Ο τελευταίος οδηγός για χρυσό ιππότες του Χόκεϋ στο Λας Βέγκας

Σχεδιάζοντας μια νύχτα του χόκεϊ για την Sin City

Η Εθνική Λέσχη Χόκεϋ έχει ένα σπίτι στο Λας Βέγκας και το Vegas Golden Knights μπορεί να είναι και η δεύτερη αγαπημένη σας ομάδα. Ήρθε η ώρα να φύγετε από το κρύο του βορρά και να κατευθυνθείτε νότια στη ζωντανή λωρίδα του Λας Βέγκας για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι χόκεϊ αντί να υπομείνει το χειμώνα στο σπίτι.

Η ομάδα: Οι χρυσοί ιππότες του Βέγκας

Επέκταση έχει έρθει στο NHL και το Λας Βέγκας Golden Knights έχουν ενταχθεί στο τμήμα του Ειρηνικού για την εποχή του 2017/2018.

Ο ιδιοκτήτης Μπιλ Φόλι έχει δεσμευτεί να αυξήσει το χόκεϊ στην περιοχή του Λας Βέγκας και μαζί με τον τρίτο νικητή του Stanley Cup, Marc Andre Flurry, η νέα γηπεδούχος ομάδα θέλει να φέρει το NHL Hockey στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Το σχέδιο επέκτασης φόρτωσε το ρόστερ με ελπιδοφόρα νέα ταλέντα και μερικούς βετεράνους ηγέτες που πρέπει να κάνουν όχι μόνο για να διασκεδάσουν χόκεϊ αλλά και για μια ανταγωνιστική ομάδα. Ενώ η αγαπημένη σας ομάδα πίσω στο σπίτι μπορεί να είναι μέρος της ψυχής σας, ίσως χρειαστεί να βρείτε μια ολοκαίνουργια ομάδα για να ικανοποιήσει τα χτυπήματα σας χόκεϊ ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Η Αρένα: T-Mobile Arena

Η σύγχρονη εποχή των αθλητικών χώρων έχει φθάσει και με αυτό έρχονται ποιοτικές επιλογές φαγητού και ποτών. Στο Λας Βέγκας, αυτό σημαίνει επίσης ένα VIP σαλόνι, πολυτελή κουτιά και ένα κοκτέιλ πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τους ίδιους ανθρώπους που κάνουν τα ποτά σας στα καλύτερα εστιατόρια στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Το T-Mobile Arena κατέχει 17.500 χόκεϊ, αλλά αισθάνεται πολύ οικεία σχεδιαστές που ενσωματώνουν κάθε κόλπο στο βιβλίο για να κάνουν το πλήθος να νιώθει σαν να έχει δικαίωμα στο παιχνίδι.

Σαράντα τέσσερις σουίτες πολυτελείας περιβάλλουν το κάτω μπολ ενώ οκτώ σουίτες εκδηλώσεων φιλοξενούν λίγο περισσότερη φιλοξενία στυλ Vegas. Μια εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε όλες τις παροχές του T-Mobile Arena από την παλάμη του χεριού σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε χάρτες, επιλογές για φαγητό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όταν έχετε περάσει το απόγευμα δειγματοληψία για το τι είναι γνωστό το Λας Βέγκας και οι αισθήσεις σας είναι λίγο σιωπηλές.

Το Hyde Lounge είναι σκαρφαλωμένο ψηλά πάνω από τον πάγο και ενώ αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι χόκεϋ, είναι σίγουρα το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε την εμπειρία του χόκεϊ στο Λας Βέγκας. Το πολυτελές σαλόνι είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε μια αρένα χόκεϊ, ώστε να περιμένετε μια υπηρεσία μπουκαλιών, δημιουργημένα κοκτέιλ και μερικά VIP τμήματα για την ευχαρίστηση θέασης χόκεϊ. Υπάρχει ένας DJ και μερικά σημεία όπου οι ορατές γραμμές αξίζουν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της εξουσίας. Περπατήστε στα άκρα αυτού του επιπέδου και θα συναντήσετε το Lounge Stella Artois και το Gray Goose Lounge το καθένα με πολλά ποτά στο χέρι για να κάνετε το παιχνίδι σας να παρακολουθεί μια εμπειρία Vegas.

Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν το Shake Shack, τα Pink's Hot Dogs, το Chronic Tacos, την Pizza Forte καθώς και πρόσθετες παραχωρήσεις από τα εστιατόρια Levy.

Το Κόμμα της Ταπετσαρίας: Το Πάρκο Λας Βέγκας

Ακριβώς έξω από το T-Mobile Arena βρίσκεται το πάρκο Las Vegas και όλες οι επιλογές για πάρτι. Η ατμόσφαιρα στο Toshiba Plaza, ακριβώς μπροστά από την αίθουσα, θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και την ευκαιρία να μπει στο πάρκο, αλλά να βρει μια θέση στο BeerHaus, Sake Rok ή ακόμα και στο υπαίθριο μπαρ της California Pizza Kitchen για ένα ποτό πριν από το παιχνίδι. Γύρω από τη Νέα Υόρκη-Νέα Υόρκη Resort, οι επιλογές σας περιλαμβάνουν τον Αστικό του Tom και τους Εννέα Καλούς Ιρλανδούς.

Κάθε μία από αυτές τις θέσεις προσφέρει αίθριο καθισμάτων και τη σωστή ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας για μια γιορτή pregame. Αν βγείτε από το πάρκο Las Vegas και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια, το Double Barrel Saloon είναι επίσης ένα καλό σημείο για ένα pre-national hyst toast.

Δείπνο επιλογές κοντά στην αρένα είναι σε αφθονία, είστε στο Λας Βέγκας μετά από όλα. Για γρήγορο και εύκολο γεύμα, το The Park Las Vegas προσφέρει Bruxie για κοτόπουλο και βάφλες με τη μορφή σάντουιτς, Sake Rok για σούσι και κάποια διασκέδαση, Beerhaus για ζεστή κουζίνα και κουζίνα California Pizza για παλιά πίτσα, μπιφτέκια και σαλάτες. Αν θέλετε ένα ειδικό κεφάλι γεύματος στην Aria για τα γαλλικά στο Bardot, μπριζόλα στο Jean Georges ή ιταλική στο Carbone.

Πώς να πάρετε εισιτήρια για τους χρυσούς ιππότες Vegas

Το χόκεϊ στο Λας Βέγκας έχει γίνει ένα καυτό εισιτήριο και εισιτήρια παιχνιδιού ενιαίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα τους.

Επίσης, έχουν συνεργαστεί με μερικά ξενοδοχεία του Λας Βέγκας για να σας πάρουν πολλά για καταλύματα όταν μπαίνετε στο Λας Βέγκας για NHL Hockey. Ελέγξτε το πρόγραμμα Vegas Golden Knights για να βρείτε ένα παιχνίδι που λειτουργεί για τις διακοπές σας στο Vegas.

Χώρος στάθμευσης στο T-Mobile Arena Las Vegas

Το Λας Βέγκας κάποτε ήταν το σπίτι του δωρεάν πάρκινγκ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Το πιο βολικό πάρκινγκ είναι το γκαράζ αυτοκινήτων της New York-New York Arena που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αρένα. Θα μπορούσε να κάνει μια δύσκολη αναχώρηση, επειδή τα πλήθη που φύγουν ταυτόχρονα θα εμποδίσουν την πρόοδό σας. Μερικές καλές εναλλακτικές λύσεις σε κοντινή απόσταση είναι τα γκαράζ στάθμευσης Aria και Monte Carlo. Δεν χρειάζονται μεγάλο περίπατο και απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια από την αρένα. Εάν είστε ήδη σε ένα ξενοδοχείο Las Vegas το καλύτερο στοίχημά σας είναι να περπατήσετε στην αρένα ή να καλέσετε ένα Uber ή Lyft . Περπατήστε κατά μήκος του Las Vegas Blvd μέχρι να φτάσετε στο The Park Las Vegas, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο θέρετρο της Νέας Υόρκης-Νέας Υόρκης.

Δραστηριότητες μετά το παιχνίδι

Ακριβώς επειδή οι τελικοί ήχοι του βομβητή δεν σημαίνουν ότι η εμπειρία του χόκεϊ στο Λας Βέγκας θα τελειώσει. Η γειτνίαση του T-Mobile Arena με τόσες πολλές θέσεις για νύχτα κάνει το χόκεϊ στο Λας Βέγκας περισσότερο ελκυστικό. Γνωρίζετε ήδη τα μπαρ και τα εστιατόρια του The Park Las Vegas, αλλά αφήνοντας μόλις λίγα λεπτά μακριά ανοίγει το τοπίο της νυχτερινής ζωής του Λας Βέγκας για τον απλό ανεμιστήρα χόκεϊ.

Περπατήστε βόρεια κατά μήκος της λεωφόρου του Λας Βέγκας και δοκιμάστε τα κοκτέιλ στο Cosmopolitan Resort. Σταματήστε στο σαλόνι τους, το οποίο διπλασιάζεται όπως το βιβλίο Race & Sports, ακριβώς δίπλα στην είσοδο, με τραπέζια μπιλιάρδου και τηλεοράσεις μεγάλων οθονών για να παρακολουθήσετε τα κορυφαία στιγμιότυπα των παιχνιδιών της ημέρας. Το μεγάλο μπαρ είναι ιδανικό για το τέλος του παιχνιδιού και για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε επερχόμενα παιχνίδια ή τη συλλογή των κερδών σας στο παιχνίδι που μόλις παρακολουθήσατε. Κοντινά είναι το Bar Chandelier Bar και το Bond Bar για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κοκτέιλ τέχνης και τη σκηνή του Vegas lounge.

Στο MGM Grand Las Vegas σε όλη τη λεωφόρο του Λας Βέγκας από το πάρκο Las Vegas, το Level Up Lounge αποτελεί επέκταση του πάρτι από το παιχνίδι χόκεϊ. Τα διαδραστικά παιχνίδια, τα τραπέζια μπιλιάρδου και ακόμη και το γκολφ λέιζερ σας καλωσορίζουν για να επεκτείνετε την περιστασιακή νυχτερινή σας εμπειρία. Αυτό το μεγάλο μπαρ σας προσκαλεί να περάσετε το υπόλοιπο της βραδινής σας συνομιλίας χόκεϊ, ενεργώντας φλερτάροντας και γενικά βελτιώνοντας τη συμπεριφορά σας στο Vegas.