Πρώτη πτήση από το Miami κάνει ιστορία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η πτήση έγινε τον Μάιο του 2003. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα Naked Air, δεν έχουν σχέδια για μελλοντική πτήση προς το παρόν. Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε τον Απρίλιο του 2003 και παρουσιάζεται για ιστορικούς μαθητές.

Αυτό είναι σωστό, η ιστορία της αεροπορίας πρόκειται να γίνει καθώς το Castaway Travel προσφέρει την πρώτη γυμνή πτήση στο Naked Air τον Μάιο. Η πτήση θα αφήσει το Μαϊάμι στις μέρες μας στις 3 Μαΐου και θα επιστρέψει στις 10 Μαΐου, προορισμένο για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περάστε μια εβδομάδα στο El Dorado Spa και Resort για μια γεμάτη ενήλικη, γεμάτη εβδομάδα διασκέδαση στον ζεστό, καυτό ήλιο.

Το ναυλωμένο Boeing-727 που πηγαίνει από το moniker Naked Air μπορεί να φιλοξενήσει 175 άτομα με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Τα εισιτήρια είναι 499 δολάρια ανά άτομο, μετ 'επιστροφής και περιλαμβάνουν τους φόρους αναχώρησης των ΗΠΑ και του Μεξικού. Περιλαμβάνεται επίσης ένα πακέτο καλωσορίσματος και αναμνηστικά για αυτή την ιστορική πτήση. Λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας των μέσων μαζικής ενημέρωσης γύρω από αυτό το γεγονός και των ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των προσκυνητών της πτήσης, οι ακριβείς χρόνοι αναχώρησης και άφιξης θα παραμείνουν ακοινοποίητοι έως ότου ένα άτομο έχει σταθερά ταξιδιωτικά σχέδια για να βρίσκεται στην πτήση. Μόλις το αεροπλάνο φτάσει σε υψόμετρο πλεύσης, οι επιβάτες είναι ελεύθεροι να απολαύσουν το υπόλοιπο της πτήσης χωρίς ρούχα!

Η all-inclusive, all-γυμνή εβδομάδα στο El Dorado Spa και Resort είναι ένα ταξίδι που μπορεί να αγοραστεί σε συνδυασμό με την πτήση, ή μπορείτε να πετάξετε σε μια διαφορετική πτήση και να απολαύσετε ακόμα την εβδομάδα εκεί.

Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα τρόφιμα, ποτά μπαρ, μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ, πισίνες, φόρους ξενοδοχείων και συμβουλές, καθώς και άλλες ειδικές δραστηριότητες γυμνών εβδομάδων. Το El Dorado, φυσικά, θα είναι κλειστό για άλλους προστάτες για την εβδομάδα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το Castaways Travel. Δεν χρειάζεται να περάσετε την εβδομάδα στο θέρετρο για να πάρετε αυτή την ιστορική πτήση.

Πηγαίνετε στο Κανκούν για δουλειά; Φτάστε με στυλ. Επιθυμείτε να ελέγξετε τι Cancun έχει να προσφέρει; Η πτήση είναι ανοιχτή σε όλους. Διασκεδάστε και, αν πάτε, βεβαιωθείτε ότι επισκεφτείτε το φόρουμ μας για να μας πείτε πώς πήγε!