Το Θέατρο Admiral του Σικάγου

Είναι μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά για τους επισκέπτες και τους ντόπιους

Το Θέατρο Admiral είναι θρυλικό σε έναν περίφημο τρόπο. Άνοιξε το 1927 στη μέση της Απαγόρευσης και της Δαμαλίδας του 20ου αιώνα σαν σπίτι του Βαουβέβιλ. Μετά το κλείσιμο της δεκαετίας του 1950, βρήκε τη νέα ζωή ως κινηματογραφική αίθουσα γεμάτη κινούμενα σχέδια και έπειτα ένα κινηματογραφικό θέατρο για ενήλικες πριν γίνει η οικία ψυχαγωγίας ενηλίκων στη δεκαετία του '80. Τώρα είναι μια πανέμορφη λέσχη ταινιών στη βορειοδυτική πλευρά του Σικάγο. Είναι επίσης ο μοναδικός χώρος ψυχαγωγίας ενήλικων ψυχαγωγίας εντός των ορίων της πόλης του Σικάγου.

Το εξωτερικό του χρώμα παραμένει πρωτότυπο, αλλά το εσωτερικό αλλάζει εντελώς από το ύφος του 1920.

Παρόλο που δεν εξυπηρετεί αλκοολούχα ποτά, αγωνίζεται το Club's Gentlemen's Club ως ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη ψυχαγωγίας ενηλίκων του Σικάγου. Το πελατολόγιο του ναύαρχου είναι ποικίλο, από τους συγγραφείς και τους γιορτές του γκρουπ με τους ντόπιους που είναι έξω για μια περιπετειώδη νύχτα στην πόλη. Είναι ανοιχτό όλη τη νύχτα, κάθε βράδυ εκτός από την Παραμονή των Χριστουγέννων, από τις 7 μ.μ. έως τις 6 το πρωί $ 25 για τους άνδρες και $ 20 για τις γυναίκες, και αυτό περιλαμβάνει ελάχιστο ένα ποτό. οι πίνακες χορού ξεκινούν από $ 10. Είναι αυτονόητο ότι κανείς κάτω των 18 ετών δεν είναι δεκτός.

Οδήγηση στο Θέατρο Admiral Από το κέντρο της πόλης

Αν διαμένετε σε ξενοδοχείο στο Loop του Σικάγου ή στο κέντρο της πόλης Magnificent Mile, πάρτε την Kennedy Expressway (Interstate 190) στην έξοδο Pulaski Road / Irving Park. Κάντε μια μικρή δεξιά στην Pulaski Road. Προχωρήστε βόρεια περίπου ένα μίλι από τη λεωφόρο Lawrence.

Κάντε ένα δικαίωμα στη Λεωφόρο Lawrence. το Admiral Theatre βρίσκεται ακριβώς στα ανατολικά της οδού Pulaski Road στη βόρεια πλευρά του δρόμου. (Ο χώρος διεξαγωγής είναι επίσης 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο O'Hare και 30 λεπτά από το αεροδρόμιο Midway.)

Χαρακτηριστικά και Εκπτώσεις

Το Θέατρο Admiral έχει 100 χορευτές και διαθέτει ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο και ένα κατάστημα hawking ενηλίκων DVDs, σεξουαλικά παιχνίδια και "γαμήλια βοηθήματα", μεταξύ άλλων, τα άγνωστα αντικείμενα.

Ο Ναύαρχος προσελκύει πολλούς καλλιτέχνες όπως ξένους γνωστούς εξωτικούς χορευτές και αστέρια ενηλίκων. Κάθε Τετάρτη το Δεκέμβριο η λέσχη διαθέτει "γυμνά μαξιλάρια μάχης", που είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται.

Λόγω των κανονισμών για το λικέρ του Σικάγου που απαγορεύουν τις πωλήσεις αλκοόλ σε χώρους που επιτρέπουν πλήρη γυμνότητα, ο Ναύαρχος δεν έχει μπαρ, και μερικές νύχτες μπορεί να είναι λίγο βαρετό αγόρι (δηλ., Είπε νύχτα αγώνα μαξιλαριού). Κοιτάξτε όλα όσα θέλετε, αλλά μην αγγίζετε. Το Admiral Theatre έχει μια πολιτική "χωρίς επαφή", και είναι σοβαρά: Προσδοκούμε να δούμε έναν ή περισσότερους μεγάλους bouncers στο πλάι σας εάν βάζετε ένα δάχτυλο σε έναν χορευτή.

Ο ναύαρχος προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων για πελατεία: $ 5 για τους παρευρισκόμενους στο trade show. $ 10 off για εκείνους με στρατιωτική ταυτότητα? και οι γυναίκες παίρνουν δωρεάν κάθε Τετάρτη, η οποία ονομάζεται επίσης "νύχτα κολέγιο". Οι Κυριακές είναι μια αγαπημένη βραδιά για πολλούς επειδή οι χορευτές ντύνονται σε κοστούμια "φαντασίας".