Τα κορυφαία γήπεδα γκολφ και θέρετρα στη Νάπολη της Φλόριντα

Τα κορυφαία γήπεδα γκολφ και θέρετρα στη Νάπολη της Φλόριντα

Ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω τι να συμπεριλάβω στη λίστα μου για τα κορυφαία γήπεδα γκολφ στη Νάπολη της Φλώριδας - υπάρχουν πολλά από αυτά σε αυτό το τμήμα της Νοτιοδυτικής Φλώριδας. Υπό τις συνθήκες αυτές, οι επιλογές είναι δικές μου. Έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα γήπεδα γκολφ στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης και αυτά είναι αυτά που με εντυπωσίασαν περισσότερο.

Τα περισσότερα γήπεδα γκολφ γύρω από τη Νάπολη είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο δεν είναι ποτέ γεμάτοι. Μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο σας και να απολαύσετε ένα χαλαρό γύρο. Καλύτερα, πολλά από τα ιδιωτικά γήπεδα γκολφ στη Νάπολη είναι ανοιχτά στο κοινό κατά τους μήνες αυτούς. Χειμώνας στη νοτιοδυτική Φλόριντα φέρνει τέλειο γκολφ καιρός: ζωηρός, αεράκι του κόλπου νωρίς το πρωί? ζεστές, ζεστές μέρες. πράσινο γρασίδι και πλούσια. προσιτά πράσινα τέλη. και υπάρχει επίσης πολλά να δείτε και να κάνετε όταν δεν είστε στο μάθημα. Όλα αυτά κάνουν τη Νάπολη έναν κορυφαίο προορισμό γκολφ.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel