Σικάγο τρένα, υπόγειες γραμμές και λεωφορεία

Μια επισκόπηση των συστημάτων τρένων και λεωφορείων του Σικάγου

Το Σικάγο, όπως και κάθε μεγάλη πόλη, έχει το μερίδιό του σε θέματα κυκλοφορίας και μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό το να ταξιδεύεις στην πόλη με αυτοκίνητο. Για να μην αναφέρουμε την έλλειψη στάθμευσης στο δρόμο και το συνεχώς αυξανόμενο κόστος στάθμευσης γκαράζ αν μένετε σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και οι δημόσιες συγκοινωνίες του Σικάγο αρχίζουν να φαίνονται σαν μια εξαιρετική επιλογή για να περάσετε. Ευτυχώς, τα τρένα του Σικάγου και τα λεωφορεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και θα φτάσετε στην πόλη χωρίς καθυστέρηση.

Τα τρένα του Σικάγου και τα βασικά μεταφορικά μέσα

Η Υπηρεσία Διαμετακόμισης του Σικάγου (CTA) διαθέτει δίκτυο τρένων και λεωφορείων που εξυπηρετούν σχεδόν κάθε γωνιά της πόλης. Τα τρένα εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: μετρό και υπερυψωμένα τρένα (το "L"). Μια γρήγορη ματιά σε ένα χάρτη του συστήματος τρένου του Σικάγο, και μπορείτε να δείτε ότι αράχνες έξω από το κέντρο της πόλης και είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να πάρει στους περισσότερους από τους προορισμούς Σικάγο σας. Τα λεωφορεία CTA συμπληρώνουν τα κενά που εκτελούνται με κανονικό χρονοδιάγραμμα στους περισσότερους μεγάλους δρόμους της πόλης. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του CTA για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτών σχετικά με το σύστημα τρένων και λεωφορείων του Σικάγου, τις πωλήσεις ομίλου και τα κορυφαία ταξίδια διαμετακόμισης.

Σύστημα διαμετακόμισης του Σικάγου από την 1η Ιανουαρίου 2016

Τα βασικά στοιχεία του Transit στο Σικάγο

Η παρατεταμένη διαμονή παραμένει
Η υπηρεσία διέλευσης του Σικάγου έχει επίσης επιλογές για όσους μένουν στο Σικάγο σε εκτεταμένες επισκέψεις.

Όλα τα περάσματα και οι κάρτες διέλευσης είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο . Ενώ το CTA έχει κάπως ένα σύγχρονο σύστημα ναύλων, πιστέψτε με, είναι ακόμα απείρως ευκολότερο από το να προσπαθήσετε να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης κατά μήκος της λεωφόρου Michigan .

Chicago Χάρτες και διαδρομές τρένων και λεωφορείων

Το CTA προσφέρει έναν ολοκληρωμένο χάρτη συστήματος online , τόσο σε μορφή HTML όσο και PDF. Οι έγχρωμες γραμμές υποδεικνύουν μια αμαξοστοιχία ή ένα μετρό και αναφέρονται γενικά ως το ενδεικνυόμενο χρώμα τους (κόκκινη γραμμή, μπλε γραμμή κ.λπ.). Οι αριθμοί λεωφορείων υποδεικνύονται στις οβάλ κατά μήκος των διαδρομών. Το CTA προσπαθεί πάντοτε να εξορθολογίζει τη λειτουργία τους, έτσι τα διαστήματα των τρένων και των λεωφορείων μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τη διαδρομή - ειδικά για μια μέρα στην άλλη. Τα δρομολόγια λεωφορείων και τα δρομολόγια τρένων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ένας γενικός κανόνας: Αν δεν έχετε ωραίο πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών εργασίας τα τρένα στο κέντρο της πόλης φθάνουν κάθε λίγα λεπτά, τα λεωφορεία κάθε 10 λεπτά.

Δημοφιλή ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο Ξενοδοχεία κοντά σε γραμμές τρένων

Το Holiday Inn Express Chicago-Midway Airport είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να βρουν οικονομικά, αυτό το φιλικό προς τις οικογένειες ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το τρένο της Orange Line, το οποίο είναι περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σικάγο. Μόλις στο κέντρο της πόλης, εξερευνήστε τέτοια αξιοθέατα όπως το Ινστιτούτο Τέχνης , το Μουσείο Campus ή Millennium Park . Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά για να επισκεφθείτε. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό, Wi-Fi και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από το αεροδρόμιο.

Hyatt Place Chicago Midway Airport : Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από το αεροδρόμιο, καθώς και επιπλέον προνόμια για τον επαγγελματία ταξιδιώτη, όπως αίθουσα συσκέψεων, γυμναστήριο / πισίνα, Starbucks και δωρεάν wifi. Είναι επίσης σε κοντινή απόσταση από την Orange Line.

Loews Chicago O'Hare Hotel : Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι αρκετά κοντά στο σταθμό Blue Line Rosemont, που απέχει μία στάση από τη στάση του αεροδρομίου O'Hare .

Το λεωφορείο του ξενοδοχείου μεταφέρει τους επισκέπτες στο σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ το Capital Grille και το McCormick & Schmick βρίσκονται στην ιδιοκτησία. Το ξενοδοχείο εξυπηρετεί τον επαγγελματία ταξιδιώτη, αλλά είναι επίσης πολύ φιλικό προς την οικογένεια.

Renaissance Chicago O'Hare Suites Hotel : Το επιχειρηματικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση δύο λεπτών από το σταθμό Blue Line - με τα πόδια - όταν οι επισκέπτες κατεβαίνουν στη στάση Cumberland (δύο στάσεις από το O'Hare). Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα Starbucks, γυμναστήριο και πισίνα. Η μπλε γραμμή είναι 30 έως 40 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend