Πηγαίνοντας στην 1η θέση στο Κέντρο Barclays

Glitzy Like Vegas δεν βασικά όπως το Μπρούκλιν

Το Barclays Center, το πρώτο καινούργιο νέο αθλητικό και ψυχαγωγικό σαλόνι εσωτερικού χώρου της Νέας Υόρκης που ανοίγει σε πάνω από 40 χρόνια, προσφέρει διάφορα επίπεδα πολυτέλειας, από το over-the-top έως τα καθαρά καθίσματα και το περιβάλλον.

"The Vault" - Super Deluxe στο Κέντρο Barclays, στο Jay-Z & Beyoncé Style

Το "Vault" είναι όπου βρίσκετε τα πιο ακριβά καθίσματα, ή ακριβέστερα, "σουίτες", στο σπίτι. Κάθε σουίτα διαθέτει οκτώ εξαιρετικά άνετα καθίσματα, την καλύτερη θέα, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και διάφορες ανέσεις, καθώς και ιδιωτικό θυρωρείο, κατάλληλο για έναν τσάρο.

Η τιμή ενός Vault στο Barclays Center είναι εκθαμβωτική, κοστίζοντας περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια ετησίως (αν και η Wall Street Journal το έθεσε υψηλότερα, στα 550.000 δολάρια) - με ελάχιστη δέσμευση τριών ετών.

Αν τυχαίνει να είναι το άτομο με βαθιά τσέπη που πηγαίνει για αυτό το γλυκό μέρος, μπορείτε να κακοποιείτε με άλλους επιχειρηματικούς μεγιστάνες ενώ πίνετε σε ένα ιδιωτικό μπαρ σαμπάνιας στην αρένα, που ονομάζεται Armand de Brignac Champagne Bar, παρευρίσκεται σε κάθε εκδήλωση του Barclays Centre , από το Nets και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, σε συναυλίες και οικογενειακή ψυχαγωγία που επιθυμεί η καρδιά σας. Και μπορείτε επίσης να πάρετε έναν ιδιωτικό θυρωρό, για να τείνετε να σας κάθε ιδιοτροπία. (Σχετικά με τους μπάτλερς στο Barclays, κάποιος αναρωτιέται: θα έπρεπε να έχει μια σωστή βρετανική προφορά όπως η Jeeves ή μια έξυπνη στάση του δρόμου και μια σπιτική προφορά του Μπρούκλιν;)

Κατά την αποκάλυψη της σκηνής, μεγάλη δημοσιότητα διακήρυξε το γεγονός ότι η φανταστικά ανανεωμένη φιλοσοφία Vaults εμπνεύστηκε από τον Shawn Corey Carter, επίσης γνωστό ως Jay-Z, τον ραπ αστέρι του Brooklyn και το επιχειρηματικό mogul με ένα μικρό μερίδιο της ιδιοκτησίας του Barclays Center , ο οποίος άνοιξε το γήπεδο το φθινόπωρο του 2012 με μια σειρά από sold-out συναυλίες.

Πολυτελείς σουίτες και ιδιωτικά μπαρ και σαλόνια

Επιπλέον, το γήπεδο προσφέρει:

Καθίσματα κιβωτίων

Τα κιβώτια Loge προσφέρουν θέση καθισμάτων χαμηλότερου επιπέδου με εύκολη πρόσβαση στην είσοδο VIP, έτσι ώστε οι διασημότητες μπορούν να αποφύγουν γρήγορα. Αυτά τα καθίσματα έχουν επίσης ό, τι υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της Barclay "θεαματικές ορατές γραμμές", και όλα τα είδη που μπορείτε να φάτε και τα μη αλκοολούχα ποτά.

Φανταστείτε όλα αυτά, στο ταπεινό Μπρούκλιν.