Πού να βρείτε το MagiQuest Fantasy Attraction

Τα παιδιά σας αγαπούν τα μυθικά παιχνίδια φαντασίας; Μπορούν να βήμα μπροστά σε έναν εντυπωσιακό κόσμο που παίζει ρόλο σε ένα διαδραστικό οικογενειακό αξιοθέατο που ονομάζεται MagiQuest.

Ιστορικό του MagiQuest

Το MagiQuest ξεκίνησε από το Creative Kingdoms το 2005. Το πρώτο MagiQuest άνοιξε στο Myrtle Beach, Νότια Καρολίνα, το ίδιο έτος. Το 2008, το Great Wolf Resorts άρχισε να εγκαθιστά το παιχνίδι στην αλυσίδα των θέρετρων εσωτερικού πάρκου και έγινε μια εξαιρετικά δημοφιλής ξηρή δραστηριότητα για παιδιά και οικογένειες που απολαμβάνουν έξω από τα υδάτινα πάρκα.

Το MagiQuest ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στο Great Wolf Resorts και αποτελεί χαρακτηριστικό αξιοθέατο σε όλα τα θέρετρα θαλάσσιων πάρκων Great Wolf Lodge.

Πώς να παίξετε το MagiQuest

Το MagiQuest είναι ένα παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων που παίζει ρόλο στο παιχνίδι. Οι παίκτες (που ονομάζονται Magi) ξεκινούν αναζητήσεις και περιπέτειες σε έναν μαγικό κόσμο και χρησιμοποιούν πραγματικό μαγικό ραβδί για να ξεκλειδώσουν ενδείξεις και να κερδίσουν ανταμοιβές για να λύσουν τα μυστήρια του παιχνιδιού.

Τα καλώδια χρησιμοποιούν υπέρυθρους εκπομπούς για να αλληλεπιδρούν με αντικείμενα στο παιχνίδι. Κουνώντας ή δείχνοντας τη ράβδο, ένας παίκτης μπορεί να ενεργοποιήσει το αντικείμενο και να προκαλέσει αντίδραση. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να δείξει το ραβδί του σε μια πόρτα για να το ανοίξει, να δείξει το ραβδί του σε μια ζωγραφική και να δει την αλλαγή της εικόνας ή να δείξει το ραβδί του σε θησαυρό για να προκαλέσει το στήθος να ανοίξει και ένα άθροισμα χρυσού να προστεθεί στο λογαριασμό του παίκτη. Λάβετε υπόψη σας ότι το αντικείμενο που αναζητάτε μπορεί να είναι στον τοίχο, στο ταβάνι ή σε ένα υπόβαθρο όπως ένα ζωγραφικό, δέντρο ή στήθος θησαυρού.

Ο στόχος του MagiQuest είναι να οικοδομήσει και να κερδίσει την εξουσία με τη λήψη μαγικών ρούνων, οι οποίες είναι ανταμοιβές για την ολοκλήρωση των εργασιών. Μπορείτε να πάρετε οδηγίες από το Βιβλίο της Σοφίας και να αποκτήσετε μαγικές δυνάμεις για να γίνετε φίλοι και να μάθετε έναν δράκο. Όταν αποδέχεστε μια πρόκληση, βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει το κουμπί "αποδοχή" έτσι ώστε το παιχνίδι να συνδεθεί με το ραβδί σας και οι εργασίες σας θα καταγραφούν.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στις ακόλουθες ομάδες:

Μπορείτε να παίξετε MagiQuest για 30 λεπτά ή έως και πέντε ώρες τη φορά. Μπορείτε να σταματήσετε ένα παιχνίδι για ένα διάλειμμα και να επιστρέψετε στην αναζήτησή σας αργότερα.

MagiQuest Games

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των παιχνιδιών MagiQuest

MagiQuest Wands

Το μαγικό ραβδί σου είναι κάτι περισσότερο από ένα σουβενίρ. Θυμάται τον χαρακτήρα σου, τον τρόπο που παίζεις το παιχνίδι σου και τα προηγούμενα επιτεύγματά σου. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το ραβδί σας σε άλλη τοποθεσία MagiQuest και θα θυμάστε την τελευταία σας περιπέτεια.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το παιχνίδι σας με τη χρήση ειδικών toppers για να σας βοηθήσουν να σας δώσουμε συμβουλές ή να σας αφήσουμε να προχωρήσετε γρήγορα μέσα από περιπέτειες.

Οι εναλλάξιμοι τοίχοι μπορούν να συνδεθούν εύκολα σε οποιαδήποτε ράβδο MagiQuest. Τα toppers είναι διακοσμητικά και ενσωματώνουν εικόνες όπως μονόκεροι, σφαίρες, πετράδια, κορώνα, δράκους και άλλα μυστικά σύμβολα.

Μεγάλο θέρετρο Wolf Lodge εσωτερικού χώρου

Το MagiQuest είναι διαθέσιμο στις τοποθεσίες Great Wolf Lodge στις ΗΠΑ και τον Καναδά:

Ανατολή

Midwest

δυτικά

Τοποθεσίες MagiQuest στις ΗΠΑ

Οι χώροι MagiQuest μπορούν επίσης να βρεθούν σε αυτή την πόλη:

Τοποθεσίες MagiQuest που έχουν κλείσει

Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher