Μια λίστα των ιδεών πεζοπορίας για τα Preschoolers

Ένα δεκάδες ιδέες για το επόμενο ταξίδι στο Prescholer σας

Τα προσχολικά ταξίδια στην περιοχή εστιάζουν στη διασκέδαση, αλλά μπορούν να φέρουν και τα παιδιά σας μια εκπαιδευτική εμπειρία. Κρατήστε τα προσχολικά σας ασφαλή, ενώ τους δείξατε μια καλή στιγμή με αυτή τη λίστα των ιδεών πεδίου ταξίδι για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Πυροσβεστική

Ο πυροσβεστικός σταθμός είναι ένα περιπετειώδες ταξίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας λόγω των αξιοθέατων και των ήχων που θα συναντήσουν όταν περπατούν μέσα από την πόρτα. Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να συναντήσουν πυροσβέστες, να μάθουν τους βασικούς κανόνες πυρασφάλειας και ακόμα να καθίσουν πίσω από το τιμόνι μιας πραγματικής πυροσβεστικής μηχανής.

Επικοινωνήστε με τον κυβερνήτη του σταθμού στο τοπικό σας πυροσβεστικό σταθμό για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Αστυνομικό τμήμα

Οι αστυνομικοί μπορεί να είναι τρομακτικοί στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά η περιήγηση σε αστυνομικό τμήμα θα τους δείξει πώς είναι στην πραγματικότητα εκεί η αστυνομία για να τους βοηθήσει και να τους προστατεύσει. Οι αξιωματικοί μπορούν να δείξουν στους προ παιδιά σας απλούς τρόπους για να προστατευθούν και να βοηθήσουν εάν αισθάνονται ότι βρίσκονται σε κίνδυνο. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του σταθμού για την πρόληψη του εγκλήματος

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αγαπούν το ζωολογικό κήπο. Το περπάτημα στους κήπους του ζωολογικού κήπου είναι μια εξαιρετική σωματική δραστηριότητα και η επίσκεψη στα ζώα είναι πάντα μια απόλαυση. Πάρτε μαζί τη φωτογραφική μηχανή σας για να τραβήξετε φωτογραφίες και να επισκεφτείτε ξανά τα ζώα στο σπίτι κάθε φορά με το παιδί σας.

Καταφύγιο άγριας ζωής

Τα Preschoolers μπορούν να μάθουν για μια ποικιλία άγριας ζωής στα ιερά. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για τους εκπαιδευτικούς να τους διδάξουν για το περιβάλλον, τη φύση και τα ζώα που βρίσκονται στον κατάλογο των ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση. Επικοινωνήστε με το ιερό εκ των προτέρων εάν η ομάδα σας επιθυμεί μια ιδιωτική περιήγηση.

Ενυδρείο

Όλα τα υδρόβια στοιχεία θα αιχμαλωτίζουν τα προσχολικά σας στο ενυδρείο. Είναι εύκολο να βιαστούμε μέσα από το ενυδρείο με ένα ενεργό προσχολικό, αλλά προσπαθήστε να τα επιβραδύνετε, ώστε να μην χάσετε όλα αυτά που το νερό πρέπει να τους προσφέρει. Καλέστε το γραφείο του σκηνοθέτη ενυδρείου για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Αγρόκτημα

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να δουν προσεκτικά τη ζωή ενός αγρότη.

Μπορούν να πετάξουν τα ζώα εκτροφής, να τα ταΐσουν και να μάθουν απλά γεωργικά μαθήματα. Επικοινωνήστε απευθείας με τα αγροκτήματα για να προγραμματίσετε μια περιοδεία ή επικοινωνήστε με το κρατικό τμήμα γεωργίας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αγροκτήματα της περιοχής σας.

Παιδικό μουσείο

Δεν είναι όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας έτοιμοι να περιπλανηθούν στις αίθουσες των μεγάλων μουσείων τέχνης. Αλλά μπορούν όλοι να κάψουν κάποια ενέργεια ενώ μαθαίνουν για την επιστήμη, την τεχνολογία και την εξερεύνηση της φαντασίας τους στα παιδικά μουσεία. Ο διευθυντής του μουσείου μπορεί να προγραμματίσει την ομάδα σας για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή.

Πικνίκ

Ένας από τους πιο βασικούς, αλλά πιο διασκεδαστικούς, τρόπους για να πετύχετε ένα πετυχημένο ταξίδι είναι να οργανώσετε ένα πικνίκ. Φέρτε μια μπάλα ή ακόμα και ένα ραδιόφωνο και παίζουν κλασικά υπαίθρια παιχνίδια για το πικνίκ.

Μανάβικο

Το παντοπωλείο μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο για ένα ταξίδι, αλλά όταν προσθέτετε μια περιοδεία πίσω από τα παρασκήνια, δίνετε στα παιδιά μια εντελώς νέα προοπτική για το πώς το κατάστημα τους φέρνει το φαγητό τους. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή καταστήματος για να ζητήσετε ξεναγήσεις.

Φούρνος

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα εκτιμήσουν εκείνα τα πρόσωπα που αγαπούν να φάνε μετά από μια επίσκεψη σε ένα αρτοποιείο. Οι αρτοποιούς θα χαρούν να δείξουν στα παιδιά πώς προετοιμάζουν τα αρτοσκευάσματα, τα ντόνατς, τα ψωμιά και άλλα. Τα μεγαλύτερα αρτοποιεία έχουν πληροφορίες περιοδείας στις ιστοσελίδες τους. Για μικρότερα αρτοποιεία, καλέστε απευθείας το κατάστημα.

Κολοκύθα Patch

Η διασκέδαση και τα παιχνίδια περιμένουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στα μπαλώματα κολοκύθας. Τα περισσότερα μπαλώματα κολοκύθας έχουν ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας, όπως φουσκωτά, βόλτες με σανού και βόλτες με πόνυ. Επισκεφθείτε το μπάλωμα κολοκύθας κατά τη διάρκεια των κανονικών εργάσιμων ωρών, εάν η ομάδα σας είναι μικρή ή αν θέλετε μια ιδιωτική περιήγηση, επικοινωνήστε με το μπάλωμα κολοκύθας εκ των προτέρων για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Πάρκο

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με καθαρό αέρα και άφθονο χώρο παιχνιδιού. Το πάρκο είναι ένα τέλειο ταξίδι διότι έχετε πολλές δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε το χρόνο στο πάρκο για να διδάξετε τα παιδιά για τη φύση ή απλά να παίξετε ενεργά παιχνίδια. Αν δεν φέρετε μια αρκετά μεγάλη ομάδα στο πάρκο και πρέπει να κάνετε κράτηση σε ένα περίπτερο, συνήθως δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε με τα πάρκα και το τμήμα αναψυχής εκ των προτέρων. Απλά δείτε και διασκεδάστε.