Βενετία Ίντερνετ Καφέ

Πώς να βρείτε πρόσβαση στο Internet στη Βενετία της Ιταλίας

Πίσω όταν δημοσιεύσα για πρώτη φορά αυτό το άρθρο, τα ξενοδοχεία ήταν λίγα και πολύ μακριά από αυτό που προσφέρει wifi οποιουδήποτε είδους στα δωμάτια. Σήμερα, είναι πολύ πιθανό ότι το ξενοδοχείο σας θα έχει διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο με πρόσβαση από το δωμάτιό σας - ή τουλάχιστον από τους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι, υπάρχουν λιγότερες επιλογές για internet έξω από τα ξενοδοχεία, εκτός και αν χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη επιλογή, την κάρτα Venezia Unica Card, που εξηγείται παρακάτω.

Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε υπηρεσίες Internet σε όλη τη Βενετία είναι μέσω ενός πρόσθετου της κάρτας Venezia Unica , το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο Wi-Fi της Venezia Unica. Δείτε επίσης τον τρόπο χρήσης όλων των υπηρεσιών που προσφέρει η κάρτα.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για διαδικτυακές καφετέριες και σημεία διαδικτύου στη Βενετία . Τα περισσότερα βρίσκονται σε βολικές τοποθεσίες κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Janata Internet & τηλεφωνικό κέντρο

Μέσω cappuccina, 153 / A - από το σιδηροδρομικό σταθμό

Venetian Navigator 2 Srl

Κοντά στη γέφυρα Realto

Η σύσταση ενός αναγνώστη για ένα Internet Cafe στη Βενετία

Μία από τις προκλήσεις μου ήταν να βρω ένα "καλό" internet cafe στη Βενετία. Η ιδέα να φέρετε το δικό σας φορητό υπολογιστή και τη σύνδεση ήταν πολύ ξένη στους λαούς εκεί (ενώ ήταν ο κανόνας στη Φλωρεντία ... πηγαίνετε). Βρήκα ένα internet cafe 50 πόδια μακριά από το κύριο οπισθέλκουσας στη Βενετία από το σταθμό του τρένου που ήταν ωραίο, καθαρό, ήσυχο, και επέτρεψε σύνδεση laptop. Θα έκαψαν επίσης φωτογραφίες flash card σε CD και άλλες υπηρεσίες.

Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από αυτούς, γι 'αυτό ήθελα να τους περάσω.

Ιστοσελίδα: abc Color

Άλλες πληροφορίες ταξιδιού στη Βενετία

Ταξιδιωτικός Οδηγός Βενετίας : Μια συλλογή από χρήσιμες πληροφορίες για τη Βενετία. Κοίτα πρώτα.

Ξενοδοχεία Βενετία : Τα περισσότερα έχουν διαδίκτυο.

Ταξιδιωτικός οδηγός και κατάλογος της Βενετίας
Συνδέσεις με τις πιο ενημερωτικές ιστοσελίδες στη Βενετία της Ιταλίας.