Πάρτε τα παιδιά σας Ψάρεμα στο Rainbow Ranch στο Cumming της Γεωργίας

Rainbow Ranch είναι ένα σίγουρο πράγμα. Εάν θέλετε να εισαγάγετε τα παιδιά σας στην αλιεία, και δεν θέλετε να περάσετε μια μέρα στη λίμνη ελπίζοντας ότι θα πιάσετε κάτι, Rainbow Ranch είναι ο τρόπος να πάτε. Βρίσκεται στο Cumming, το Rainbow Ranch διαθέτει πολλές λίμνες που τροφοδοτούνται από το νερό από τον ποταμό Chattahoochee και είναι εφοδιασμένες με ιριδίζουσα πέστροφα από εκκολαπτήρια στη Βόρεια Γεωργία. Δεν έχει σημασία τι - όλοι μπορούν να πιάσουν ένα ψάρι εδώ!

Δεν χρειάζεστε άδεια αλιείας και μπορείτε να δανειστείτε ράβδους, τροχούς, δόλωμα και να αντιμετωπίσετε δωρεάν. Τα ψάρια κοστίζουν $ 5,49 ανά λίβρα, και κρατάτε ό, τι πιάνετε. Για να κάνετε την επίσκεψή σας ακόμα πιο βολική, το Rainbow Ranch θα καθαρίσει το ψάρι για το 10% του λογαριασμού και θα τα συσκευάσει σε πάγο για $ 1,00.

Έχουν επί τόπου χώρους πικνίκ και σχάρας και μπορείτε να αγοράσετε σόδα αν έχετε διψασμένος. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το περίπτερο για έως και 50 άτομα για πάρτι γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις.

Αν πάτε νωρίς το πρωί, πιθανότατα θα πιάσετε το ψάρι σας αμέσως - αργότερα την ημέρα σε ένα ζεστό απόγευμα, θα πρέπει να εργαστείτε για αυτό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έρθεις σπίτι με αρκετό για ένα ψάρι τηγανητά.

Διεύθυνση

41 Ruth Lane

Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο

770.887.4797 μεταξύ 10:00 π.μ. και 5:00 μ.μ.

Κατευθύνσεις

Rainbow Ranch βρίσκεται 30 μίλια βόρεια της Ατλάντα και τέσσερα μίλια ανατολικά της εθνικής οδού 400 στην εθνική οδό 20 στο Cumming.

Ωρες

Καλοκαιρινές ώρες (Ημέρα Μνήμης - Ημέρα Εργασίας): 10:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ., Τρίτη - Κυριακή.

Κλειστή Δευτέρα εκτός εάν η Δευτέρα είναι μεγάλη διακοπή. Ανοίξτε την Ημέρα MLK, την Ημέρα Μνήμης και την Ημέρα Εργασίας.

Ώρες πτώσης (Ημέρα Εργασίας - 30 Νοεμβρίου): 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ., μόνο Σάββατο και Κυριακή.

Ώρες χειμερινών (1 Δεκεμβρίου - 15 Ιανουαρίου): κλειστή

Ώρες Άνοιξης (16 Ιανουαρίου - Ημέρα Μνήμης): 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ., μόνο Σάββατο και Κυριακή.

Κόστος

Η είσοδος είναι δωρεάν. Τα ψάρια κοστίζουν $ 5,49 ανά λίβρα, και πρέπει να αγοράσετε ό, τι αλιευμάτων. Αν θέλετε τα ψάρια να καθαριστούν, προσθέστε επιπλέον 10% στο λογαριασμό. Μπορείτε να έχετε τα ψάρια που συσκευάζονται σε πάγο για $ 1.00.