Ο οδηγός σας στο Σικάγο το Σεπτέμβριο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας το Σεπτέμβριο

Η μεταπολεμική ημέρα σημαίνει ότι η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν τελείωσε επίσημα στο Σικάγο.

Αυτό δεν δείχνει, βέβαια, ότι η πόλη επιβραδύνει με οποιονδήποτε τρόπο. Ενώ τυπικά θερινά τουριστικά αξιοθέατα όπως Millennium Park και το Navy Pier θα είναι λίγο λιγότερο ταραχώδης, είναι πρωταρχικός χρόνος για τη θεατρική περίοδο. Ο Σεπτέμβριος είναι όταν οι περισσότερες εταιρείες κάνουν το ντεμπούτο τους σε παραγωγές πτώσης και υπάρχουν πολλά που προσβλέπουν σε όσους αρέσκονται στο Goodman Theatre , την Λυρική Όπερα του Σικάγου και τον Joffrey Ballet .

Ελπίζουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στην πόλη!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ

Φέρτε ένα επιπλέον στρώμα επειδή ο καιρός του Σικάγου μπορεί να είναι απρόβλεπτος, ειδικά τη νύχτα. Ένα ωραίο, λεπτό πουλόβερ ή μπλούζα θα το κάνει .

• Συνιστούμε επίσης να ελέγξετε τα εμπορικά κέντρα του Chicagoland για επιπλέον ενδύματα, συμπεριλαμβανομένων των άνετων παπουτσιών, εάν σκοπεύετε να περπατήσετε πολύ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

• Ο καιρός είναι ζεστός - τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου - αρκετός για να εξερευνήσετε σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές περιηγήσεις με τα πόδια και ποδηλασία .

• Οι τιμές των ξενοδοχείων μειώνονται λόγω της λήξης της τουριστικής περιόδου μέχρι τις χειμερινές διακοπές. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την πόλη ως ένα άτομο. Εδώ είναι 10 από τα καλύτερα ξενοδοχεία για μεμονωμένους ανθρώπους . Ή, αν ψάχνετε για μια συναρπαστική παραμονή στο σαββατοκύριακο, αυτά τα υπέροχα πακέτα ξενοδοχείων θα πρέπει να σας αφήσουν ικανοποιημένους.

SEPTEMBER CONS

• Προβλήματα πτήσης / ταξιδιού αν έρχεται μια καταιγίδα. εδώ είναι όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να πίνετε εάν έχετε λανθάνον σε ένα από τα αεροδρόμια.

• Μετά την Ημέρα της Εργασίας, οι παραλίες του Σικάγου κλείνουν επισήμως μέχρι το καλοκαίρι.

ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

• Σεπτέμβριος είναι ο εθνικός μήνας Bourbon . Εδώ είναι τα καλύτερα μπαρ ουίσκι στο Σικάγο .

Είναι επίσης ο Εθνικός μήνας κοτόπουλου, και έχουμε στρογγυλοποιήσει τα κορυφαία σημεία για να σκοράρει τηγανητό κοτόπουλο .

• Από τις αίθουσες φιλικές προς τα κατοικίδια προς τα περιστατικά αιλουροειδών, εδώ είναι να περιποιηθείτε το κατοικίδιο ζώο σας .

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ τζαζ τζαζ (1-4 Σεπτεμβρίου) : Ένα μεγάλο φεστιβάλ μουσικής πόλης από το 1979, η εκδήλωση καλύπτει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και διαθέτει στυλ τζαζ από όλο το σκάφος. Εμφανίζεται στο Grant Park και διαθέτει θρύλους τζαζ και αστέρια. Είναι δωρεάν, ανοιχτό για το κοινό και για όλες τις ηλικίες. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φέρουν καρέκλες και καλάθια για πικ-νικ.

Αφρικανικό Φεστιβάλ Τεχνών (Σεπτέμβριος 2-5): Ζωντανή μουσική, αγορές, φαγητό και άλλα είναι τα αξιοθέατα σε αυτό το ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Το οικογενειακό γεγονός συμβαίνει στο Ουάσιγκτον Παρκ καθώς μετατρέπεται σε προσομοιωμένο αφρικανικό χωριό.

Φεστιβάλ Μουσικής Βορράς-Ακτής (2-4 Σεπτεμβρίου): Ένα άλλο σημαντικό φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, η North Coast πραγματοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις του Odzza και του Bassnectar, η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από μια σειρά από high street deejays. Πραγματοποιείται στο Union Park.

Chicago SummerDance (μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου): Μάθετε κάποιες νέες χορευτικές κινήσεις ή τέλειες παλιές, κατά τη διάρκεια αυτού του ετήσιου καλοκαιριού που πραγματοποιείται στο Spirit of Music Garden του Grant Park.

Υπάρχει ένα αναπαλαιωμένο πιάτο υπαίθριου ύψους 4.900 τετραγωνικών ποδιών, 100% ανακυκλωμένο, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να προχωρήσουν σε προγράμματα που κυμαίνονται από χορό bhangra μέχρι χορό. Είναι σημαντικό να φτάσετε νωρίς για το μάθημα χορού μισής ώρας.

Green City Market (έως τις 29 Οκτωβρίου): Περισσότεροι από 50 πωλητές βρίσκονται στη διάθεσή σας στην Green City Market, η οποία γιορτάζει την 18η επέτειό της το 2016. Τρεις από τους πωλητές είναι ολοκαίνουργιοι στο διήμερο φεστιβάλ και περιλαμβάνουν θαλασσινά, προμηθευτές κρέατος. Ορισμένα προγράμματα είναι επίσης απαραίτητα για την GCM. Από διαδηλώσεις σεφ από τοπικούς και εθνικούς γνωστούς σεφ για εκδηλώσεις για παιδιά σχολικής ηλικίας, η αγορά είναι μοναδική και μία από τις μεγαλύτερες στη χώρα. Πραγματοποιείται στο Lincoln Park.

Riot Fest (16-18 Σεπτεμβρίου): Το τριήμερο γεγονός που συμβαίνει στο Douglas Park λέγεται ότι ανταγωνίζεται το Lollapalooza με τη μουσική του σύνθεση.

Το Riot Fest φέτος διαθέτει συναυλίες όπως τα Flaming Lips, Morrissey, The Original Misfits, Ween, Julian Marley και Nas.

Chicago Gourmet (23-25 ​​Σεπτεμβρίου): Το ετήσιο φεστιβάλ τροφίμων του Σικάγου - που χρηματοδοτείται από το Bon Appetit, το Illinois Restaurant Association και το Southern Wine & Spirits of America - εμφανίζεται στο Millennium Park. Το Chicago Gourmet παρουσιάζει τοπικό, εθνικό και διεθνές μαγειρικό ταλέντο κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου φεστιβάλ.