Ένας προϋπολογισμός ταξιδιωτικός οδηγός για την εύρεση των προσφορών του ξενοδοχείου Λονδίνο

Για πολλούς ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, η εξεύρεση εξαιρετικών ξενοδοχείων στο Λονδίνο είναι κρίσιμη. Οι τιμές των δωματίων από μόνα τους μπορεί να τρομάξουν ορισμένους από το σχεδιασμό ενός τέτοιου ταξιδιού. Οι τιμές για ένα απλό δωμάτιο είναι απότομες.

Πόσο απότομη;

Στο Λονδίνο, όπως πολλές πρωτεύουσες του κόσμου, ένα αρκετά ήπιο δωμάτιο μπορεί να κοστίσει αρκετές εκατοντάδες δολάρια τη νύχτα. Ακόμα και ένα κρεβάτι σε dorm-style ξενώνες μπορεί να κοστίσει περισσότερο από $ 100 USD / day.

Πολλοί άνθρωποι ποτέ δεν ξεπερνούν αυτές τις τιμές. Ξύρουν την πόλη από τα σχέδιά τους χωρίς καν να πραγματοποιήσουν μια αναζήτηση ξενοδοχείων στο Λονδίνο. Τότε κοιτάζουν εκείνους που πηγαίνουν με φθόνο.

Ίσως να τους δουν σαν σνομπ για να μιλήσουν για το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεστε σε αυτή την πρώτη ομάδα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσετε μεγάλες τιμές στο Λονδίνο.

Το Λονδίνο σε έναν στενό προϋπολογισμό

Το Hostelworld ψάχνει για το Λονδίνο είναι ένας καλός τρόπος για να αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι με προϋπολογισμό. Ένα τυπικό ερώτημα θα εμφανιστεί σε δεκάδες ξενώνες, όπως το Astor Kensington, όπου τα κλινοσκεπάσματα αρχίζουν περίπου στα 25 δολάρια / νύχτα και βρίσκεστε σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την στάση Gloucester Road (ηλικίας 18-35 ετών).

Τώρα μια λέξη για τα Bed and Breakfasts στη Μεγάλη Βρετανία: Συνήθως δεν είναι φανταχτερά, γεμάτα αντίκες γοητευτικά. Είναι συχνά καταλύματα προϋπολογισμού, τουλάχιστον συχνότερα από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι οικογένειες νοικιάζουν δωμάτια που συμπληρώνουν τα εισοδήματά τους. Συχνά, η τουαλέτα είναι κάτω από την αίθουσα. Τα άλμπουμ φωτογραφιών και ο εξοπλισμός άσκησης μπορούν να αποθηκευτούν κάτω από το κρεβάτι σας για τη νύχτα.

Αυτά είναι θαυμάσια μέρη τόσο για να εξοικονομήσετε χρήματα όσο και για να ανακατευτείτε με τον τοπικό πολιτισμό.

Οι λαοί που τους τρέχουν γνωρίζουν συχνά τις γειτονιές τους και τις παρακείμενες περιοχές καλύτερα από οποιονδήποτε συγγραφέα του οδηγού.

Μια καλή βάση δεδομένων για την εύρεση δωματίων ή διαμερισμάτων προς ενοικίαση είναι η Airbnb.com/London.

Δεν υπάρχει "ρεσεψιόν" ή θυρωρός, αλλά συχνά η καλή συζήτηση και ένα όμορφο πρωινό αποτελούν μέρος της συμφωνίας.

Εάν βγείτε στην αγγλική ύπαιθρο ή στη Σκωτία, το κόστος συχνά πέφτει. Σε αυτά τα μέρη, μπορεί να χρειαστεί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να επωφεληθείτε από τέτοια καταλύματα.

Αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο, υπάρχουν ξενοδοχεία που προσφέρουν καλή αξία, επίσης.

Κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow, το Radisson Blu Edwardian προσφέρει καλή αξία σε τιμές δωματίων που είναι γενικά λιγότερο δαπανηρές από ό, τι θα χρεωνόταν στο Κεντρικό Λονδίνο για παρόμοιες εγκαταστάσεις ποιότητας.

Ένας άλλος ιστότοπος με μια σειρά επιλογών τιμών είναι το LateRooms.com. Μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές στην κατηγορία του προϋπολογισμού για λιγότερο από £ 80 / νύχτα Υπάρχουν επίσης θέσεις που βρίσκονται εδώ για να ξεκουραστείτε το κεφάλι σας για εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια. Μια μικρή παρηγοριά: θα είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι οι φόροι περιλαμβάνονται σε αυτά τα αποσπάσματα.

Για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία του κόσμου, το The Claridge Hotel προσφέρει ένα Sunday Night Special. Πληρώνετε £ 420 ($ 618 USD) ανά διανυκτέρευση. Δωμάτιο με προϋπολογισμό; Μετά βίας. Αλλά θα μπορούσατε εύκολα να πληρώσετε αυτό το ποσό αυτές τις μέρες για ένα αρκετά πρότυπο δωμάτιο τεσσάρων αστέρων στο Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Νέα Υόρκη. Μια μοναδική φιγούρα για να είναι σίγουρη, αλλά δεν είναι πιθανό να ξεχάσετε. Ευτυχώς, όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ποσοστό.

Κανένα μέρος σαν το σπίτι

Εάν τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες δεν σας κάνουν ευτυχισμένους, γιατί να μην νοικιάσετε ένα κενό διαμέρισμα (διαμέρισμα) Studios 92 προσφέρει τιμές στο Λονδίνο που είναι μερικές φορές ανταγωνιστικές με οικονομικά ξενοδοχεία και ξενώνες.

Εάν έχετε μια μεγαλύτερη ομάδα που μένει τουλάχιστον μία εβδομάδα στο Λονδίνο, ελέγξτε τη σύνδεση του Λονδίνου. Προσφέρουν διαμερίσματα σε διάφορες γειτονιές και έχουν έδρα το Ogden της Γιούτα. Λένε ότι τους επιτρέπει να συντονίζουν τα ταξίδια και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Τέλος, αν δεν έχετε αρκετά χρήματα για ενοικίαση, τι γίνεται με ένα εμπόριο; Κάντε κλικ στο HomeExchange.com και διαβάστε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν μέλη με άλλα μέλη για το σκοπό της "ανταλλαγής" σπιτιών στις διακοπές. Δεν είναι για όλους, αλλά αν μπορείτε να αποδεχτείτε τους όρους, μπορείτε να εξαλείψετε σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα καταθέσεών σας και να κάνετε μεγάλα ταξίδια σε προσιτές τιμές.