Πού να πιάσετε τον σιδηροδρομικό δρόμο Long Island στο Queens

Ο σταθμός Forest Hills είναι ένας προνομιούχος αριθμός 23 στην περιοχή

Ο σιδηροδρομικός σιδηρόδρομος του Long Island, μια υπηρεσία τρένων στην περιοχή της Νέας Υόρκης, συνδέεται γενικά με το προαστιακό Long Island, αλλά χιλιάδες κάτοικοι του Queens λαμβάνουν καθημερινά το LIRR στις δουλειές τους ή για διασκέδαση, τραβώντας το τρένο ένας από τους 23 σταθμούς του δήμου. Είναι ένας γρήγορος και βολικός τρόπος να ξεφύγετε από αυτήν την ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή. Και όταν υπάρχουν καθυστερήσεις στο μετρό , ορισμένες γειτονιές - Woodside, Kew Gardens, Forest Hills, Τζαμάικα και Flushing - είναι αρκετά τυχεροί ώστε να έχουν το LIRR ως εναλλακτική μορφή μαζικής διέλευσης.

Queens Γειτονιές στο LIRR

Auburndale (γραμμή Port LIRR της Port Washington)
Bayside (γραμμή Port LIRR της Port Washington)
Bellerose (γραμμή Hirpstead LIRR)
Douglaston (Γραμμή LIRR Port Washington)
Far Rockaway (Γραμμή LIRR Far Rockaway)

Floral Park (γραμμή Hirpstead LIRR)
Flushing-Broadway (γραμμή Port LIRR της Port Washington)
Flushing -Main Street (Port Washington LIRR γραμμή) - στο κέντρο της πόλης Flushing
Flushing-Murray Hill (Γραμμή Port Washington LIRR)
Flushing Meadows-Mets-Willets Point (Port Washington LIRR line) - Η υπηρεσία περιορίζεται αυστηρά για τα παιχνίδια Mets και το US Open

Forest Hills (κύρια γραμμή LIRR)
Hollis (γραμμή Hempstead LIRR)
Τζαμάικα (κύρια γραμμή LIRR-major LIRR)
Kew Gardens (κύρια γραμμή LIRR)
Laurelton (Γραμμή LIRR Far Rockaway)

Μικρό λαιμό (γραμμή LIRR Port Washington)
Locust Manor (Γραμμή LIRR Far Rockaway)
Long Island City - Περιορισμένη υπηρεσία
Hunterspoint Avenue - Περιορισμένη υπηρεσία
Queens Village (γραμμή Hirpstead LIRR)

Rosedale (γραμμή LIRR Far Rockaway)
St. Albans (γραμμή LIRR West Hempstead)
Woodside (Port Washington και κύρια γραμμή)

Ο σταθμός Forest Hills

Περιμένετε το LIRR να εμφανιστεί στο σταθμό Forest Hills στην πλατεία του σταθμού. Βρίσκεστε στο κέντρο του Queens, ενός από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, ο οποίος έχει πληθυσμό βόρεια των 8 εκατομμυρίων. Αλλά είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι είστε κάπου στην αγγλική ύπαιθρο, που περιβάλλεται από δρόμους από τούβλα, τα σπίτια και τους κήπους Tudor που φωτίζουν τους μεσαίους με λαμπτήρες.

Ο σταθμός Forest Hills είναι το κόσμημα στο στέμμα των σταθμών LIRR και θεωρείται από πολλούς ως προορισμό από μόνο του, με την αρχιτεκτονική του Tudor, τα κόκκινα παράθυρα πλακιδίων και τα παραθυρόφυλλα. Έχει πινακίδες από σφυρήλατο σίδερο που φέρουν τα αρχικά "FH" και φωτίζουν στην πλατφόρμα που είναι μοναδική σε αυτόν τον σταθμό.

Ο σταθμός χτίστηκε το 1911 στην πλατεία του σταθμού, μαζί με τους μεγάλους κήπους Forest Hills. ολόκληρη η κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού, σχεδιάστηκε, σε αντίθεση με την κατασκευή μόνο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και σε διαφορετικά στυλ. Αυτή η συνεκτικότητα δημιουργεί μια ευχάριστη και αρμονική σκηνή, η οποία είναι σε πλήρη θέα από το σταθμό Forest Hills και την πλατφόρμα του με θέα στην οδό Burns. Ο σταθμός ανακαινίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην σημερινή - αλλά αυθεντική - δόξα του.