Εξοικονομήστε χρήματα με φορολογικές αγορές στο Μιζούρι

Πού να ψωνίσετε για ρούχα, σχολικά είδη και πολλά άλλα

Οι γονείς και οι σπουδαστές πάντα προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα κατά την επιστροφή στη σχολική χρονιά. Ο ετήσιος φόρος επί των πωλήσεων του Μισσούρι προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να κάνει ακριβώς αυτό. Κάθε χρόνο, στις αρχές Αυγούστου, μπορείτε να αποθηκεύσετε ρούχα, υπολογιστές και σχολικά είδη όταν το κράτος και οι τοπικές κυβερνήσεις παραιτούνται από τους φόρους επί των πωλήσεων. Οι φορολογικές διακοπές ξεκινούν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και συνεχίζονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το 2016, οι ημερομηνίες είναι 5, 6 και 7 Αυγούστου.

Τι είναι η διακοπή φόρου επί των πωλήσεων;

Οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων είναι περίοδος τριών ημερών, όταν το κράτος του Μισσούρι και πολλές τοπικές κοινότητες παύουν να εισπράττουν φόρους επί των πωλήσεων σε ορισμένα είδη. Οι διακοπές σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους γονείς να εξοικονομήσουν χρήματα πίσω στην σχολική αγορά, αλλά τα αντικείμενα που αγοράζετε κατά τη διάρκεια των διακοπών φόρου επί των πωλήσεων δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο σχολείο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια εάν αγοράσετε μια νέα στολή ή ακόμα περισσότερο εάν αγοράζετε ένα νέο φορητό υπολογιστή.

Τι εξαιρείται από τον φόρο πωλήσεων;

Ρουχισμός - οποιοδήποτε άρθρο αξίας 100 ή λιγότερο
Σχολικά είδη - πρέπει να είναι κάτω από $ 50 ανά αγορά
Προσωπικοί Υπολογιστές - αξίας $ 3500 ή λιγότερο
Λογισμικό Υπολογιστών - αξίας 350 $ ή λιγότερο
Άλλες συσκευές υπολογιστών - αξίας $ 3500 ή λιγότερο

Πού να αποθηκεύσετε τα περισσότερα χρήματα

Πριν ξεκινήσετε μια εκδήλωση αγορών, μην ξεχνάτε ότι όλες οι πόλεις και οι κομητείες συμμετέχουν στο Holiday Tax Tax Holiday. Εάν ψωνίζετε σε μία από αυτές τις περιοχές, δεν θα πληρώσετε κρατικό φόρο επί των πωλήσεων ύψους 4,225%, αλλά θα χρεωθείτε ακόμα τους τοπικούς φόρους.

Έτσι, οι μεγαλύτερες αποταμιεύσεις θα είναι σε κοινότητες που επιλέγουν να παραιτηθούν από τους δικούς τους τοπικούς φόρους, όπως επίσης και το City of St. Louis, Chesterfield και St. Charles.

Στην περιοχή του Σαιντ Λούις, οι πόλεις που δεν συμμετέχουν (όπου θα πρέπει να πληρώσετε τους τοπικούς φόρους) περιλαμβάνουν: Μπέρκλεϊ, Μπρέντγουντ, Μπριτζέτον, Κλέιτον, Ντε Πέρες, Ελίσβιλ, Φέργκιουσον, Φροντενάκ Λάντου, Κίρκγουντ, Μάντσεστερ, , Richmond Heights, Shrewsbury, St.

Ann, St. Peters, Town & Country και Webster Groves. Για μια πλήρη λίστα με τις πόλεις και τις κομητείες που δεν συμμετέχουν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσόδων του Μιζούρι.