Η νόμιμη εποχή της κατανάλωσης οινοπνεύματος στο Τορόντο

Μάθετε ποια είναι η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος στο Τορόντο

Θέλετε να πάτε σε ένα μπαρ για ένα ποτό ή να αγοράσετε κάποια μπύρα, κρασί ή οινοπνευματώδη ποτά στο Τορόντο; Μπορείτε - εφ 'όσον είστε αρκετά μεγάλοι και είστε σε θέση να το αποδείξετε. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για πόσο χρονών πρέπει να είστε για να το κάνετε αυτό. Η ηλικία κατά την οποία μπορείτε να πίνετε, να αγοράζετε ή να σερβίρετε αλκοόλ ποικίλλει σε όλο τον κόσμο, και στον Καναδά, η ηλικία ποικίλλει από επαρχία σε επαρχία. Αλλά εάν είστε περίεργοι ως προς το χρονικό διάστημα που πρέπει να είστε για να εισπνεύσετε στο Τορόντο, όπως και με όλο το Οντάριο, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης στο Τορόντο είναι 19 .

Ακολουθούν ορισμένα άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης στο Τορόντο.

Αποδεικνύετε ότι είστε σε ηλικία νομικής κατανάλωσης στο Τορόντο

Όταν είστε τουλάχιστον 19 ετών, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δείξετε την ταυτότητα φωτογραφίας για να αποδείξετε ότι είστε αρκετά μεγάλος για να πιείτε ή να αγοράσετε αλκοόλ. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για το είδος του αναγνωριστικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτές περιλαμβάνουν τα εξής: Άδεια οδηγού Οντάριο, Καναδικό διαβατήριο, Καναδική κάρτα υπηκοότητας, Καναδική κάρτα ένοπλων δυνάμεων, Πιστοποιητικό ινδικής κάρτας κατάστασης, Μόνιμη κάρτα κατοίκου, ή μια Κάρτα Φωτογραφίας του Οντάριο.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μια κάρτα BYID (φέρτε την ταυτότητά σας) μέσω του LCBO. Η κάρτα BYID εγκρίνεται από την επαρχιακή κυβέρνηση και αποδεικνύει ότι είστε σε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ. Η κάρτα είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα ηλικίας 19 έως 35 ετών και θα σας κοστίσει 30 δολάρια για την εφαρμογή. Πάρτε μια αίτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα LCBO ή εκτυπώστε τη φόρμα online .

Άλλα πράγματα για την σημείωση σχετικά με την αγορά αλκοόλ στο Τορόντο

Είναι επίσης καλό να σημειώσετε ότι τα αναγνωριστικά LCBO οποιονδήποτε θεωρούν ότι έχουν ηλικία κάτω των 25 ετών, οπότε ακόμα και εάν είστε άνω των 25 ετών (ακόμη και αρκετά χρόνια μεγαλύτερης ηλικίας), μην υποθέσετε ότι δεν θα σας ζητηθεί η ταυτότητα. Πάντα το έχετε μαζί σας έτσι ώστε να μην φτάσετε στο πάγκο και ξαφνικά δεν μπορείτε να αγοράσετε το μπουκάλι κρασί που ελπίζατε να απολαύσετε με το δείπνο.

Και αν τυχαίνει να ψωνίζετε στο LCBO με κάποιον που είναι κάτω των 19 ετών, δεν επιτρέπεται να χειρίζονται αλκοόλ, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν προσπαθούν να σας βοηθήσουν να φέρετε μπουκάλια στο πάγκο - είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι αντι αυτου.

Κάρτες υγείας του Οντάριο ως αναγνωριστικό για το ποτό

Μπορεί να νομίζετε ότι η κάρτα σας για την υγεία του Οντάριο θα έκανε καλό αναγνωριστικό φωτογραφίας όταν θέλετε να αγοράσετε alocohol, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Οι νεότερες Κάρτες Υγείας του Οντάριο έχουν φωτογραφία και περιλαμβάνουν την ηλικία σας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι επειδή η κάρτα θεωρείται μέρος των ιδιωτικών πληροφοριών για την υγεία, το προσωπικό σε μπαρ και σε άλλα ιδρύματα με άδεια χρήσης δεν επιτρέπεται να ζητήσει να το δει. Επειδή δεν τους επιτρέπεται να ζητήσουν να τους δουν, οι Κάρτες Υγείας του Οντάριο δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο εγκεκριμένου αναγνωριστικού που παρέχεται από την Επιτροπή Αλκοολών και Τυχερών Παιχνιδιών του Οντάριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσφέρετε την κάρτα υγείας σας σε ένα μπαρ ή εστιατόριο και το προσωπικό μπορεί να αποφασίσει εάν είναι πρόθυμο να το δεχτεί ή όχι. Αν αυτό είναι κάτι που σχεδιάζετε να κάνετε, είναι καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά και να ρωτήσετε αν ο τόπος στον οποίο σχεδιάζετε να πάτε δεχτεί κάρτες υγείας του Οντάριο ως ταυτότητα. Τα καταστήματα παντοπωλείου που δεν έχουν δεχθεί συνήθως κάρτες υγείας του Οντάριο ως απόδειξη ηλικίας.

Η νόμιμη εποχή κατανάλωσης στον Καναδά (Versus Toronto)

Μερικοί άνθρωποι μπερδεύονται όταν πρόκειται για την νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος στο Τορόντο και υποθέτουν ότι είναι 18 ετών, επειδή αυτό είναι αυτό που είναι αλλού στον Καναδά.

Σε ορισμένες επαρχίες του Καναδά, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ είναι χαμηλότερη από ό, τι στο Οντάριο. Στο Κεμπέκ, την Αλμπέρτα και τη Μανιτόμπα η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης είναι 18. Η ηλικία κατανάλωσης στο Οντάριο ήταν επίσης 18 μέχρι το 1978, αλλά την 1η Ιανουαρίου 1979 αυξήθηκε σε 19, όπου παρέμεινε από τότε.

Η νόμιμη εποχή για την κατανάλωση αλκοόλ είναι χαμηλότερη

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε ένα μπαρ, σε ένα κατάστημα LCBO ή οπουδήποτε αλλού που πωλεί αλκοόλ, μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να το κάνετε αυτό σε ηλικία 18 ετών. Αλλά αν είστε νέοι κάτω των 18 ετών, δεν θα σας επιτρέπεται να κάνετε οποιαδήποτε εργασία που να περιλαμβάνει την τροφοδοσία του μπαρ, την παραλαβή ποτών ή χρήματα για ποτά, σερβίρισμα ποτών ή αποθεματοποίηση αλκοόλ.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula