Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για το Park Slope, Brooklyn NY;

Ένας οδηγός για το Park Slope

Οδηγώντας στο πάρκο στάθμευσης και πρέπει να τοποθετήσετε τη διεύθυνση στο GPS; Παρά το γεγονός ότι ζείτε σε έναν κόσμο ψηφιακής επικοινωνίας, εξακολουθείτε να στέλνετε επιστολές; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ίσως χρειαστείτε τον ταχυδρομικό κώδικα για το Park Slope του Μπρούκλιν. Εάν το κάνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Park Slope έχει δύο ταχυδρομικούς κώδικες: 11215 και 11217.

Αν και υπάρχουν μόνο δύο ταχυδρομικοί κώδικες για αυτό το τμήμα του Μπρούκλιν, υπάρχουν τρία μέρη του Park Slope. Αυτά τα τρία μέρη είναι η κεντρική πλαγιά, η βόρεια κλίση και η νότια πλαγιά.

Το Center Slope και το South Slope χρησιμοποιούν τον ταχυδρομικό κώδικα 11215, καθώς και τη γειτονική Windsor Terrace. Ωστόσο, τμήματα του North Slope χρησιμοποιούν τον ταχυδρομικό κώδικα 11217.

Πώς κατανέμονται αυτά τα τρία τμήματα του Park Slope; Η κεντρική πλαγιά ξεκινά από τον 1ο έως τον 9ο δρόμο. Η νότια πλαγιά ξεκινάει στην 10η οδό και διαρκεί μέχρι την οδό Express. Το North Slope ξεκινάει από το Garfield Place και τελειώνει στην λεωφόρο Flatbush. Ωστόσο, ο ταχυδρομικός κώδικας 11217 North Slope είναι μόνο για τμήματα της Βόρειας Σλάλας και δεν περιλαμβάνει τον Garfield, τον Πρόεδρο, την Carroll Street ή την Union Street.

Τις τελευταίες δεκαετίες, οι ήσυχοι, καφεστοί δρόμοι του Park Slope έχουν γίνει μια πολυπόθητη γειτονιά για τις νέες οικογένειες. Πολλές οικογένειες του Μανχάταν έχουν μετεγκατασταθεί στην περιοχή. Το αυξημένο ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα, μαζί με τα αστέρια δημόσια σχολεία, προσέλκυσε πολλή ανάπτυξη σε αυτό το τμήμα του Μπρούκλιν. Τέταρτη Λεωφόρο, η οποία κάποτε φιλοξενούσε αποθήκες, καταστήματα αυτοκινήτων, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λπ.

είναι τώρα γεμάτη με πολυκατοικίες υψηλών προδιαγραφών που γεμίζουν με ανέσεις όπως πάρκινγκ καροτσάκι καροτσάκι, playrooms και πολλά άλλα οικογενειακά οφέλη.

Η 5η και 7η λεωφόρος του Park Slope, απλώνεται ανάμεσα στη Νότια και τη Βόρεια Πλευρά και είναι γεμάτη με μοναδικά καταστήματα και αξιοσημείωτα εστιατόρια. Ωστόσο, η 7η Λεωφόρος είναι λίγο πιο υπνοδωμάτιο από την 5η Λεωφόρο, η οποία είναι γνωστή ως ένα ζωτικό μέρος της νυχτερινής ζωής του Μπρούκλιν.

Η έκταση της 5ης Λεωφόρου κοντά στη Λεωφόρο Flatbush στεγάζει πολλά εστιατόρια και μπαρ που τροφοδοτούν τους ανθρώπους που παρακολουθούν εκδηλώσεις στο Κέντρο Barclays. Το Barclays βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την καρδιά του North Slope.

Το Park Slope είναι προσβάσιμο με το μετρό. Το τρένο F σταματά στο Centre Slope, στην 7η Λεωφόρο και στην 4η Λεωφόρο. Τα τρένα N, R & D σταματούν στην Union Street και στην 4η Λεωφόρο. Μπορείτε να πάρετε τα 2 ή 3 στο Grand Army Plaza ή μπορείτε να πάρετε το Β ή Q στην 7η Λεωφόρο και την Flatbush. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το λεωφορείο για το Park Slope. Ελέγξτε έξω τον ιστότοπο MTA για να δείτε όλες τις επιλογές σας.

Το Park Slope είναι πολύ περισσότερο από έναν ταχυδρομικό κώδικα. Αξίζει μια επίσκεψη. Από τα καλαίσθητα κτίρια του Prospect Park West, τα οποία βλέπουν στο καταπράσινο Prospect Park μέχρι τα γραφικά στενά δρομάκια που βρίσκονται στο κέντρο του Slope. αυτό είναι τόσο ένας εξαιρετικός προορισμός για τους επισκέπτες και μια ιδανική τοποθεσία για να δημιουργήσει μια οικογένεια στη Νέα Υόρκη.

Αν ψάχνετε μόνο για ένα ταχυδρομείο στο Μπρούκλιν, εδώ είναι μια λίστα με τα τοπικά ταχυδρομεία.

Επεξεργάστηκε από

Άλισον Λόισενσταϊν