάλ ωφελούν το Νοσοκομείο Παίδων του Νέου Μεξικού.

Οι εκδηλώσεις που αναγράφονται είναι για το 2016 στο Albuquerque.

Kickoff Εκδήλωση: 16 Φεβρουαρίου
Η υποδοχή έναρξης για το Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, λαμβάνει χώρα στις 5 μ.μ. στο Scalo's. Η ταινία, Happy Family, θα προβληθεί στο Guild Cinema στις 7 μ.μ. Η ταινία είναι Ti Ricordi Di Me;

(Θυμήσου με?)

17 Φεβρουαρίου
Η ταινία La Mia Classe (My Class) θα προβληθεί στις 7 μ.μ. στο Guild Cinema. Η ταινία μέσα σε μια ταινία χαρακτηρίζει ένα ντοκου-δράμα για έναν δάσκαλο και μια ομάδα μεταναστών που μαθαίνουν ιταλικά ως δεύτερη γλώσσα.

18 Φεβρουαρίου
Ένα δράμα και φαντασία για δύο αδελφές, του οποίου ο πατέρας εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 30 χρόνια, θα προβληθούν στο Guild στις 7 μ.μ.

19 Φεβρουαρίου
Η μαύρη κωμωδία La Mafia Uccide Solo D'Estate (Η μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι) θα προβληθεί στο Guild στις 7 μ.μ.

20 Φεβρουαρίου
Στις 2:30 μ.μ. στο Guild, το Uno Su Due (One Out of Two) θα προβληθεί, ακολουθούμενος από Viaggio Sola (A Five Star Life) στις 7 μ.μ.

Τελικό συμβάν: 21 Φεβρουαρίου
Το Viva La Liberta (Long Live Freedom) θα προβληθεί στις 3:30 μ.μ. Στη συνέχεια περπατήστε απέναντι από το Guild to Scalo's για μια "Μεγάλη Νύχτα" με φαγητό, κρασί και πολλά άλλα.

Για εισιτήρια και για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Ιταλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου & Πολιτισμού.