Τι να κάνετε στην παραλία Μπράιτον, Μπρούκλιν

Ένας οδηγός για την παραλία του Μπράιτον

Βήματα από τη καρναβαλική ατμόσφαιρα του νησιού Coney είναι μια άλλη παραθαλάσσια έκταση του Μπρούκλιν, που είναι ένας κόσμος μακριά από τη γειτονική παραλία. Ενώ το νησί Coney έχει μια σταθερή εισροή τουριστών, Brighton Beach είναι μια οικιστική κοινότητα που συχνά αναφέρεται ως Μικρή Οδησσός λόγω των πολλών κατοίκων της από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Στην κεντρική οπισθοδρόμηση, στη λεωφόρο Brighton Beach, πολλά από τα σημάδια των καταστημάτων είναι γραμμένα στα ρωσικά. Είστε σίγουροι ότι συλλέγετε αποσπάσματα συνομιλιών σε διάφορες διαλέκτους καθώς εξερευνούμε τον κεντρικό δρόμο.

Αυτό το κομμάτι του Μπρούκλιν είναι γεμάτο ιστορία. Αθανατίστηκαν στα απομνημονεύματα του Brighton Beach του Neil Simon . Ήταν κάποτε κατ 'οίκον στο Hotel Brighton, ένα θέρετρο του 19ου αιώνα για την ελίτ της Νέας Υόρκης, καθώς και αποικίες αγώνων και μπανγκαλόου. Αν και αυτά τα μέρη έχουν περάσει πολύ, υπάρχουν ακόμα σημάδια της ιστορίας του Brighton Beach. Στον πεζόδρομο υπάρχουν αφίσες με φωτογραφίες από τα αξιοθέατα της παραλίας του 19ου και του 20ού αιώνα και αν περπατήσετε μερικά τετράγωνα από τη λεωφόρο Brighton Beach, θα βρείτε μερικά μπανγκαλόου που παραμένουν ακόμα.

Η ιστορική πλατεία του Brighton Beach απέχει μόλις ένα τετράγωνο από τη λεωφόρο Brighton Beach και μπορείτε να δείτε την παραλία από την υπερυψωμένη γραμμή τρένων. Μόλις βγείτε από το τρένο, είναι λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από τη γραφική παραλία. Η παραλία είναι δωρεάν για το κοινό και είναι συχνά πολύ πιο ήσυχο από το νησί Coney. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η ανακαινισμένη κουζίνα και το μπάνιο. Υπάρχουν πολλές οικογένειες στην παραλία, και οι ντόπιοι κρατούν το γήπεδο στα παγκάκια που βρίσκονται κάτω από το καλυμμένο έμπλαστρο εκτός του πεζόδρομου.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνουμε στην παραλία Μπράιτον από το να περάσετε μια μέρα να μουλιάσετε στις ακτίνες στην άμμο (αν και ξοδεύετε μια μέρα που κάνει αυτό είναι απολύτως υπέροχο). Αν θέλετε να εξερευνήσετε την παραλία Brighton, υπάρχουν επτά τρόποι για να περάσετε τη μέρα. Μην ανησυχείτε, έχουμε ηλιοθεραπεία και κολύμπι στη λίστα. Από μια ξενάγηση για φαγητό DIY μέχρι δείπνο στο βράδυ, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην παραλία Brighton. Εδώ είναι ο οδηγός σας σε αυτό το μοναδικό κομμάτι του Μπρούκλιν.

Getting Here: Για να φτάσετε στο Brighton Beach, μπορείτε να πάρετε είτε το τρένο Β είτε το Q για το Coney Island Avenue ή το Brighton Beach Ave. Αν πάρετε το μετρό για Coney Island Avenue και πάρτε ένα αριστερό από το μετρό, θα μπείτε στην αρχή της Brighton Beach Avenue. Εάν επιλέξετε να πάτε δεξιά, θα είστε στο Coney Island. Για όσους θέλουν να βυθιστούν στην παραλία Brighton, κατεβείτε στη λεωφόρο Brighton Beach, η οποία θα σας αφήσει στο κέντρο της πόλης.