Πού να προσέχετε; Όταν 4 Ιουλίου οι Macys Fireworks βρίσκονται κοντά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν

Περάστε τις 4 Ιουλίου στο Μπρούκλιν, όπου μπορείτε να πάρετε μια καταπληκτική θέα της οθόνης πυροτεχνημάτων φωτίζοντας τον ουρανό από τη γραφική γέφυρα του Μπρούκλιν. Αυτή η αμερικανική γιορτή είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ημερομηνίες του καλοκαιριού.

Μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας hopping γύρω από BBQs ή μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό Nathan Hot Dog Eating στο Coney Island και να δείτε αν ο Matt Stonie θα κρατήσει τον τίτλο του. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Coney Island Side Show ή απολαύστε τον ήλιο ενώ εκτοξεύετε στο κύμα.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την παραλία Brighton , βρίσκεται πολύ κοντά με τα πόδια από το νησί Coney.

Μετά από μια μέρα στην παραλία και να μάθετε για την ιστορία αυτής της εικονικής περιοχής, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες οθόνες πυροτεχνημάτων στον κόσμο. Εάν ναι, κατευθυνθείτε προς τα γραφικά Μπρούκλινς Υψίχνες για να πάρετε τα φανταστικά πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου του Macy.

Αυτό το έτος, το 40ο ετήσιο Macy's 4th Fireworks ® θα πραγματοποιηθεί στην κορυφή ενός από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης - τη Γέφυρα του Μπρούκλιν ! Οι εμφανίσεις αρχίζουν γύρω στις 9:30 και διαρκούν μισή ώρα. Ετοιμαστείτε για μια εκθαμβωτική οθόνη για να ανάψει ο καλοκαιρινός ουρανός.

Πραγματικά το καλύτερο μέρος, σε αντάρα καιρό, είναι να παρακολουθήσετε από την στέγη κάποιου, από την κορυφή του Alma Restaurant στην Columbia Street, από την ταράτσα του Wythe Hotel.

Σύμφωνα με τον Macy, θα είναι τα καλύτερα σημεία πρόσβασης στο Brooklyn

Εάν μπείτε στον πειρασμό να πάτε στο Greenpoint ή στο Williamsburg στο Βόρειο Μπρούκλιν, οι δύο από τις οποίες έχουν πάρκα Ανατολικού ποταμού που αντιμετωπίζουν πάρκα, όπως η αποβάθρα του Transmitter Park, το Bushwick Inlet Park ή το μικρό Grand Ferry Park κοντά στο εργοστάσιο ζάχαρης του Domino , δεν είναι προσβάσιμες. Αλλά αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε από ένα ατμοσφαιρικό μπαρ στον τελευταίο όροφο στον πυκνό λόφο του Ουίλιαμσμπουργκ, κατευθυνθείτε στο πάρκο Berry Park για θέα στη βεράντα και στη βεράντα. Αν και δεν είναι τόσο καλή όσο η θέα από το σκάφος, θα έχετε μια μεγάλη στιγμή σε αυτό το αγαπημένο μπαρ γειτονιά γειτονιά.

Μην σκεφτείτε ούτε καν να προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε από μόνη της τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Είναι κλειστό.

Αν θέλετε να δείτε τα πυροτεχνήματα από μια βάρκα, δεν είναι αργά για να πάρετε εισιτήρια για μια κρουαζιέρα Freedom, η οποία αναχωρεί από τον κόλπο Sheepshead. Απολαύστε μια βραδιά σε μια βάρκα, με ένα δείπνο και μερικές από τις καλύτερες όψεις των πυροτεχνημάτων.

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την γιορτή νωρίς, θα πρέπει να το κεφάλι σε ένα παιχνίδι Μπρούκλιν Cyclones στις 3 Ιουλίου στις 7 μ.μ. όπου μπορείτε να τρέξετε τις βάσεις και επίσης να λάβετε μια πιο παγωμένη τσάντα, θα υπάρχουν πυροτεχνήματα μετά το παιχνίδι.

Παρακολουθώντας τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τους ουρανούς πάνω από το Coney Island είναι μια μαγευτική εμπειρία. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε τα πυροτεχνήματα από την άνεση του καθίσματος σας στο γήπεδο.

Εάν θέλετε ήσυχες διακοπές, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Fireworks της Macy στην τηλεόραση, αφού η εκδήλωση μεταδίδεται τηλεοπτικά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθίσετε μπροστά σε μια οθόνη, όταν μπορείτε να περπατήσετε περάσετε το βράδυ με άλλους που συγκλονίζονται με δέος καθώς βλέπετε τα πυροτεχνήματα από το Πεζόδρομο του Μπρούκλιν. Πάρτε εκεί νωρίς και απολαύστε την παράσταση!

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein