Γερμανία την άνοιξη

Επισκεφτείτε τη Γερμανία την άνοιξη; Τι να περιμένεις

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στη Γερμανία την άνοιξη; Η άνοιξη είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Γερμανία, μία από τις καλύτερες. Μετά από ένα μακρύ χειμώνα , η χώρα ρίχνει τα στρώματά της (τόσο τη γη όσο και τους κατοίκους της) και χαιρετίζει την αρχή της ζεστής εποχής με παραδοσιακούς γερμανικούς εορτασμούς του Πάσχα και πολλά φεστιβάλ της άνοιξης.

Εδώ μπορείτε να περιμένετε από την εαρινή σεζόν (Μάρτιος-Μάιος) στη Γερμανία από καιρικές συνθήκες και αεροπορικά εισιτήρια μέχρι φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Γερμανία.

Γερμανικός καιρός στην άνοιξη

Μόλις βγει από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου (ακόμα και αν εξακολουθεί να είναι ψυχρός), θα δείτε πολλούς ανθρώπους στους κήπους , τα πάρκα και τις υπαίθριες καφετέριες της Γερμανίας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και απολαμβάνοντας την επιθυμητή αρχή της ζεστής εποχής. Μην εκπλαγείτε να δείτε τους πάντες με κώνο παγωτού και κασκόλ αν ο ήλιος λάμπει.

Ωστόσο, όπως κάθε εποχή του χρόνου, ο καιρός στη Γερμανία μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Μερικές φορές η άνοιξη φαίνεται να φτάνει διστακτικά. Μπορεί ακόμα να χιονίσει τον Μάρτιο και ο καιρός τον Απρίλιο μπορεί να αλλάξει από τον ήλιο στη βροχή ή το χαλάζι σε δύο ώρες. Φέρτε λοιπόν αυτά τα στρώματα, συσκευάστε μερικά υγρά εργαλεία και συμβουλευτείτε τον κατάλογο συσκευασίας για τη Γερμανία.

Μέσες θερμοκρασίες για τη Γερμανία την άνοιξη

Μην ξεχάσετε να ξεκινήσετε την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

Όταν ο χρόνος θερινής ώρας αρχίζει στις 2:00, μετακινήστε το ρολόι σας μία ώρα προς τα εμπρός.

Γεγονότα και φεστιβάλ στη Γερμανία την άνοιξη

Η άνοιξη στη Γερμανία είναι γεμάτη από ετήσια φεστιβάλ και εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και ενδείξεις αναζωογόνησης της χώρας.

Πρώτον, οι εκθέσεις άνοιξης σε πόλεις όπως η Στουτγάρδη και το Μόναχο θα υπενθυμίσουν στους επισκέπτες του Oktoberfest τραγούδι, χορό και πολλή κατανάλωση μπύρας, αλλά στην πραγματικότητα, το Oktoberfest είναι ένα από τα πολλά φεστιβάλ της Γερμανίας όλο το χρόνο.

Μάθετε πώς το κάνουν οι ντόπιοι καθώς καλωσορίζουν την άνοιξη.

Η πρώτη του Μαΐου είναι μια μεγάλη διακοπή με εορτασμούς στο βορρά και το νότο που φαίνονται αρκετά διαφορετικοί. Το Erster Mai σε μέρη όπως το Βερολίνο και το Αμβούργο είναι όλα σχετικά με την εργασία και περιλαμβάνουν διαμαρτυρίες καθώς και πάρτι. Στο νότο, τα οράματα των πόλων μπορεί να είναι πολύ πιο κατάλληλα.

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο όμορφα από τις λωρίδες ανθοφορίας άνθη κερασιού και η Γερμανία είναι γεμάτη από αυτά την άνοιξη. Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας τους με ένα φεστιβάλ κρασιού φρούτων .

Αυτή είναι και η εποχή του χρόνου, όταν οι Γερμανοί προτιμούν το λαχανικό, το Spargel (άσπρα σπαράγγια), αρχίζουν να εμφανίζονται. "Ο" βασιλιάς των λαχανικών "μπορεί να βρεθεί στα τέλη Μαρτίου με πολλά φεστιβάλ να σηματοδοτούν την άφιξή του.

Πάσχα στη Γερμανία

Φυσικά, η μεγαλύτερη γιορτή θα είναι αφιερωμένη στο Πάσχα στη Γερμανία . Το Πάσχα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διακοπές στη Γερμανία, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη άνοιξη της άνοιξης. Οι επισκέπτες μπορούν να εκπλαγούν από το γεγονός ότι πολλές παραδόσεις του Πάσχα , όπως τα πολύχρωμα αυγά, τα λαγουδάκια του Πάσχα, οι εορταστικές εκδηλώσεις, και φυσικά το κυνήγι αυγών του Πάσχα προέρχονταν από τη Γερμανία. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε ένα από τα υπομνήματα απολαύσεις (περίεργα απαγορευμένα στις ΗΠΑ), ένα Kinder Surprise ή Kinder Überraschung.

Για τον λόγο πίσω από τις διακοπές, πληρώστε τα σέξι σας σε έναν από τους ιστορικούς καθεδρικούς ναούς της Γερμανίας με μια Υπηρεσία Εκκλησίας του Πάσχα. Είναι εθνική εορτή, οπότε περιμένετε να κλείσουν σχολεία, κυβερνητικά γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα. Επίσης, όπως αναφέρεται παρακάτω, μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν από το συνηθισμένο. Οι ημερομηνίες για το Πάσχα το 2017 είναι:

Για μια πλήρη λίστα συμβάντων, συμβουλευτείτε το ημερολόγιό μας:

καθώς και τους ειδικούς οδηγούς της περιοχής μας:

Γερμανικά αεροπορικά εισιτήρια και τιμές ξενοδοχείων την άνοιξη

Με τις αυξανόμενες θερμοκρασίες από την άνοιξη, θα δείτε επίσης τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων να ανεβαίνουν, ακόμα κι αν είναι ακόμα χαμηλότερα από ό, τι στην αιχμή του καλοκαιριού. Τον Μάρτιο , μπορείτε να πάρετε εξαιρετικές προσφορές σε πτήσεις και ξενοδοχεία, αλλά έρχονται τον Απρίλιο , οι τιμές (και τα πλήθη ) είναι πάνω.

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα, τα γερμανικά σχολεία είναι κλειστά για άνοιξη (συνήθως δύο εβδομάδες γύρω από το Σαββατοκύριακο του Πάσχα) και πολλοί Γερμανοί επιθυμούν να ταξιδέψουν αυτές τις μέρες. Τα ξενοδοχεία , τα μουσεία και τα τρένα ενδέχεται να είναι γεμάτα, οπότε κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίτερα.