Κανόνες συναλλαγών και εθιμοτυπία της Disney Pin

Είστε ευγενικός έμπορος καρφιών; Γνωρίζετε την εθιμοτυπία που συμβαίνει με την συλλογή και εμπορία καρφιών ; Αν δεν είστε βέβαιοι, διαβάστε αυτές τις εξαιρετικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία της συναλλαγής σας με Disney.

Να γνωρίζετε ποιες ακίδες είναι εμπορεύσιμες

Μπορείτε να ανταλλάξετε καρφίτσες της Disney με cast μέλη και άλλους επισκέπτες όσο οι καρφίτσες σας είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, σε καλή κατάσταση και διαθέτουν κάτι σχετικό με την Disney.

Οι καρφίτσες που είναι κατάλληλες για εμπορικούς σκοπούς διαθέτουν βόλτες Disney, χαρακτήρες , ταινίες, θεματικά πάρκα, θέρετρα και άλλα - βασικά οτιδήποτε Disney θα λειτουργήσει. Οι καρφίτσες πρέπει να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με μία μόνο βάση. μπορείτε να ανταλλάξετε μία από τις καρφίτσες σας για μια καρφίτσα από τον εμπορικό σας συνεργάτη.

Ξέρτε ποιος μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με τους cast cast και τους καλεσμένους στα θεματικά πάρκα της Disney, τις εμπορικές περιοχές και τα θέρετρα.

Εμπορία με άλλους επισκέπτες: Επισκεφθείτε μια εμπορική εκδήλωση για να συναντήσετε άλλους συλλέκτες Disney pin από όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν σε μια εκδήλωση θα είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν, αν και μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε έναν αγώνα με όλους εσάς που συναντάτε. Πρέπει να καθορίσετε ποιες ακίδες είναι πολύτιμες για εσάς και να ανταλλάξετε μια καρφίτσα που είναι πολύτιμη για τον σύντροφό σας. Εάν δεν παρακολουθήσετε κάποιο συμβάν, αναζητήστε άλλους συλλέκτες ακίδων για να ακονίσετε τις θέσεις πώλησης καρφιτσών, να περιμένετε στη σειρά ή να κάθονται δίπλα σας σε μια επίδειξη ή παρέλαση. Οι συλλέκτες ακίδων είναι εύκολα εντοπισμένοι, απλά αναζητήστε το κορδόνι ή το σήμα επίδειξης που καλύπτεται με καρφίτσες.

Συναλλαγές με μέλη cast: Τα περισσότερα cast μέλη είναι πρόθυμα να ανταλλάξουν τις καρφίτσες που φορούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχουν λίγες καρφίτσες που δεν είναι κατάλληλες για διαπραγμάτευση και θα το υποδείξουν σαφώς όταν πλησιάζετε σε ένα εμπόριο. Τα cast μέλη θα ανταλλάσσουν έως και δύο καρφίτσες την ημέρα με κάθε επισκέπτη και οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά ευέλικτοι, ειδικά όταν κάνουν συναλλαγές με παιδιά κάτω των 12 ετών .

Εμπορία σε ένα θέρετρο: Τα περισσότερα θέρετρα της Disney προσφέρουν θέσεις πώλησης pin και μερικές προσφέρουν επίσης εκδηλώσεις εμπορίας pin. Ελέγξτε το ημερήσιο πρόγραμμα αναψυχής από το θέρετρο για τους χρόνους και τους τόπους συναλλαγών. Ορισμένα θέρετρα προσφέρουν αυτόνομη διαπραγμάτευση. Ψάξτε για ένα τεράστιο φορητό σημειωματάριο στο Wilderness Lodge και για τεράστιες απεικονίσεις πλαισίων εικόνων εμπορικών καρφίτσες στο Contemporary και στο Animal Kingdom Lodge.

Πολύ ευγενική συναλλαγή

Μην αγγίζετε ή πιάστε τις καρφίτσες του άλλου ατόμου χωρίς να το ρωτήσετε. Είναι καλύτερα να σημειώσετε ή να υποδείξετε τον πείρο που θέλετε από το να αρπάξετε στο κορδόνι ή στο γιλέκο κάποιου. Διαφορετικές καρφίτσες είναι σημαντικές για διαφορετικούς συλλέκτες, οπότε μην εκπλαγείτε αν κάποιος άλλος συλλέκτης έχει κάποιες καρφίτσες που είναι "εκτός ορίων" για συναλλαγές. Οι συναλλαγές είναι για τα πάντα, οπότε βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να ανταλλάξετε πριν κάνετε μια ανταλλαγή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σημειωθεί αν ταξιδεύετε με έναν συλλέκτη προσχολικής καρφίτσας - μπορεί να θέλουν την αρχική τους καρφίτσα πίσω μια ώρα μετά την εμπορία.