Ταξίδι Σκανδιναβίας: Κτίριο διαδρομών 3 - 20 ημερών

Περιήγηση σύντομης σκανδιναβίας - 3 ημέρες:

Με 3 ημέρες για να περάσετε στη σκανδιναβική σας διαδρομή, επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Δανίας Κοπεγχάγη και το δημοφιλές νότο της Σκανδιναβίας . Η Κοπεγχάγη προσφέρει υπέροχα καταστήματα καθώς και χαλάρωση στους πανέμορφους δανικούς βασιλικούς κήπους .

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, πάρτε μια μέρα να επισκεφθείτε τη Σουηδία, η οποία είναι ένα σύντομο ταξίδι μακριά από την Κοπεγχάγη (πέρα από τη γέφυρα του Oresund που συνδέει τη Δανία και τη Σουηδία).

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Προορισμός Κοπεγχάγη: ταξιδιωτικός οδηγός
Δραστηριότητες στη Στοκχόλμη
Ταξίδι με τρένο στη Σκανδιναβία
Η γέφυρα του Oresund

Περιήγηση μεσαίας σκανδιναβίας - διαμονή 6 ημερών:

Αν έχετε περίπου μία εβδομάδα για το δρομολόγιό σας, ακολουθήστε το παραπάνω βήμα και προσθέστε το Όσλο (Νορβηγία) στο δρομολόγιό σας. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να οδηγήσετε εκεί ή ακόμα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σιδηροδρόμων ScanRail στον νορβηγικό προορισμό σας. Η πρωτεύουσα προσφέρει πολλά αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων τα θαυμάσια πάρκα του Όσλο .

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Προορισμός Όσλο - ένα ταξιδιωτικό οδηγό
Shopping στο Όσλο

Περιήγηση Long Scandinavia - Διαμονή 9 ημερών:

Με 9 ή 10 ημέρες, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, καθώς και την περιοδεία "Norway in a Nutshell". Αυτή η 24ωρη περιοδεία αποτελείται από ένα καλά οργανωμένο πορθμείο, λεωφορεία και τρένα στη Σκανδιναβία . Δείχνει ταξιδιώτες στα περίφημα φιόρδ και στις πόλεις Flam και Bergen, που είναι γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τα Φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας . Ή, πάρτε μια μέρα μακριά από το δρομολόγιό σας και απολαύστε κάποια αξιοθέατα της πόλης!

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Τα 3 φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας
Για τη Νορβηγία

Περιήγηση στη Μεγάλη Σκανδιναβία - διαμονή 12 ημερών:

Με διακοπές 12 ημερών, χρησιμοποιήστε τα παραπάνω βήματα του διαδρομής και απλά προσθέστε τη Φινλανδία στο πρόγραμμά σας!

Προσθέστε το Ελσίνκι, πρωτεύουσα της Φινλανδίας, στο τέλος της διαδρομής που περιγράφεται παραπάνω. Το πλοίο διαρκεί 14 ώρες για να φτάσει στην πόλη: αυτό είναι βολικό αν επιλέξετε μια ώρα αναχώρησης το βράδυ και κοιμάστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Φινλανδία. Ξυπνήστε όμορφα ανανεωμένο στο Ελσίνκι!

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Χώρες της Σκανδιναβίας

Περιήγηση σε πολύ μακρινή σκανδιναβία - διαμονή 16 ημερών:

Αν έχετε 2 εβδομάδες ή λίγο περισσότερο, θα πρότεινα να ολοκληρώσετε τα βήματα που έχουμε περιγράψει και να απολαύσετε τη φύση και τον τοπικό πολιτισμό, επισκεπτόμενοι τις δανικές πόλεις Ærø (Aero), Odense, Frederiksborg και Roskilde. Το Roskilde έχει εξαιρετικές μουσικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ το Frederiksborg προσφέρει φυσική ομορφιά στους Βασιλικούς Κήπους του .

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Οι Βασιλικοί Κήποι της Δανίας
Σχετικά με τη Δανία

Περιήγηση σε πολύ μακρινή σκανδιναβία - διαμονή 20 ημερών:

Με αυτή τη μακρά Σκανδιναβική διακοπές , θα πρέπει να είσθε ζήλος! Αν είστε τυχεροί που μπορείτε να απολαύσετε τη Σκανδιναβία για 3 εβδομάδες, χρησιμοποιήστε το δρομολόγιο που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το Jutland (χερσόνησος της Δανίας), π.χ. το πάρκο ψυχαγωγίας Legoland στο Billund . Ένα άλλο σημείο ενδιαφέροντος που μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε σε αυτό το σημείο είναι η σουηδική πόλη Kalmar, από τη Βαλτική Θάλασσα. Όταν βρίσκεστε εκεί, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το κάστρο Kalmar του 12ου αιώνα που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σουηδική ιστορία.

Συνιστώμενη ανάγνωση:
Legoland στο Billund
Σχετικά με τη Σουηδία

Πρακτικές συμβουλές για την κυκλοφορία και οδηγίες οδήγησης μπορείτε να βρείτε στο χρήσιμο άρθρο Οδήγηση στη Σκανδιναβία .