Πώς να βρείτε την αγάπη στη Νέα Υόρκη

Ρωτήστε τους εμπειρογνώμονες της Νέας Υόρκης

Ο Tamsen Fadal και ο Matt Titus , οι αγαπημένοι μας ειδήμονες της Νέας Υόρκης και εμπειρογνώμονες σχέσεων, απαντούν στις ερωτήσεις σας για το πώς να βρουν κάποιον ειδικό στη Νέα Υόρκη, που χρονολογείται ανύπαρκτοι άνδρες, επιστρέφοντας στην πισίνα που χρονολογείται από τη Νέα Υόρκη μετά από παύση.

Πού μπορώ να συναντήσω ένα όμορφο κορίτσι στη Νέα Υόρκη;

Ο ενιαίος τύπος στον Soho γράφει: Είμαι 24χρονος ευθεία άντρας που ζει στη Νέα Υόρκη για σχεδόν 4 χρόνια.

Προσπαθώ να συναντήσω ένα κορίτσι καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά όλα τα ζεστά φαίνονται σαν φίλοι. Ειλικρινά, είμαι τόσο απογοητευμένος που πιθανότατα θα φύγω από την περιοχή της Νέας Υόρκης στην Καλιφόρνια εξαιτίας αυτού του ζητήματος. Τα περισσότερα από τα κορίτσια που συναντώ στα μπαρ είναι εντελώς ανήθικα. Μετακόμισα εδώ από το Νότο σκέφτηκα ότι πραγματικά θα συναντούσα πολλές εκπληκτικές γυναίκες της Νέας Υόρκης, αλλά αισθάνομαι σαν να μην είμαι σε καμία χώρα του ανθρώπου. Τι πρέπει να κάνω?

Ο Tamsen και ο Matt λένε: Παρακαλούμε μην κινηθείτε !! Στο Λος Άντζελες, ίσως τρέχετε σε πολλούς ρηχούς ηθοποιούς που αναζητούν ευκαιρίες και τίποτα περισσότερο. Σταματήστε να πηγαίνετε σε αγορές κρέατος και μπαρ. Αναζητήστε τις γυναίκες σε περιβάλλοντα όπως το Whole Foods ή στο δρόμο ή μέσω φίλων. Μην εγκαταλείπετε!

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι της Νέας Υόρκης

Ντροπαλός στην Τσέλσι γράφει: Για κάποιον που δεν έχει χρονολογηθεί για πολύ, η χρονολόγηση μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό. Η χρονολόγηση στη σημερινή κοινωνία είναι σαν ένα ανταγωνιστικό άθλημα.

Έχω μια συντριβή σε μια γνωριμία μου, αλλά φοβάμαι να τον πλησιάσω γιατί δεν έχω χρονολογηθεί από χρόνια (μόλις βγήκα από μια μακρά σχέση πέρυσι). Ο Matt λέει ότι οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη κάνουν πολλά λάθη που χρονολογούνται και φοβάμαι να το κάνω λάθος. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε αργά και να πλησιάσετε τη συντριβή μου;

Ο Tamsen και ο Matt λένε: Πρέπει να έχετε τη σωστή νοοτροπία όταν πρόκειται να είστε ενεργός και να παίρνετε τα πράγματα της καρδιάς στα χέρια σας για να κάνετε τον έρωτα να συμβεί. Προσεγγίζοντας πιθανά συμφέροντα αγάπης, κάνετε μια δήλωση. Αυτό που κάνει κάποιον ενδιαφέρον και μοναδικό είναι η συμπεριφορά του, όχι απαραίτητα το βλέμμα του.

Όντας ανοιχτό και ασφαλές αρκετά για να περπατήσετε μέχρι έναν ξένο και να προσπαθήσετε να κάνετε μια σχέση να συμβεί από λεπτό αέρα σας βάζει σε μια επιλεγμένη ομάδα που είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αντίδραση του δυνητικού σας ενδιαφέροντος για αγάπη δεν πρέπει να είναι ουσιαστική. Σκεφτείτε το πώς μπορεί η αντίδραση ενός πλήρους ξένου να επηρεάσει πραγματικά το επίπεδο αυτοπεποίθησής σας; Η απάντηση: δεν μπορεί.

Επίσης, πλησιάζοντας έναν ξένο σας δείχνει τι είδους άτομο είναι από τον τρόπο που αντιδρούν στην προσέγγισή σας. Εάν είναι ανοιχτό, ευγενικό και ασφαλές, τότε ίσως είναι κάποιος που αξίζει τον κόπο σας. Εάν είναι κλειστός, εχθρός και ανασφαλής, τότε μην σκεφτείτε δύο φορές για να προχωρήσετε. Γι 'αυτό, περπατήστε μέχρι το γνωστό σας και ξαναπροσπαθήστε λέγοντάς του το όνομά σας και πού συναντήσατε. Κάτω γραμμή, πηγαίνετε για αυτό. Τι πραγματικά πρέπει να χάσετε;

Είμαι ένας μαγνήτης για ανύπαρκτους άντρες;

Στη διάθεση της Amsterdam Avenue γράφει: Είμαι μια επαγγελματική 34χρονη γυναίκα που φαίνεται να προσελκύει ή να προσελκύεται από άντρες που δεν θέλουν ποτέ να παντρευτούν, να έχουν παιδιά ή να έχουν οποιαδήποτε σημαντική σχέση.

Πολλές φορές, δεν το βρίσκω μέχρι αργότερα και συνεχίζουμε να χρονολογούμε γιατί πραγματικά βρίσκω το άτομο ενδιαφέρον. Πώς μπορώ να αλλάξω το μοτίβο μου; Δεν πεθαίνω να παντρευτώ - απλώς θέλω να βρω τον «συνεργάτη μου στο έγκλημα» για να απολαύσω τη ζωή.

Οι Tamsen και Matt λένε: Ο καλύτερος τρόπος για να συναντήσετε το σωστό είδος αντρών είναι να είστε πολύ κατευθυνόμενοι και εξορθολογισμένοι στην αναζήτησή σας. Η σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση θα σας προσφέρει κριτήρια επιλογής που είναι λεπτομερή στο σημείο που σας επιτρέπει να προβάλλετε αυτούς τους μοναχικούς λύκους και να επιλέξετε από μια βάση δεδομένων ανδρών που αναζητούν τα ίδια πράγματα που θέλετε.

Όταν αγαπά το iPhone περισσότερο

Το Miss Manners στο Midtown γράφει: Έχω μια ερώτηση για σας σχετικά με την εθιμοτυπία κινητού τηλεφώνου σε μια ημερομηνία. Ήμουν έξω σε τυφλή ημερομηνία πρόσφατα και ο τύπος ήταν λίγο μακριά από την αρχή. Πέντε λεπτά από την ημερομηνία, το κινητό του τηλέφωνο χτυπά και ο ίδιος εξηγεί και παίρνει την κλήση έξω.

Περιμένω 15-20 λεπτά και στη συνέχεια σηκωθώ και φύγω. Νομίζεις ότι ήμουν πολύ σκληρός για τον τύπο; Καθώς έφυγα, του είπα ότι αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει και είπε ότι ήταν στο τηλέφωνο με το αφεντικό του. Ποια είναι η στάση σας για την κατάσταση;

Οι Tamsen και Matt λένε: Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας. Όταν βρίσκεστε σε μια ημερομηνία, πρέπει να είστε 100% διαθέσιμος για το άτομο σε όλο το τραπέζι. Τίποτα δεν εμποδίζει μια οικογενειακή έκτακτη ανάγκη θα σας αποσπάσει από μια ημερομηνία.

Τα κινητά τηλέφωνα, τα βατόμουρα και τα iPhone θα πρέπει να απενεργοποιούνται και να απομακρύνονται. Αυτό είναι απλά ένας πρόδρομος για το τι μπορεί να είναι στο κατάστημά σας αν εμπλακείτε με ένα πρόσωπο σαν αυτό. Εάν θα σας ξεπεράσει για μια κλήση σε μια πρώτη ημερομηνία, δεν θέλετε να ξέρετε τι θα συμβεί όταν σταματήσει να προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει.

Διαβάστε περισσότερα Η Νέα Υόρκη που χρονολογείται συμβουλές από Matt και Tamsen ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.