Διαγωνισμοί κοστουμιών αποκριών για σκύλους στην περιοχή της Ουάσιγκτον

Εποχιακή διασκέδαση για να μοιραστείτε με το αγαπημένο σκυλί σας

Εάν είστε ένας εραστής σκυλιών, τι πιο διασκεδαστικό, στη συνέχεια, ντύνοντας τους επάνω για να δείξει κάποιο πνεύμα διακοπών; Η περιοχή της Washington DC φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις αποκριών και κοστούμι για εσάς και το σκύλο σας. Εάν γνωρίζετε κάποιον που δεν αναφέρεται εδώ, στείλτε τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dc.about@outlook.com.

Χρειάζεστε κοστούμι για το σκυλί σας; Επισκεφθείτε το buycostumes.com και βρείτε μια ωραία επιλογή.

PetSmart Halloween κοστούμι μέρη για κατοικίδια ζώα
Σε όλο τον Οκτώβριο.

Όλα τα καταστήματα της PetSmart σε ολόκληρη τη χώρα φιλοξενούν ένα φιλικό για τα κατοικίδια ζώα party Halloween costume. Τα πρώτα 50 κατοικίδια ζώα σε κοστούμι σε κάθε κατάστημα θα λάβουν δωρεάν απολαύσεις. Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας μπροστά σε μια σκηνή φωτογραφιών αποκριών και μετά εισάγετε το Monster Cute Photo Contest της PetSmart για να κερδίσετε ένα μεγάλο βραβείο $ 10.000 και άλλα βραβεία. Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.facebook.com/PetSmart. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://stores.petsmart.com για τοποθεσίες καταστημάτων.

Φλοιός ή Θεραπεία αποκριών Κυνήγι Κυνήγι
28 Οκτωβρίου 2016, 5: 30-7 μ.μ. Potomac Riverboat Company, 1 Cameron Street Alexandria, VA (703) 684-0580. Φόρεμα το κουτάβι σας και κρουαζιέρα γύρω από τον ποταμό Potomac σε αυτό το 40-λεπτό βόλτα στο Halloween μελωδίες. Απόκριες σκυλάκι θα προσφέρονται. Εισαγωγή: $ 16 / ενήλικες, $ 10 / παιδιά, σκύλοι βόλτα δωρεάν.

Howl-O-Ween στη λίμνη Anne
29 Οκτωβρίου 2016, 1-3 μ.μ. Λίμνη Anne Plaza, 1404 Ουάσιγκτον Plaza WC, Reston, VA. Dres στο κοστούμι με το σκυλί σας, γάτα ή οποιοδήποτε είδος γούνινο φίλο.

Διαγωνισμός κοστουμιών Pet, παρέλαση, live DC, μπυραρία και πολλά άλλα.

Mount Vernon Τρίγωνο Φεστιβάλ Φθινόπωρο
29 Οκτωβρίου 2016. Παρέλαση και διαγωνισμός κοστουμιών σκύλων (Γνωρίστε στο 5ο & Ι δρόμους, ΒΔ στο Milian Park για την έναρξη της παρέλασης στο 5ο & K) Η εκδήλωση είναι μέρος της κοινότητας Fall Fun Day που περιλαμβάνει δωρεάν ζωγραφική μίνι κολοκύθας, ζωγραφική προσώπου, δωρεάν μηλίτη μηλίτη και ποπ κορν, διαγωνισμό διακόσμησης κολοκύθας και πολλά άλλα. Το φεστιβάλ είναι από τις 10 π.μ. - 1 μ.μ.

Fairmont Howl-O-Ween κόλπο ή θεραπεία
2016 Ημερομηνία Αναγγελίας, 6-7: 30 μ.μ. Fairmont Washington, 2401 M Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC. Όλα τα σκυλιά θα υποβληθούν σε παρηγορητική αγωγή για τα μπισκότα σκυλιών με φυστικοβούτυρο που δημιουργήθηκαν από την ομάδα ζαχαροπλαστικής της Fairmont. Για τα σκυλιά που φορούν κοστούμια, θα δοθούν βραβεία για τα πιο δημιουργικά και πιο αξιολάτρευτα. Οι άνθρωποι θα απολαύσουν ένα φλιτζάνι "μάγισσα Brew" για μόνο $ 5, και ένα μπαρ μετρητών θα είναι επίσης διαθέσιμα. Ένα κουτί συλλογής θα δεχτεί χρηματικές δωρεές για την Washington Animal Rescue League, και θα υπάρχουν μερικά σκυλιά διαθέσιμα για υιοθεσία.

Doggy Trick-or-Treat
30 Οκτωβρίου 2016, 1-6 μ.μ. Το Πάρκο Σκύλων, 705 King St., Αλεξάνδρεια, VA. Φέρτε την οικογένειά σας και το σκυλί σας στην παλιά πόλη και κόβουμε ή θεραπεύουμε μαζί. Απολαύστε περιποιήσεις, πωλήσεις και διαγωνισμό κοστουμιών.

Δείτε περισσότερα αποκριάτικα γεγονότα στην περιοχή Washington DC