Ένας εισαγωγικός οδηγός για το Σικάγο τον Ιανουάριο

Κτυπήστε το κρύο με αυτές τις καυτές συμβουλές για μια μεγάλη απόδραση στη Δεύτερη Πόλη

Με τις αργίες, οι Σικάγοι εγκαταλείπουν τον Ιανουάριο τις συνήθεις ρουτίνες τους, πράγμα που σημαίνει ότι όλα γίνονται λίγο λιγότερο ταραχώδη. Σημαίνει επίσης ότι εάν σκέφτεστε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στην Windy City , πιθανότατα θα σκοντάψετε σε κάποια ελκυστικά καταλύματα ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων τον πρώτο μήνα του έτους.

Τα εξαιρετικά αναμενόμενα θεατρικά ανοίγματα, καθώς και η ετήσια Εβδομάδα Εστιατορίων του Σικάγου και οι συμβάσεις Cubs και White Sox προσελκύουν τους ντόπιους έξω από το κρύο για κάποια ξεχωριστή διασκέδαση του Chi-Town.

Ιανουάριος Καιρός στο Σικάγο

Ο καιρός του Σικάγου τον Ιανουάριο παίρνει εντελώς κρύο, που κυμαίνεται από ένα μέσο ύψος των 30 F έως ένα μέσο επίπεδο των 15 F. Στρώματα πακέτων ρούχων, και να φέρει ένα χειμώνα παλτό, καπέλο, γάντια και ένα μαντήλι. Ένας μέσος όρος 10.99 ίντσες του χιονιού πέφτει τον Ιανουάριο, οπότε φέρτε άνετες μπότες εάν σκοπεύετε να περπατήσετε πολύ.

Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις πτήσεων / προβλήματα ταξιδιού, εάν χτυπήσει μια μεγάλη χιονοθύελλα. ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, εάν παρασυρθείτε στα αεροδρόμια Midway ή O'Hare .

Ιανουάριος Perks στο Σικάγο

Οι επισκέπτες στο κέντρο του χειμώνα συχνά απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές σε σεβαστά ξενοδοχεία όπως το Conrad Chicago , το Soho House και το W Chicago-Lakeshore . Η Εβδομάδα Εστιατορίων του Σικάγου διεξάγεται από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου 2018 και προσφέρει προσφορές για prix-fixe σε 370 προορισμούς για φαγητό. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στους αναμενόμενους 100.000 ανθρώπους που κάνουν παγοδρομία στο Millennium Park κάτω από το γλυπτό Cloud-Gate του Σικάγου όλο το χειμώνα.

Ιανουάριος Διαμονή στο Σικάγο

Με τα βιαστικά διακοπές, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα και καλή τιμή σε πολλά εικονικά ξενοδοχεία στο κέντρο του Σικάγο.

Ιανουάριος Στιγμιότυπα / Εκδηλώσεις στο Σικάγο

Ο καιρός γίνεται ψυχρά στο Σικάγο τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ντόπιους να απολαύσουν πλήρως την ζωντανή πόλη τους με ένα γερό ημερολόγιο δραστηριοτήτων και γεγονότων.