Μάρτιος στον Οδηγό Καιρού και Εκδηλώσεων της Νέας Υόρκης

Ενώ ο Μάρτιος ενδέχεται να μην προσφέρει τον καλύτερο καιρό της Νέας Υόρκης, οι επισκέπτες που έρχονται στη Νέα Υόρκη το Μάρτιο μπορούν συχνά να απολαύσουν το τέλος της Εβδομάδας Εστιατορίου Χειμώνα και την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου . Μερικές φορές το Πάσχα πραγματοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, με το Φεστιβάλ του Πάσχα και του Πάσχα Bonnet Festival "only-in-nyc".

Όσο δεν σκέφτεστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ο Μάρτιος είναι μια αρκετά ήσυχη εποχή του χρόνου στη Νέα Υόρκη.

Ορισμένες οικογένειες επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της διάλειμμα Μαρτίου, αν και αυτό δεν είναι μια κοινή διακοπή στη μεγαλύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης (εκτός από τα πανεπιστήμια), οπότε ο τόπος δεν ξεπερνά τους επισκέπτες.

Τον Μάρτιο μπορείτε να πάρετε μερικά όμορφα ανοιξιάτικα καιρό εάν είστε τυχεροί, αλλά μπορεί επίσης να είναι βροχερός και κρύος. είναι ένα πολύ ιδιοσυγκρασιακό μήνα σε καιρό στη Νέα Υόρκη. Τούτου λεχθέντος, τα πρώτα σημάδια του ζεστού καιρού στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτουν και τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που μπορεί να είναι διασκεδαστικό να παρατηρήσετε ή ακόμα και να συμμετάσχετε.

Μάρτιος Καιρός

Τι να φορέσω

Μάρτιος Perks

Μαρτίου Μειονεκτήματα

Καλό να ξέρω

Μάρτιος Στιγμιότυπα / Εκδηλώσεις