Πώς να φτάσετε στη Ronda από τη Σεβίλλη, τη Μάλαγα, τη Γρανάδα και πολλά άλλα

Η πόλη είναι λίγο δύσκολη για να φτάσει

Η Ronda είναι ένα από τα λευκά χωριά που περιτριγυρίζουν το τοπίο της Ανδαλουσίας. Οι δημόσιες συγκοινωνίες προς τη Ronda δεν είναι τόσο περιορισμένες όσο μπορεί να φαντάζουν, είναι απλά ότι οι εταιρείες λεωφορείων της Ανδαλουσίας δεν είναι τέλειες να βάλουν τις πληροφορίες τους σε απευθείας σύνδεση!

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες οδήγησης και τις πληροφορίες λεωφορείων και τρένων για να φτάσετε στο Ronda από το Cadiz, το Jerez, τη Μάλαγα, το Fuengirola, το Algeciras, το Marbella & San Pedro de Alcantara, Σολ.

Πώς να φτάσετε στο Ronda με τις δημόσιες συγκοινωνίες και περιηγήσεις με ξεναγό

Τα σημεία αναχώρησής σας για να φτάσετε στη Ronda είναι περιορισμένα και το ταξίδι είναι μακρύ από όπου κι αν ξεκινήσετε, εκτός από την Costa del Sol.

Ένας ιδανικός τρόπος να γνωρίσετε τη Ronda είναι να κάνετε μια ξενάγηση. Αυτές οι εκδρομές περιλαμβάνουν συνήθως μια παραλαβή από το ξενοδοχείο, όλες τις μεταφορές και τους οδηγούς καθώς και μερικές φορές μια επιπλέον στάση κατά μήκος του δρόμου.

Πολυήμερες εκδρομές και προτεινόμενες διαδρομές που περιλαμβάνουν το Ronda

Από τη Μαδρίτη: Μαδρίτη προς Σεβίλλη, Κόρδοβα, Τολέδο, Ρόντα, Κόστα ντελ Σολ και Γρανάδα (Πέντε ημέρες)

Toledo, Ronda και Alhambra είναι τρία από τα πιο δύσκολα αξιοθέατα που επισκέπτονται ανεξάρτητα στην Ισπανία.

Σε αυτή την περιοδεία, βλέπετε και τα τρία.

Ξεκινώντας από τη Μαδρίτη, επισκέπτεστε την Κόρδοβα την πρώτη μέρα. Η δεύτερη μέρα παίρνει στη Σεβίλλη, η τρίτη ημέρα δαπανάται στη Ronda και την Κόστα ντελ Σολ, την τέταρτη ημέρα στη Γρανάδα και την ημέρα πέντε σας μεταφέρει στη Μαδρίτη μέσω του Τολέδο.

Αν και αυτή η περιοδεία γελάει πολύ σε πέντε μέρες, είναι ένας τρόπος για να δείτε μερικά από τα απόλυτα πετράδια της Ισπανίας και βολικά σας αφήνει πίσω όπου ξεκινήσατε στη Μαδρίτη. Συνδυάστε με ανεξάρτητη διαδρομή γύρω από το βορρά.

Δείτε επίσης: Ισπανία Περιηγήσεις από τη Μαδρίτη Περιηγήσεις πολλών ημερών της Ισπανίας, πολλές από τις οποίες περνούν μέσω Ronda.

Από τη Σεβίλλη: Μια περιήγηση στην Ανδαλουσία θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτούς τους προορισμούς: Σεβίλλη, Γρανάδα, Ρόντα και Κόρδοβα (η Μάλαγα δεν είναι στη λίστα - αν πετάτε μέσα και έξω από τη Σεβίλλη, μπορείτε να χάσετε τη Μάλαγα).

Η Σεβίλλη, η Γρανάδα και η Ronda αξίζουν τουλάχιστον μια διανυκτέρευση, αλλά η Ronda μπορεί να συμπεριληφθεί ως ημερήσια εκδρομή ή ακόμα καλύτερα κατά τη διαδρομή αλλού. Υπάρχει ιδιωτική μεταφορά από τη Σεβίλλη τόσο στη Γρανάδα όσο και στη Μάλαγα:

Θα πρότεινα μια διαδρομή που πηγαίνει κάτι τέτοιο: Πάρτε την παραπάνω μεταφορά στη Γρανάδα μέσω Ronda? πιάσει λεωφορείο από τη Γρανάδα στην Κόρδοβα. πάρτε το τρένο υψηλής ταχύτητας από την Κόρδοβα πίσω στη Σεβίλλη ή στη Μάλαγα .

Από τη Μάλαγα: Αυτές οι παραπάνω μεταφορές δεν λειτουργούν από τη Μάλαγα, γι 'αυτό προτείνω ένα δρομολόγιο σαν αυτό: πάρετε το λεωφορείο από τη Μάλαγα στη Γρανάδα . πιάσει λεωφορείο από τη Γρανάδα στην Κόρδοβα . πάρτε το τρένο υψηλής ταχύτητας από την Κόρδοβα στη Σεβίλλη . επισκεφθείτε τη Ronda για την παραπάνω μεταφορά από τη Σεβίλλη στη Μάλαγα.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε ό, τι έχει προγραμματιστεί για σας, ανατρέξτε σε αυτήν την Περιήγηση Νότιας Ισπανίας 7 ημερών από τη Μάλαγα: Γρανάδα, Τολέδο, Μαδρίτη, Κόρδοβα, Σεβίλλη και Ρόντα .