Η κρουαζιέρα Δείπνο του Bateaux London Thames

Το Bateaux London προσφέρει πολλές επιλογές για κρουαζιέρες στην τραπεζαρία κατά μήκος του ποταμού Τάμεση, όπως μεσημεριανό γεύμα, τζαζ μεσημεριανού γεύματος, απογευματινό τσάι και κρουαζιέρες για δείπνο. Οι πιο δημοφιλείς τείνουν να είναι οι κρουαζιέρες για δείπνο, γι 'αυτό το δοκίμασα στη Συμφωνία, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο εστιατόριο στο Λονδίνο.

Η Συμφωνία σχεδιάστηκε από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Gerard Ronzatti και έχει ολόσωμες πλευρές από γυαλί οροφής ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά τη θέα ενώ εσείς θα γευματίσετε.

Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε εξωτερικές πλατφόρμες προβολής που αξίζει να επισκεφθείτε αλλά οι εσωτερικές όψεις είναι εξίσου καλές, ώστε δεν υπάρχει λόγος να βγείτε έξω και να είστε κρύοι σε ένα βράδυ του Λονδίνου. Το ξύλινο πάτωμα χορού στο κέντρο είναι ιδανικό για χορό μετά το γεύμα σας, ενώ εκείνοι που ξεκουράζονται και απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα μπορούν ακόμα να απολαύσουν τα αξιοθέατα.

Σχετικά με το Bateaux στο Λονδίνο

Η πρώην αδερφή εταιρεία του Bateaux στο Λονδίνο ήταν η Catamaran Cruisers, η οποία διοργάνωσε εκδρομές στα αξιοθέατα του The Thames από το 1967. Το Bateaux London προστέθηκε στο εμπορικό σήμα το 1992 για να προσφέρει εστιατόρια και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Οι τουριστικές υπηρεσίες Catamaran Cruisers έπαψαν να λειτουργούν το 2007, ενώ το Bateaux London και τα τρία εστιατόρια τους - Harmony, Symphony και Naticia - συνεχίζουν να εκτελούν δρομολόγια κρουαζιερόπλοιων στον ποταμό Τάμεση.

Ζωντανή διασκέδαση

Η ζώνη κατοικίας παίζει κλασικούς ρυθμούς για να διασκεδάσει και να ρυθμίσει τη διάθεση. Χαμογέλασα, καθώς ένα από τα νωρίς το βράδυ τραγούδια ήταν το ροκ Panther θέμα μελωδία!

Τη νύχτα που βρισκόμουν στη Συμφωνία υπήρχε ένας πιανίστας, ένας σαξοφωνίστας και ένας ζωντανός τραγουδιστής. Οι κρουαζιέρες στο δείπνο στοχεύουν σε ρομαντικές ειδικές περιπτώσεις, έτσι ώστε τα κύρια γεύματα σερβίρονται στον τραγουδιστή που βγήκε στο χορό με τον σαξοφωνίστα. Αισθάνεται σαν μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη βραδιά και μια εξαιρετική επίδειξη.

Ως άκρη θα έλεγα ότι ο φίλος μου και εγώ είχαμε σφραγίσει από τον πιανίστα καθώς έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και δεν είδαμε ποτέ ακόμα ένα πλήκτρο πιάνου να καταθλίβει.

Δείπνο Κρουαζιέρα

Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να βρείτε ως Bateaux Λονδίνο υποδοχή βρίσκεται στο Embankment, ακριβώς απέναντι από το Royal Festival Hall . Πρώτα επιβιβαστείτε στο σκάφος υποδοχής όπου έχουν ελεγχθεί τα εισιτήρια σας και υπάρχει χώρος αναμονής. Σας έχει εκδοθεί ένα εισιτήριο σημειώνοντας τον αριθμό του τραπεζιού σας έτσι όταν επιβιβάζεστε στη Συμφωνία καλωσορίζεστε και συνοδεύεστε στο τραπέζι σας. Στη συνέχεια, ένα μέλος του προσωπικού που περιμένουν εισέρχεται και φέρνει το ποτό σας καλωσορίσματος στο τραπέζι.

Στο Silver Sturgeon τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά καθώς έχουν μια περιοχή για να ανακατευτούν με το ποτό σας καλωσορίσματος, περισσότερο σαν μια δεξίωση για ποτά, και υπάρχει επίσης ένα βεστιάριο. Η Συμφωνία δεν έχει ένα γκαρνταρόμπα και τα τραπέζια και οι καρέκλες ήταν λίγο κοντά, οπότε μόλις είχα το παλτό μου πάνω από το πίσω μέρος της καρέκλας μου και το ζευγάρι στο επόμενο τραπέζι έφτασε κάναμε λίγο στενός. Καθώς ήμουν εκεί σε μια ήσυχη εποχή του χρόνου, υπήρχαν δύο κενά τραπέζια και το προσωπικό ήταν αρκετά ευγενικό για να πάρει τα παλτά μας και να τα αφήσει στα αχρησιμοποίητα καθίσματα.

Το μενού είναι στο τραπέζι και πρέπει να επιλέξετε και τα τρία μαθήματα πριν το γεύμα.

Υπάρχει μια καλή επιλογή και αυτό είναι πραγματικά φαγητό ποιότητας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ό, τι επιλέγετε θα είναι νόστιμο. Όλα τα πιάτα προετοιμάζονται και μαγειρεύονται πρόσφατα στο σκάφος και το μενού ποικίλλει ανάλογα με την εποχιακή βρετανική παραγωγή. Το δείπνο περιλάμβανε επίσης ένα υπέροχο σάλτσα καθαρισμού ουρανίσκου πριν από το κύριο γεύμα και το τσάι ή τον καφέ στο τέλος.

Το κρασί και το νερό συμπεριλαμβάνονται στην προκαθορισμένη τιμή για την κρουαζιέρα δείπνου και μπορείτε να παραγγείλετε άλλα ποτά με την αναμονή του προσωπικού ή από το μπαρ.

Η κρουαζιέρα για δείπνο χαλαρώνει και διαρκεί δύο και τρεις βδομάδες. Ταξιδεύσαμε δυτικά στην Τσέλσι πριν γυρίσουμε ξανά τα αξιοθέατα του κεντρικού Λονδίνου και συνεχίσαμε προς την Κανάρια Wharf στα ανατολικά, προτού επιστρέψουμε στο Embankment.

Για όσους ενδιαφέρονται να βρίσκονται στο νερό, αυτό είναι ένα πολύ ήρεμο σκάφος και έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τα αξιοθέατα.

Το Λονδίνο είναι υπέροχο από το νερό και είναι ένας αξιομνημόνευτος τρόπος να απολαύσετε τις απόψεις, ενώ απολαύστε μερικά θεϊκά πιάτα.

Τα φώτα κατέβηκαν αργότερα στο γεύμα και το πάτωμα του χορού έγινε διαθέσιμο για τους αγαπημένους τους να χορέψουν μαζί, ενώ η κατοικούμενη μπάντα των σπιτιών παρείχε κλασικά τραγούδια αγάπης. Η κρουαζιέρα δείπνου είναι ιδανική για μια ρομαντική ειδική περίσταση και υπήρξαν πολλές επετείους που γιορτάζονται.

συμπέρασμα

Αυτό ήταν ένα πολύ πιο εκλεπτυσμένο βράδυ από ό, τι περίμενα και το προσωπικό είναι φανταστικό: φιλικό, φιλόξενο και πολύ επαγγελματικό. Αισθανθείτε ότι γευματίζετε σε ένα πολύ αποκλειστικό εστιατόριο και τα πιάτα είναι όλα εκπληκτικά οπτικά ενώ γευτείτε εξαιρετικά. Η κρουαζιέρα δείπνου είναι σαφώς καλύτερο για ζευγάρια, αλλά μεγαλύτερα κόμματα που αποτελούνται από ζευγάρια, ίσως για μια οικογενειακή γιορτή, θα το απολαύσουν επίσης και υπάρχουν τραπέζια για όλες τις ομάδες μεγέθους.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.bateauxlondon.com