Το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου

Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο:

Το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου είναι ένα από τα κορυφαία μουσεία τέχνης του κόσμου, φιλοξενώντας μια συλλογή που εκτείνεται σε 5.000 χρόνια.

Το Ινστιτούτο Τέχνης περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . (Αγορά απευθείας)

Διεύθυνση:

111 Νότια Michigan Avenue, Σικάγο

Τηλέφωνο:

312-443-3600

Να φτάσετε στο Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο με τη δημόσια συγκοινωνία:

Γραμμή λεωφορείου CTA # 151 (Sheridan) νότια

Χώρος στάθμευσης στο Ινστιτούτο Τέχνης:

Την οδό East Monroe και το γκαράζ Millennium Park (οδός Columbus Drive και Monroe), το γκαράζ Grant Park South (λεωφόρος Michigan μεταξύ Van Buren και Adams), το γκαράζ Grant Park North (Michigan Avenue μεταξύ Madison και Randolph)

Ώρες Ινστιτούτου Τέχνης:

Δευτέρα - Τετάρτη 10:30 π.μ. - 5:00 μ.μ., Πέμπτη 10:30 π.μ. - 8:00 μ.μ. (Δωρεάν 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.), Παρασκευή 10:30 π.μ. - 5:00 μ.μ., Σάββατο - Κυριακή 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Το Ινστιτούτο Τέχνης είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Art Institute Εισαγωγή:

Ενήλικες, $ 18; Παιδιά ηλικίας 14 ετών, σπουδαστές και ηλικιωμένοι (65 ετών και άνω), $ 12 · Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών
(τιμές από 05/2009, με δυνατότητα αλλαγής)

Σχετικά με το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο:

Το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο, πλαισιωμένο από τα γνωστά του χάλκινα λιοντάρια, παρουσιάζει μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης σε πολλά διαφορετικά μέσα - πίνακες, εκτυπώσεις, σχέδια, γλυπτά, φωτογραφίες, βίντεο, κλωστοϋφαντουργικά και αρχιτεκτονικά σχέδια.

Το Ινστιτούτο Τέχνης φιλοξενεί επίσης διάφορα εκθέματα που ταξιδεύουν όπως έργα του Monet και του Van Gogh. Έχουν επίσης συνεχή σειρά διαλέξεων, παραστάσεων και εργαστηρίων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Ενώ περπατάτε μέσα από το Ινστιτούτο Τέχνης, πολλά κομμάτια θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα, καθώς το Ινστιτούτο φιλοξενεί διάσημα έργα όπως αυτά της Mary Cassatt, Georgia O'Keeffe, Grant Wood, Edward Hopper και πολλά άλλα, με όλες τις μορφές του τρόπου από ιμπρεσιονιστική μέχρι μεταμοντέρνα.

Το πολυαναμενόμενο Σύστημα Σύγχρονης Τέχνης της Τέχνης του Σικάγο άνοιξε το 2009, με κόστος 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Το εντυπωσιακό κτίριο που σχεδιάστηκε από τον Renzo Piano προσφέρει μια έντονη αντίθεση από το κλασικό στιλ Beaux-Arts του κύριου τμήματος του μουσείου - το οποίο ταιριάζει, καθώς η τέχνη μέσα στις δύο δομές είναι επίσης εντυπωσιακά διαφορετική. Η προσθήκη των 264.000 τετραγωνικών ποδιών σηματοδοτεί μια τεράστια αύξηση στις προσφορές σύγχρονης τέχνης του Ινστιτούτου Τέχνης, σε αντίθεση με το παρελθόν που ήταν γνωστό μόνο για την εμφάνιση πιο κλασσικών έργων. Η Μοντέρνα Πτέρυγα φιλοξενεί πολλές μόνιμες συλλογές, με σχέδια να φιλοξενεί τακτικά σημαντικές εκθέσεις ταξιδιού.

Το Ινστιτούτο Τέχνης περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας )

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend