Το Φεστιβάλ Ravinia στο Σικάγο

Εκδήλωση υπαίθριας μουσικής παρέχει εκλεκτική σύνθεση κάθε καλοκαίρι

Το Φεστιβάλ Ravinia έχει ξεκινήσει για πάνω από 100 χρόνια και αυτός ο υπαίθριος χώρος μουσικής προσφέρει ένα εκλεκτικό πρόγραμμα ερμηνευτών από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σικάγου με τους σημερινούς ποπ τραγουδιστές στο κοντινό Highland Park. Το Φεστιβάλ βρίσκεται στο 418 Sheridan Road στο Highland Park του Illinois και η σεζόν ξεκινά από την εποχή του Φεστιβάλ The Ravinia, που ξεκινά από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ιστορία και περιγραφή της Ραβινίας

Το Φεστιβάλ Ραβίνια δημιουργήθηκε λίγο μετά την αλλαγή του 20ου αιώνα από την AC

Frost Company για να προσελκύσει αναβάτες στο Highland Park μέσω του νεοσύστατου Σικάγο και Milwaukee Electric Railroad, ο οποίος έτρεξε μεταξύ Evanston, Illinois και Milwaukee, Wisconsin. Λαμβάνοντας το όνομά του από τις χαράδρες, το χωριό είναι γνωστό, η Ravinia ξεκίνησε τη ζωή ως ένα πάρκο ψυχαγωγίας, με διαμάντι μπέιζμπολ, κτίριο καζίνο και ηλεκτρικό σιντριβάνι.

Μετά την αποτυχία του σιδηρόδρομου το 1910, μια ομάδα φιλανθρωπών της περιοχής αγόρασε την Ravinia, μετατρέποντάς την από ένα πάρκο ψυχαγωγίας σε ένα διάσημο χώρο για την κλασσική μουσική - έγινε το καλοκαίρι για τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σικάγου και παραμένει και σήμερα.

Εκτός από τον CSO, η Ravinia εξυπηρετεί και τις πιο σύγχρονες γεύσεις, αναμειγνύοντας στο κλασσικό χρονοδιάγραμμα pop και country, από τώρα και στο παρελθόν, όπως οι Carrie Underwood, Robert Plant, Jennifer Hudson, Maroon 5 και Hall & Oates. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το ημερολόγιο για μια λίστα εκτελεστών.

Η Ravinia προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές εισιτηρίων - είτε μια θέση στο Pavilion χωρητικότητας 3.200 μονάδων είτε ένα γενικό εισιτήριο εισόδου για το Lawn.

Δεδομένου ότι οι επισκέπτες δεν μπορούν να δουν τη σκηνή του Pavilion από το Lawn, μετατρέπονται σε ένα γιγαντιαίο δείπνο, καθώς οι επισκέπτες δημιουργούν περίτεχνα πικνίκ με χαμηλά τραπέζια και καρέκλες, κεριά και πλήρη σερβίτσια. Οι συναυλίες μεταδίδονται στους θαυμαστές του Lawn μέσω ενός εξαιρετικού συστήματος ήχου και μια οθόνη βίντεο έχει ρυθμιστεί για επιλεγμένες εμφανίσεις.

Τα εισιτήρια της Ravinia είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 847-266-5100. Τα εισιτήρια που αγοράζονται την ίδια ημέρα εκτέλεσης επιβαρύνονται με 5 δολάρια για κάθε εισιτήριο.

Στάθμευση

Η Ravinia διαθέτει χώρο στάθμευσης που μπορεί να φιλοξενήσει 1.800 οχήματα. Το κόστος στάθμευσης είναι $ 20 για όλες τις παραστάσεις εκτός από συναυλίες κλασικής μουσικής, οι οποίες είναι $ 10. Εάν δεν σας πειράζει να φτάσετε λίγο νωρίς και να πάρετε ένα λεωφορείο, σκεφτείτε να σταθμεύσετε σε ένα από τα μέρη της Ravinia's Park 'N Ride.

Να φτάσετε στη Ραβίνια με αυτοκίνητο

Από το κέντρο του Σικάγο: I-90/94 δυτικά μέχρι την οδό Express (I-94). Βγείτε στη Λίμνη Cook Road ανατολικά προς Green Bay Road. Στρίψτε βόρεια στην Green Bay Road προς την είσοδο της Ravinia.

Να φτάσετε στη Ραβίνια με τη δημόσια συγκοινωνία

Η Metra Rail προσφέρει τη γραμμή Union Pacific North Line στη Ραβίνια, κατά μήκος της διαδρομής Σικάγο-Κινεζά, Ουισκόνσιν. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής συναυλίας Ravinia, η Metra προσφέρει αυτή τη βόλτα με μόνο 7 δίδυμο ταξίδι, με το τρένο να επιστρέφει στο Σικάγο συχνά περιμένοντας να επιβιβαστεί στο τέλος της συναυλίας. Το τρένο αφήνει το Σικάγο από το κέντρο μεταφορών Ogilvie στο 500 West Madison Street.

Συσκευασία ένα πικνίκ

Σχεδόν επισκιάζοντας τις παραστάσεις είναι ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που φέρνουν περίτεχνα πικνίκ, ενώ κάθονται στο γρασίδι της Ravinia. Οι επισκέπτες με τα εισιτήρια Lawn είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα, ποτά, καρέκλες, ψυγεία και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να απολαύσουν το τόπο τους στο γκαζόν, εκτός από στοιβαζόμενα αντικείμενα, σκηνές / τέντες, μεγάλες ομπρέλες, και σχάρες.



Για όσους δεν θέλουν να τραβήξουν όλα αυτά τα εργαλεία, η Ravinia διαθέτει διάφορα περίπτερα τροφίμων και μια αγορά που σερβίρει πικ-νικ αντικείμενα, casual food, μπύρα, κρασί και αναψυκτικά. Η Ravinia έχει επίσης την επιλογή να προμηθεύει ένα προ-συσκευασμένο καλάθι για πικνίκ, ενώ οι καρέκλες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση.

Εστιατόριο Mirabelle

Για όσους δεν είναι μεγάλοι λάτρεις των πικνίκ (ή έχουν εισιτήρια Pavilion), το Mirabelle προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων με γκουρμέ μπουφέ "Chef's Table" και καθίσματα alfresco (υπάρχει και καθίσματα εσωτερικού χώρου). Οι προσφορές του μενού αλλάζουν συνεχώς και τα πιάτα κάνουν χρήση του τι είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου του Midwest.

Εστιατόριο με θέα στο πάρκο

Για τους επισκέπτες της Ravinia που επιθυμούν να φτάσουν στο τέλος με το δείπνο τους και την εμπειρία τους, το Park View προσφέρει εξαιρετική γεύση στον δεύτερο όροφο του τραπεζαρίας, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει μια καταπληκτική θέα στο γκαζόν Ravinia.